Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ozoliņš: "Kluba intereses noliku augstāk par savu personību"

Jānis Celmiņš

Ozoliņš: "Kluba intereses noliku augstāk par savu personību"
Sandis Ozoliņš
Foto: Vladislavs Proškins/F64

“Man no kluba vadības puses bija dota pilnīga rīcības brīvība un nekādi šķēršļi netika likti. Šo uzticēšanos jutu jau no brīža, kad sāku strādāt ar komandu. Neslēpšu, ka dažbrīd tas mani pat nedaudz pārsteidza,” pēc atkāpšanās no Rīgas “Dinamo” komandas galvenā trenera amata sarunā ar portālu Sportacentrs.com teic Sandis Ozoliņš.

Jau vēstīts, ka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas ''Dinamo'' padome šodien nolēmusi pārtraukt darba tiesiskās attiecības ar līdzšinējo komandas galveno treneri Sandi Ozoliņu.

Sarunā ar portālu Sportacentrs.com Sandis Ozoliņš apstiprināja kluba padomes priekšsēdētāja Jura Savicka teikto, ka lēmumu atkāpties pieņēmis līdzšinējais Rīgas “Dinamo” galvenais treneris pats. “Šodien padomes sēdē pamatoju savu lēmumu. Tas nekādā gadījumā nav sasteigts vai emociju iespaidā pieņemts, par šādu soli domāju jau ilgāku laiku. Konkrētus datumus, kad nosvēros par labu šādam solim gan negribētu saukt. Kluba intereses noliku augstāk par savu personību. Argumentēju savu lēmumu, un kluba vadība pieņēma manu argumentāciju,” notikušo šodien padomes sēdē komentēja Ozoliņš, kura vadībā komanda pēdējās 12 spēlēs piedzīvojusi tikai zaudējumus.

Sandis nevēlējās plaši iztirzāt šīs sezonas sākuma neveiksmes. “Šobrīd tas nebūtu pareizi. Man no kluba vadības puses bija pilnīgi rīcības brīvība un nekādi šķēršļi netika likti. Šo uzticēšanos jutu jau no brīža, kad sāku strādāt ar komandu. Neslēpšu, ka dažbrīd tas mani pat nedaudz pārsteidza. Mums bija kopējs redzējums… vīzija. Diemžēl šis viss nerezultējās komandas sniegumā uz ledus un turnīra tabulā. Man nav ne vēlme, ne pamats kaut ko kādam pārmest, varu tikai pateikties par doto iespēju,” teic Ozoliņš.

Vaicāts par turpmākajiem plāniem, Ozoliņš lika nedaudz pagaidīt: “Pagaidām nezinu! Dzīvosim, redzēsim… Dzīve nav apstājusies, viss turpinās. Arī hokejs ar šo visu nebeidzas.

Jāatgādina, ka šobrīd “Dinamo” treneru kolektīvs sarucis līdz diviem. Ģirtam Ankipānam asistēs Juris Klodāns. ''Dinamo'' nākamo regulārās sezonas spēli aizvadīs jau 3. oktobrī viesos pret spēcīgo Maskavas CSKA. Mača sākums paredzēts pulksten 19:30.

Slēpts komentārs: NAMEJS 9999

 +20 [+] [-]

, 2017-09-28 17:45, pirms 7 gadiem
Ozo vajag blakus Hārtlijam pie izlases pastrādāt kādu laiku! Grūti ielekt no spēlētāja par galveno treneri

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 17:57, pirms 7 gadiem
Labs speletajs ne vienmer spej but labs treneris, ta nu tas ir. Un Ozo gadijums ir tiesi tads. Atliek Sandim novelet veiksmi turpmak dzive! Vienalga, ar hokeju, vai bez.

     [+] [-]

, 2017-09-28 18:11, pirms 7 gadiem
Ļoti laba ideja, protams, bet vai Ozo ar savu galvu un raksturu spētu kalpot ne rīkot?

Jānis_LV rakstīja: Ozo vajag blakus Hārtlijam pie izlases pastrādāt kādu laiku! Grūti ielekt no spēlētāja par galveno treneri

  +8 [+] [-]

, 2017-09-28 18:24, pirms 7 gadiem
Ozo izniekoja pavasari, bet rudenī vārtos regulāri uzticēja stabilam caurumam..kopā tas summējās rekordsērijā

  +7 [+] [-]

, 2017-09-28 18:27, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tikai kaut kā nemanīja šādu vēlmi no Hartlija puses.
Atļaušos minēt-vai tās būtu sekas no tā laika, kad Hartlijs bija Ozo kā spēlētāja treneris? Un tajā laikā Ozo bija viens liels trūkums.
Beidz muldēt Ozo atteicās vai nevienojās par samaksu ar Kalvīti, bet Hārtlijam bija vēlme piesaistīt Ozo izlases darbam! Minētājs
p.s. skatos tev Ozo gards kumoss tagad...

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 18:31, pirms 7 gadiem
Savu personību Tu noliki zem čekista pazolēm, Sandi. Žēl, ka Tev IQ ir tik knaps. Lasi grāmatas un vairāk uzklausi padomus no Pučes. Lai gan, arī Armands savu reputāciju ir pašķobījis piedaloties čekistu produkta iztirzājumos. Kā redzams, par grašiem teju visi pataisās par lupatām.
Sandi, vai neesi aizdomājies, kāpēc Artūrs nekad nav iesaistījies šajā projektā? Pajautā to viņam. Priekā!

  -3 [+] [-]

, 2017-09-28 18:43, pirms 7 gadiem
zaipis rakstīja: Beidz muldēt Ozo atteicās vai nevienojās par samaksu ar Kalvīti, bet Hārtlijam bija vēlme piesaistīt Ozo izlases darbam! Minētājs
p.s. skatos tev Ozo gards kumoss tagad...
Kāds tur gards kumoss, ja es vairāk iesmeju par Mīkstā Jura stulbumu, un nevis Ozo ambīcijām, kurš pēc hokejista karjēras beigām nezin
kā savu slavu izmantot. To par politiķi gribēja būt, to par pro komandas treneri. Ambīciju vairāk nekā reālo iespēju.
Neko nezinu par Hartlija vēlmi, lai Ozo būtu viņa palīgs izlasē. Stāstīt jau Tu vari, bet....

  +5 [+] [-]

, 2017-09-28 18:45, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Neko nezinu par Hartlija vēlmi, lai Ozo būtu viņa palīgs izlasē. Stāstīt jau Tu vari, bet....
Vajag sekot arī izlasei, ne tikai krievu līgai, tad jautajumu nebūtu, Hartlijs pats pateica. Pameklē

  -1 [+] [-]

, 2017-09-28 18:50, pirms 7 gadiem
Personibu jau oZo pazaudejo piekritot but par treneri čekas klubaa

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 19:48, pirms 7 gadiem
Tak beidzat te to čeku kārt visam klāt! Gluži kā sīkie vai arī safārējušies veči ar arsaldētām olām... OZO ir personība joprojām Latvijas sportā un hokejā īpaši, neatkarīgi no tā, kā gājis pie Dinamo stūres. Nu, nesanāca. Bet mēs nezinām to virtuvi, tāpēc nevajag cilvēku zākāt. Un visi nevar būt Irbes, tāpat kā visi nebalso par dzintara latviešiem. Un pareizi dara!

  -1 [+] [-]

, 2017-09-28 20:06, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Savu personību Tu noliki zem čekista pazolēm, Sandi. Žēl, ka Tev IQ ir tik knaps. Lasi grāmatas un vairāk uzklausi padomus no Pučes. Lai gan, arī Armands savu reputāciju ir pašķobījis piedaloties čekistu produkta iztirzājumos. Kā redzams, par grašiem teju visi pataisās par lupatām.
Sandi, vai neesi aizdomājies, kāpēc Artūrs nekad nav iesaistījies šajā projektā? Pajautā to viņam. Priekā!
Tādēļ, ka Artūrs tai laikā Amerikā trenēja krievu vārtsargu.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 20:11, pirms 7 gadiem
wolmar rakstīja: Tak beidzat te to čeku kārt visam klāt! Gluži kā sīkie vai arī safārējušies veči ar arsaldētām olām... OZO ir personība joprojām Latvijas sportā un hokejā īpaši, neatkarīgi no tā, kā gājis pie Dinamo stūres. Nu, nesanāca. Bet mēs nezinām to virtuvi, tāpēc nevajag cilvēku zākāt. Un visi nevar būt Irbes, tāpat kā visi nebalso par dzintara latviešiem. Un pareizi dara!
Pie tam labi ja katram desmitajam ir varbūt kaut kāda nojausma, kas tā čeka tāda vispār ir! Pārējie sprauž iekšā, jo izklausās modīgs vārds!

     [+] [-]

, 2017-09-28 20:48, pirms 7 gadiem
Putina ķēdes gnīda pernabucano.

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 21:18, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tikai kaut kā nemanīja šādu vēlmi no Hartlija puses.
Atļaušos minēt-vai tās būtu sekas no tā laika, kad Hartlijs bija Ozo kā spēlētāja treneris? Un tajā laikā Ozo bija viens liels trūkums.
Sūdīgi skatijies, ja nemaniji! Cik atceros Hartlijs kā reiz nebija pretī, bija par Ozo piesaisti, bet pats Ozo toreiz pavasarī (Kalvīša/Koziola vārdiem runājot) atteica, jo izskatās, ka vienkārši nevienojās par ciparu algas čekā. Tiešām paseko kādreiz arī izlasei ne tikai TRTD.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 21:54, pirms 7 gadiem
pernambucano rakstīja: Pie tam labi ja katram desmitajam ir varbūt kaut kāda nojausma, kas tā čeka tāda vispār ir! Pārējie sprauž iekšā, jo izklausās modīgs vārds!
Ir pieredzes vai situācijas, kuras nevajag obligāti pārdzīvot un izjust pa īstam, lai saprastu un nojaustu, ka tās nevajag izjust un piedzīvot nevenam un nekad.

     [+] [-]

, 2017-09-28 22:08, pirms 7 gadiem
Ivars savā elementā

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 22:37, pirms 7 gadiem
Kaut kā nesaliekas kārtis jau kuro reizi pēdējā desmitgadē, te šmiga, te kaut kāda nesakarīga "dura" pie sāniem, te atkal šmiga, te pēdējā brīža atleciens no politikas klauna lomas , te atkal šmiga un beigās tāds skumjš aplauziens pe mīkstā jurčika sāniem..bet bija taču tik kolosāli brīži NHL, Turīnā un arī kepku kantorī savu laiku.

     [+] [-]

, 2017-09-28 23:00, pirms 7 gadiem
Bujumbura rakstīja: Kaut kā nesaliekas kārtis jau kuro reizi pēdējā desmitgadē, te šmiga, te kaut kāda nesakarīga "dura" pie sāniem, te atkal šmiga, te pēdējā brīža atleciens no politikas klauna lomas , te atkal šmiga un beigās tāds skumjš aplauziens pe mīkstā jurčika sāniem..bet bija taču tik kolosāli brīži NHL, Turīnā un arī kepku kantorī savu laiku.
Turīnā Ozoliņa lielākais hailaits bija pirmajā spēlē pret ASV izskriet no penaltī-boksa un uzmest pa vārtiem, pēc kā Ņiživijs iemeta atlekušo ripu Greiema vārtos.

Tiešām par Turīnu, ne 8 gadus vēlāk notikušo Soču OS fano?

  +1 [+] [-]

, 2017-09-29 00:05, pirms 7 gadiem
Bujumbura rakstīja: Kaut kā nesaliekas kārtis jau kuro reizi pēdējā desmitgadē, te šmiga, te kaut kāda nesakarīga "dura" pie sāniem, te atkal šmiga, te pēdējā brīža atleciens no politikas klauna lomas , te atkal šmiga un beigās tāds skumjš aplauziens pe mīkstā jurčika sāniem..bet bija taču tik kolosāli brīži NHL, Turīnā un arī kepku kantorī savu laiku.
Teikšu tā - ejiet d.rist!! Lai par OZO ko tādu uzraksītu ir jābūt pilnīgam piena zīdējam, kurš nesaprot un nav redzējis ko Ozo ir sasniedzis. Dēļ tādiem kā viņš mēs uz dīķa 90tajos spēlējām hoķi, kamēr mūsdienu salagas staigā pīpēdami ''zāli'' un spaidot ifonus, ptfu...

     [+] [-]

, 2017-09-29 05:30, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Ivars savā elementā
Izskatās, ka otro jaunību atguvis, ar tādu sparu un azartu te muld!

     [+] [-]

, 2017-09-29 09:39, pirms 7 gadiem
Bujumbura rakstīja: Kaut kā nesaliekas kārtis jau kuro reizi pēdējā desmitgadē, te šmiga, te kaut kāda nesakarīga "dura" pie sāniem, te atkal šmiga, te pēdējā brīža atleciens no politikas klauna lomas , te atkal šmiga un beigās tāds skumjš aplauziens pe mīkstā jurčika sāniem..bet bija taču tik kolosāli brīži NHL, Turīnā un arī kepku kantorī savu laiku.
Nez vai Turīnu var nosaukt par "kolosālu brīdi" gan Ozo, gan visai izlasei... bija kopumā pasmaga izgāšanās! Soči(kopumā) un Soltleiksitijā spēle pret slovākiem(Ozo bija četras piespēles tajā spēlē) gan varētu būt no sērijas "kolosāli brīži"!

     [+] [-]

, 2017-09-29 09:46, pirms 7 gadiem
Davai, nevajag te runāt visādas muļķības par Hārtliju un Ozoliņu.
Bobs pats vairākkārt tika teicis (tai skaitā arī publiski), ka vēlas Sandi izlases štābā. Viņi ir pazīstami ne tikai kā treneris un spēlētājs. Piemēram, viena epizode - kad Ķēniņš pirmo reizi tika paņemts izlasē uz PČ, toreizējais jaunais ZSC treneris Bobs tieši Sandim (tā brīža izlases GM) jautāja par viņu (tobrīd vēl ZSC junioru komandas spēlētāju).

     [+] [-]

, 2017-09-29 10:28, pirms 7 gadiem
Atradu info, kurā Harlijs izsaka vēlmi Ozo redzēt par savu palīgu uz izlases treneru soliņa. Ja es kādu ar savu komentāru aizvainoju, tad atvainojos.
Vienīgi paliek atklāts jautājums, kas Ozo situācija ir/bija galvenais vai svarīgākais tajā brīdī-iegūt pieredzi un zināšanas esot par Hartlija palīgu, jeb noslaukt lielāku naudu no LHF?

     [+] [-]

, 2017-09-29 11:47, pirms 7 gadiem
Ne tas ir klubs, ne komanda. Klubs ir struktūra, komanda ir ar ideju,garu. Šeit ir vienīgā doma lai kolhozā būtu eiropas, vēlams postpadomju savārstījums, bez hokeja idejas. No spēlētāju puses, nauda un ieraksts CV, citiem vārdiem bezideju algotņu bars.