Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Rautakallio: "Pretinieks šovakar spēlēja ātru un ļoti labu hokeju"

Jānis Celmiņš

Rautakallio: "Pretinieks šovakar spēlēja ātru un ļoti labu hokeju"
Peka Rautakallio
Foto: Kristaps Driķis, Sportacentrs.com

Rīgas „Dinamo” komandas galvenais treneris Peka Rautakallio pēc zaudējuma Jaroslavļas „Lokomotiv” komandai pauda neapmierinātību ar spēles sākumā parādīto sniegumu, taču uzteica komandu par cīņas turpinājumu.

Jau ziņojām, ka Šovakar zaudējumu Latvijas Dzelzceļa kausā piedzīvoja Rīgas "Dinamo", kas ar 1:4 atzina pēdējo divu gadu čempiones Jaroslavļas "Lokomotiv" pārākumu. Vienīgos vārtus vairākumā guva Džeimijs Džonsons, taču rīdzinieki divreiz zaudēja vārtus vairākumā.

"Divas pirmās spēles un šī, sanāca krasi atšķirīgas. Šovakar pretinieku spēles intensitāte bija ļoti augsta. Pretinieks spēlēja ātru un ļoti labu hokeju. Mēs nebijām gatavi spēles sākumam, taču vēlāk spējām pielikt un cīņas gaitu izlīdzinājām. Par to esmu priecīgs. Šis nebija labākais vakars Telkvistam, taču esmu priecīgs par citu puišus sniegumu un parādīto spēli," pēc mača pauda Rīgas „Dinamo” galvenais treneris Peka Rautakallio.

Vaicāts, kad sastāvā atgriezīsies Niklass Luseniuss, Rautakallio atbildēja īsi – „Viņš nebūs. Nav vietas, nav vietas…,” īss bija „Dinamo” galvenais treneris.

Slēpts komentārs: sebis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: marks4

  +5 [+] [-]

, 2012-08-28 23:32, pirms 12 gadiem
Turēsim rīt īkšķus par Dinamo!

  +8 [+] [-]

, 2012-08-28 23:35, pirms 12 gadiem
Pilnīgi piekrītu Pekam,ja leģionārs var pretendēt tik uz 3 vai 4 maiņu,tad nav vērts un jādod ceļš jaunajiem...Šosezon droši vien gan Biezais,gan Bičevskis un Porejs spēlēs bez brīvdienām,tāpat kā pagājušo sezonu Bukarts!Kad būs brīvi no Dinamo,tad būs jāspēlē HK Rīga MHL čempī.Neapskaužu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 00:01, pirms 12 gadiem
Pareizi, legionaram jabut 1/2 maina, preks 3/4 mainas mums ir loti daudz pasmaju kandidatu, tagad bus lieka nauda pameklet kadu citu legionaru, laiks radis kas bus vajadzigaks, vel kads uzbrucejs vai tomer Telkvista vieta paskatities kadu labaku vartsargu, neveicas vinam Dinamo pirms 2 gadiem un sogad sakums diemzel ir lidzigs, iepejams ka sis nav vinam piemerots klubs.

  +3 [+] [-]

, 2012-08-29 00:13, pirms 12 gadiem
Zombijs rakstīja: Pareizi, legionaram jabut 1/2 maina, preks 3/4 mainas mums ir loti daudz pasmaju kandidatu, tagad bus lieka nauda pameklet kadu citu legionaru, laiks radis kas bus vajadzigaks, vel kads uzbrucejs vai tomer Telkvista vieta paskatities kadu labaku vartsargu, neveicas vinam Dinamo pirms 2 gadiem un sogad sakums diemzel ir lidzigs, iepejams ka sis nav vinam piemerots klubs.
Labi vārtsargi reti kad ir bez komandas jau sezonai sākoties. Vēl par agru norakstīt Telkvistu.

  +3 [+] [-]

, 2012-08-29 00:41, pirms 12 gadiem
Vārtos jāstāv Mārim, Telkvi

  +1 [+] [-]

, 2012-08-29 00:45, pirms 12 gadiem
Telk vis ts nav mentāli gatavs, Māris ir pārliecinoši labāks

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 10:05, pirms 12 gadiem
redzēsim sezonā kā ies Mikaelam, pagaidām nepārliecina, bet tagad tas galīgi arī nav vajadzīgs, un ja tiksim plejofos tad arī sezonas sniegums galīgi nevienu vairs neinteresēs, tāds ir sports, bet Māris gan priecē pagaidām

  +2 [+] [-]

, 2012-08-29 11:18, pirms 12 gadiem
Spēles izpratnes un taktiskās domāšanas ziņā jaunie krievi pat ir vājāki par mūsu jaunajiem, bet slidošanas ātrumā viņi gan ir stipri pārāki . Ko lai dara , ja bērnu treneri neiemāca kārtīgi slidot . Balderis savos 60 gadiņos ieliktu daudziem jaunajiem slidošanas tehnikā, a moš i ātrumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja