Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Robens: "Nīderlandes izlase nav atkarīga tikai no manis"

Rolands Eliņš

Robens: "Nīderlandes izlase nav atkarīga tikai no manis"
Arjens Robens
Foto: AFP/Scanpix

Nīderlandes izlases līderis Arjens Robens, kurš šajā Pasaules kausā izlasei ar trim vārtiem palīdzējis uzvarēt B apakšgrupā, norādījis, ka neuzskata, ka komandas sasniegumi atkarīgi tikai no viņa. Robens arī izteicies, ka savā karjerā bijis labākā sportiskajā formā nekā šobrīd.

"Man nav tādas sajūtas, ka visa izlase būtu atkarīga no manis. Jā, pretinieki nedod lielu rīcības brīvību, mazāku nekā iepriekā," sacījis Arjens Robens. "Taču man personīgi tas ir lielisks variants, proti, ja Meksika gatavojas koncentrēties uz mani, tas dos iespēju uzspīdēt citiem mūsu spēlētājiem."

Robens B apakšgrupā atzīmējās ar trim vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, kas palīdzēja Nīderlandei uzvarēt visās trijās spēlēs, ieskaitot graujošo 5:1 pret nu jau bijušo pasaules čempioni Spāniju. Tiesa, pats Robens neuzskata, ka būtu īpaši labā fiziskajā formā.

"Neteiktu, ka šobrīd esmu savas karjeras labākajā kondīcijā. Man pēdējos gados bijuši vairāki lieliski posmi. Protams, nav arī tā, ka justos slikti. Aizvadīju ļoti labu sezonu Minhenē, tāpēc pats neesmu pārsteigts. Ir jauka sajūta, ka varu vienkārši aizskriet un atstāt aizsargu sev aiz muguras."

Nīderlande savu nākamo spēli aizvadīs jau rīt, kad mēģinās pierādīt savu vietu ceturtdaļfinālā ar dueli pret veiksmīgi turnīru aizvadošo Meksikas izlasi.

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...
Goal.com

     [+] [-]

, 2014-06-28 21:30, pirms 10 gadiem
Чемпионат Англии. «Ливерпуль» отпустит Суареса...
Šitas gan ir interesanti
Būs interesanti ko Pepe izdarīs ja Suarezs viņam iekodīs

  +2 [+] [-]

, 2014-06-28 21:42, pirms 10 gadiem
Pareizi, vel jau ir Van Persijs

     [+] [-]

, 2014-06-28 22:52, pirms 10 gadiem
sochee rakstīja: Чемпионат Англии. «Ливерпуль» отпустит Суареса...
Šitas gan ir interesanti
Būs interesanti ko Pepe izdarīs ja Suarezs viņam iekodīs
Droši vien izslēgtu džeku.