Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Nigērijas izlases prēmiju jautājums sakārtots, komanda atsāk treniņus

Andrejs Siliņš

Nigērijas izlases prēmiju jautājums sakārtots, komanda atsāk treniņus
Nigērijas izlase atsākusi treniņus
Foto: AFP/Scanpix

Nigērijas futbola izlases spēlētāji pirms Pasaules kausa astotdaļfināla spēles pret Francijas vienību atsākuši komandas treniņus pēc tam, kad saņēmuši apsolītās prēmijas, paziņojis komandas oficiālais pārstāvis.

Nigērijas izlases spēlētājiem bija paredzētas prēmijas par startēšanu Pasaules kausa finālturnīra apakšgrupu posmā, kā arī papildus bonuss par iekļūšanu ceturtdaļfinālā. Pēc apakšgrupu posma pēdējās spēles pret Argentīnu (2:3) Nigērijas futbolisti aktualizējuši jautājumu par prēmijām. Viņi paziņojuši, ka netrenēsies, kamēr šie jautājumi netiks atrisināti, un ceturtdienas vakara treniņš nenotika.

"Viss ir nokārtots. Viss ir pilnīgi kārtībā. Nekavēsimies pie pagātnes. Problēmu vairs nav un tāpēc visi trenējas," skaidroja izlases mediju pārstāvis Bens Alaija, kurš arī norādīja, ka vakar treniņš atcelts, jo ieilgusi iepriekš aizsāktā komandas sapulce. "Mums nekad nav bijušas problēmas ar naudu. Visiem ir samaksāts tik, cik pienākas. Nigērijas komandā nav prēmiju parādu."

Nigērijai ar prēmijām problēmas radās arī pirms pagājušajā gadā notikušā Konfederāciju kausa. Šogad katram futbolistam par uzvaru grupu turnīrā apsolīta prēmija 10 000 dolāru apmērā, bet uzvara pār Franciju astotdaļfinālā katram garantētu vēl 12 500 dolāru ienākumus.

Nigērija nav vienīgā Āfrikas komanda, kurā prēmiju izmaksu kavēšanās radīja problēmas - Kamerūnas izlase atteicās iekāpt lidmašīnā uz Brazīliju, kamēr netiks paceltas prēmijas, savukārt Ganas izlasei tika atvesta skaidra nauda pirms spēlētāji devās laukumā pēdējā grupas spēlē pret Portugāli. Abas izlases gan dalību turnīrā vairs neturpina.

Izmantotie resursi:
SportsFan - Australian & International Sport News

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 14:07, pirms 10 gadiem
Ko tik maz? Gana katram iedeva 100 jūdas grašus .

  +1 [+] [-]

, 2014-06-28 15:27, pirms 10 gadiem
un Nigērija arī neturpinās!!
konkrēti naudas badā tie melnie!

  -1 [+] [-]

, 2014-06-28 17:01, pirms 10 gadiem
Krokodils rakstīja: Ko tik maz? Gana katram iedeva 100 jūdas grašus .
Nav maz...normāli, ja iegūs pasaules kausu, tad arī saņems 100 kusakus vēl jāuzvar tikai 4 spēles