Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Šuplers: "Gribu atgriezties KHL"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Šuplers: "Gribu atgriezties KHL"
Juliuss Šuplers
Foto: www.cska-hockey.ru

"Gagarina kausa finālā spēlēs Sanktpēterburgas SKA un Čeļabinskas "Traktor". KHL "play-off" spēlēs ir tik labs hokejs, ka sāku domāt: varbūt atbraukt uz finālsēriju kā parastam skatītājam?" pirms Krievijas atklāto meistarsacīkšu konferenču fināliem tuvākajā nākotnē ieskatās bijušais Rīgas "Dinamo" un Maskavas CSKA galvenais treneris Juliuss Šuplers.

“Rietumu finālā gribēju dot priekšroku Maskavas “Dynami”. Padomāju, ka iegūšu varenu ienaidnieku Ržihas personā. Tāpēc savu likmi lieku uz SKA. Šajā pārī būs briesmīga cīņa,” uzskata slovāku hokeja speciālists. “SKA ir favorīts, taču tas neko negarantē. Turpretī Austrumos esmu pārliecināts par “Traktor” uzvaru.”

“Es jums pastāstīšu par Maskavas “Dynamo”,” turpina Šuplers. “Ne velti mans draugs Mareks Sikora nevēlējās spēlēt pret šo komandu. Znaroka “Dynamo” labāk par visiem Krievijā ir gatava spēka spēlei. Sikoram tūkstoš reizu bija taisnība. Viņu pretiniekiem klājas ļoti smagi.”

“Taču arī Pēterburgā ir lieliska komanda. Lai gan redzu dažus trūkumus, par tiem nerunāšu. Lai ar to nodarbojas Znaroks. Pastāstīšu par stiprajām pusēm. SKA lieliski spēlē kustībā. Milzīgs daudzums metienu. Mentalitāte, gars, griba! Pēterburgas zālē ir fantastisks skatītāju atbalsts. Turklāt Ržihas komanda neapjūk izbraukumos – viņiem ir vienalga, kur samest trīs vai četras ripas. Neatkarīgi, Pēterburgā vai Maskavā. Ja man pajautātu, kura komanda šodien KHL spēlē skaistāko un ātrāko hokeju, nosauktu SKA.

“Traktors”, tāpat kā “Dynamo”, ir neticami spēcīgs aizsardzībā. Brīnišķīgi pretuzbrukumi. Metienu efektivitāte, kā pārliecinājās Kazaņa. Dažiem patīk uzvarēt ar 1:0, taču man labāk patīk 6:4. Mīlu, ja tiek gūti daudzi vārti. Lai gan pēc tādām spēlēm trenera veselība ir briesmās. Uzskatu, ka uzbrukums ir labākā aizsardzība.

Pēdējā sezona prasīja tik daudz nervu, ka, šķita, ilgi negribēšu braukt uz Maskavu. Taču paskatījos uz KHL nedaudz no malas un man ir skaidrs: hokejs Krievijā atrodas uz pareizā ceļa. Tādā varenā čempionātā gribas atgriezties, mans aģents strādā pie šī jautājuma.”

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....

Vai Šuplers atgriezīsies KHL?

  • 210

  • 100

  • 185


1 2 42 komentāri
Slēpts komentārs: mvp2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-03-28 19:06, pirms 12 gadiem
Protams ka grib atgriezties KHL, visiem tik pie tas silites baroties, tikai ar vina trenesanas metodem ilgi neviena krievijas kluba nenoturesies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-28 19:30, pirms 12 gadiem
Rietumu finālā gribēju dot priekšroku Maskavas “Dynami”. Padomāju, ka iegūšu varenu ienaidnieku Ržihas personā. Tāpēc savu likmi lieku uz SKA

Toties ieguvi krietni varenāku ienaidnieku - Znaroku

  +2 [+] [-]

, 2012-03-28 19:32, pirms 12 gadiem
Nu izklausaas,ka tik tiesaam Suplers loti veelaas atgriezties hokeja apritee.Nepaartrauktas intervijas glaimojosu izteicieni gan liigas gan dazaadu komandu virzienaa piemekleejot pareizos vaardus,lai nesabojaatu iespeeju atgriezties!Viltnieks SupisLai veicas loti pozitiivs cileeks un normaals treneris.

     [+] [-]

, 2012-03-28 19:36, pirms 12 gadiem
Lai Šupim veicas!

  +1 [+] [-]

, 2012-03-28 19:52, pirms 12 gadiem
Vinnijs Pūks arī grib visu laiku atgriezties pie medus poda!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-03-28 20:09, pirms 12 gadiem
Kāpēc trešais variants ir uz Habarovsku?

     [+] [-]

, 2012-03-28 20:22, pirms 12 gadiem
Kur tad solītā vēršanās tiesā par Gimajeva izteicieniem? Kaut kā pieklusis Jūlis. Laikam saņēma attiecīgas norādes. Vai arī atguvās pēc atlaišanas un nomierinājās.

     [+] [-]

, 2012-03-28 20:26, pirms 12 gadiem
gribēt nav kaitīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-28 20:41, pirms 12 gadiem
Marka1111 rakstīja: Rietumu finālā gribēju dot priekšroku Maskavas “Dynami”. Padomāju, ka iegūšu varenu ienaidnieku Ržihas personā. Tāpēc savu likmi lieku uz SKA

Toties ieguvi krietni varenāku ienaidnieku - Znaroku
Znaroks par šito viltīgo žuku vienreiz teica:'' Ņeļubļu ļudeij, kotorije puskajut piļj v glaza!'' tā ka, diez vai viņiem ir draudzīgas attiecības! Nu nezinu, neesmu augstās domās par šo slovāku speciālistu, kas attiecās uz Šupleru un KHL, mož pie ''LEV'' stūres viņam kaut kas varētu sanākt! Pazīstami špīleri, mentalitāte utt.

  -1 [+] [-]

, 2012-03-28 20:59, pirms 12 gadiem
uz kādu Habarovsku!? UZ DINAMO! ;DD

     [+] [-]

, 2012-03-28 21:01, pirms 12 gadiem
Citēju Šūpi: "Rietumu finālā gribēju dot priekšroku Maskavas “Dynamo”. Padomāju, ka iegūšu varenu ienaidnieku Ržihas personā. Tāpēc savu likmi lieku uz SKA ... " - taisnība gan, tā viņš būtu ieguvis ienaidnieku, a tagad viņam vienkārši ir Piezdiec no Značoka ... Kā smejies no vilka bēga un lācim uzskrēja ... :d
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-28 21:09, pirms 12 gadiem
Spaceman rakstīja: Znaroks par šito viltīgo žuku vienreiz teica:'' Ņeļubļu ļudeij, kotorije puskajut piļj v glaza!'' tā ka, diez vai viņiem ir draudzīgas attiecības! Nu nezinu, neesmu augstās domās par šo slovāku speciālistu, kas attiecās uz Šupleru un KHL, mož pie ''LEV'' stūres viņam kaut kas varētu sanākt! Pazīstami špīleri, mentalitāte utt.
Jā, jā, laikam jau fakts, ka pagājšsezon no 11 spēlēm Znaroks Šupleram pakāsa 8, nav vairojis viņa mīlestību pret slovāku.

Un tu gribi teikt, ka soms jelkad sapratīs mūsējo mentalitāti?

     [+] [-]

, 2012-03-28 21:19, pirms 12 gadiem
katrā intervijā Jūlis uzprasās uz darbu, bet reālāk ka nākamās sezonas laikā nāks kā glābējs kāda neveiksminieka vietā ..

     [+] [-]

, 2012-03-28 21:23, pirms 12 gadiem
chilli rakstīja: Citēju Šūpi: "Rietumu finālā gribēju dot priekšroku Maskavas “Dynamo”. Padomāju, ka iegūšu varenu ienaidnieku Ržihas personā. Tāpēc savu likmi lieku uz SKA ... " - taisnība gan, tā viņš būtu ieguvis ienaidnieku, a tagad viņam vienkārši ir Piezdiec no Značoka ... Kā smejies no vilka bēga un lācim uzskrēja ... :d
Nu protams, Šuplers taču ir tik dumjš, viņš nezina par to, ka Maskavas Dinamo pie stūres ir neadekvāts ūsains čeļabinskietis.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-28 21:32, pirms 12 gadiem
piedod vecit, slikts vecis jau tu neesi, bet kurs tevi gribes ?- ja jau Dinamo nebiji isti vajadzigs par tadu cenu, pats sevi ta uzkruveji ...luk rezultats

     [+] [-]

, 2012-03-28 21:33, pirms 12 gadiem
[/quote]
Vispār jau es par somu un mūsējo mentalitāti neminēju ne vārda! Toties, vienreiz tā nejauši uzprasīju Mārčam(tam, kuram uzvārdā Karsums) kurš, tavuprāt ir labāks treneris speciālists - Peka vai Šuplers? Viņš tā dīvaini paskatījās un teica:''Viennozīmīgi, ka Peka ir labāks!'' Nu labi, var jau būt, ka viņš vienīgai komandā tā domā un mēs ar tevi zinām labāk, kurš ir labs vai sūdīgs! Pieļauju, ka cilvēks kurš pats spēlē hoķi profesionāli, tomēr zin labāk, bet nu lai...
Kas attiecās uz Značoku tad viņš, neskatoties uz tām zaudētajām spēlēm pret CSKA, spēlē Rietumu konferences finālā, kamēr Šuplers sēž savā Poradā bez darba un ik pa laikam sacer lipīgi saldus monologus par KHL!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-28 21:46, pirms 12 gadiem
Spaceman rakstīja: [/quote]
Kas attiecās uz Značoku tad viņš, neskatoties uz tām zaudētajām spēlēm pret CSKA, spēlē Rietumu konferences finālā, kamēr Šuplers sēž savā Poradā bez darba un ik pa laikam sacer lipīgi saldus monologus par KHL!
Kāds CSKA?? Rīgas Dinamo tas bija, kurš PO izsita Znaroku, ne?

Kas attiecas uz treneru kvalitātēm, tad to tikai laiks parādīs. Ja Peka vēl trenēs un, ja RD vispār būs apspriešanas vērts. Pagaidām Peka (ar visu to, ka Karsumam un vēl dažiem šis stils ir kā radīts) mazliet nedavelk līdz tam, kas tika panākts Šuplera laikā.

  +1 [+] [-]

, 2012-03-28 21:49, pirms 12 gadiem
AlexUSA rakstīja: Knaps paregotájs tas Shupis. Vinsh zinája teikt, ka RD ar 4-2 izpakaljos Torpedo. Laikam vinjam vél ir kur augt, lai izprastu visas hokeja nianses. Nav nekas pretí, ja nákamgad RD varés paspékoties ar vinja vadítu komandu. Domáju, ka Shupis savá personá ir pietiekami labs kairinátájs, lai múséjiem bútu motivácija uz tám spélém.
Nez vai kāds gudrinieks pirms playoff stabili zināja, ka RD uz divām spēlēm paliks bez vārtsarga? Tur arī palika tas 4:2.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-03-28 21:56, pirms 12 gadiem
Kā iet, Bērziņ? rakstīja: pa pa, Dinamo visu sezona nebija vārtsarga (bandžo strinkšķinātāji un uz ceļiem tupētāji nesakitās).
Pašiem neapnīk šitās muļķības te drukāt?

  -1 [+] [-]

, 2012-03-28 22:00, pirms 12 gadiem
hypocrisy rakstīja: Pašiem neapnīk šitās muļķības te drukāt?
Da beidz, normāls humors! Labi, par to sezonu čalis protams pārspīlē, taču kas attiecās uz play off, tad tur nu tik tiešām mūsu vārtsargus savādāk nosaukt nevar! Sūdīgāku statistiku sameklēt gŗūti!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-03-28 22:14, pirms 12 gadiem
Spaceman rakstīja: Da beidz, normāls humors! Labi, par to sezonu čalis protams pārspīlē, taču kas attiecās uz play off, tad tur nu tik tiešām mūsu vārtsargus savādāk nosaukt nevar! Sūdīgāku statistiku sameklēt gŗūti!
Tā PO statistika ir, maigi sakot, tāda, kura ne vienmēr ataino īsto bildi.
Masaļskim - 95,8 Holtam - 88,7. Ja skatās tikai uz šiem cipariem, tad Masaļskim uz NHL, Holtam uz Ungāriju. Bet mēs labi zinām, ka viņi ir viena līmeņa vārtsargi.
Masaļskim komanda atļāva pa tām 3 vai cik tur spēlēm uzmest 48 reizes, bet Holtam visu sabēra 1.spēlē. Kur RD spēlēja vispār bez aizsardzības.
1 2 42 komentāri