Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Vēlos, lai Entonijs paliek komandā, viņš ir lielisks līderis"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Vēlos, lai Entonijs paliek komandā, viņš ir lielisks līderis"
Kristaps Porziņģis un Karmelo Entonijs
Foto: AFP/Scanpix

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis ASV medijiem norādījis, ka vēlētos sava pārstāvētā NBA kluba "Knicks" līdera Karmelo Entonija palikšanu komandā, lai gan pēdējā laikā par viņa aizmainīšanu cirkulē arvien nopietnākas baumas.

"Protams," Kristaps Porziņģis atbildēja uz jautājumu, vai vēlētos Karmelo Entonija palikšanu "Knicks" sastāvā. "Viņš man ir bijis lielisks līderis. Viņš ir lielisks piemērs. Man ir paveicies, ka varu ikdienā strādāt kopā ar Karmelo, ka varu mācīties no viņa, ka varam sarunāties un būt draugi. Nepārprotami, ka tas mums būtu liels zaudējums, ka Karmelo vairs nebūtu komandā."

Karmelo Entonijs, kurš šajā un iepriekšējā sezonā ļoti atzinīgi uzņēmis Porziņģi komandā un vairākkārt publiskos izteikumos atbalstījis latviešu uzbrucēju, pats norādīja, ka cenšas domas par potenciālo aizmainīšanu nolikt malā un neļaut šādām runām ietekmēt komandā notiekošo. Entonijs pēc "Hornets" spēles atzina, ka viņam personīgi tas tomēr ir psiholoģiski nogurdinoši, lai gan viņš tāpat cenšas izvairīties no ziņu lasīšanas un baumu uzklausīšanas.

"Cenšamies nepievērst uzmanību," sacīja Porziņģis par to, vai Entonija situācija neatstāj iespaidu uz pārējiem basketbolistiem. "Veids, kā ar to tikt galā, ir vienkārši nerunāt par to. Mums nevajag sākt šīs sarunas komandas ģērbtuvēs un sākt sarunāt par pašreiz notiekošo. ā vietā pievēršam uzmanību tam, kas mums jāpaveic laukumā, un arī sarunas virzam par basketbola lietām, jo tas ir tas, kas mums jādara."

Porziņģim pašam spēlē pret "Hornets" izdevās pārtraukt nelielo neveiksmju sēriju, trāpot astoņus no 11 metieniem no spēles un savākt 18 punktus. "Šoreiz izgāju laukumā reizē agresīvi un arī atviegloti. Izdevās trāpīt savus metienus. Vēlējos kaut būtu varējis turpināt uzsākto, jo tobrīd patiešām metieni krita iekšā, bija ļoti laba pašsajūta."
Porziņģi uzteica arī Entonijs, norādot, ka šoreiz latviešu uzbrucējs juties laukumā daudz brīvāk. Savukārt Porziņģa iepriekšējās visai pieticīgās spēles Entonijs raksturoja mierīgi, atgādinot, ka sliktas spēles ik pa laikam gadās pilnīgi visiem.

Entonija maiņas sarunās pēdējie publiskie jaunumi ir tas, ka "Clippers" apliecinājusi savu interesi Entonija iegādei. "Clippers" gan negrasās pretim dot nevienu no savām zvaigznēm, bet "Knicks" to arī nepieprasot, taču nevēlas uzņemties Džamala Kroforda trīs sezonu un 42 miljonu līgumu. Tādēļ šobrīd tiek meklēta trešā komanda, kura tiktu iekļauta darījumā un iegūtu rezultatīvo rezervistu Krofordu, piedāvājot "Knicks" citu(s) spēlētāju(s), kamēr "Clippers" pārņemtu Entonija līgumu. Jāatgādina gan, ka pat ja "Knicks" līdz 23. februārim atrod NBA likumiem atbilstošu maiņas darījumu, kam piekrīt arī pārējās iesaistītās komandas, Entonijam tik un tā būs veto iespēja.

Izmantotie resursi:
New York Knicks, Los Angeles Clippers seeking...
Kristaps Porzingis wants ‘great...

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 17:39, pirms 7 gadiem
Ļoti ceru, ka Karmelo tiks aizmainīts. Nereālakajā variantā ceru, ka treids notiks starp NYK-LAC-CHI un NYK iegūs Butleru, LAC iegūs Carmelo, CHI iegūs draft pickus un jaunos vai veterānus ar kontraktiem, kas drīz beigsies un, tad varēs sākt pārbūvi. Vēl tikai, tad Wade vajadzēs aiztreidot.

  +4 [+] [-]

, 2017-01-28 17:46, pirms 7 gadiem
Pasham jaklust par lideri nevis jaskatas uz Karameli

 +13 [+] [-]

, 2017-01-28 17:57, pirms 7 gadiem
Ko gan citu viņam teikt.

  +3 [+] [-]

, 2017-01-28 18:07, pirms 7 gadiem
Standarta teksts,Poziņģi māk arī noņemt no sevis spiedienu ,kas nāk runās ka ap KP būves knicks

  +3 [+] [-]

, 2017-01-28 18:36, pirms 7 gadiem
Sakramento Kings jau gadiem būvē apkārt Kazinsam! Nav nekas jābūvē apkārt, bet vajadzīgs piespēlētājs ar stabilu metienu!

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 18:41, pirms 7 gadiem
Domāju, ka Entonijs pieņems maiņu, ja līdz tam reāli nonāks. Diez vai viņš grib palikt organizācijā, kurā viņu nevēlas, tas nenāktu par labi ne viņam, ne komandai.

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:46, pirms 7 gadiem
Kurā līgā labāki piespēlētāji- Eirolīgā vai NBA?
Kā jūs domājat?

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:49, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Sakramento Kings jau gadiem būvē apkārt Kazinsam! Nav nekas jābūvē apkārt, bet vajadzīgs piespēlētājs ar stabilu metienu!
pirmie divi vārdi tavā teikumā izsaka visas tās komandas un Kazinsa galvenās problēmas

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:50, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Kurā līgā labāki piespēlētāji- Eirolīgā vai NBA?
Kā jūs domājat?
tas ir jautājums vispār ? NBA viss ir labāks

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:55, pirms 7 gadiem
KillerLoop rakstīja: Domāju, ka Entonijs pieņems maiņu, ja līdz tam reāli nonāks. Diez vai viņš grib palikt organizācijā, kurā viņu nevēlas, tas nenāktu par labi ne viņam, ne komandai.
izskatās, ka Entonija lēmumu ļoti ietekmē sieva. Sieva redz aktrise un grib palikt Ņujorkā, vai doties uz LA. Leikerus te uzreiz var izslēgt, tādā gadījumā paliek tikai Clipperi. Ja Doks var sabīdīt naudas lietas un aizmainīt, piemēram Rediku un Džonsonu pret Melo, tad lai tik iet uz priekšu. Bet nekā vairāk vērts Melo noteikti šobrīd vairs nav. To visi saprot, tāpēc arī Lebrons noraidīja NYK piedāvājumu Melo pret Love.

Zudis atlētisms, katastrofāla aizsardzība, ego, milzīga alga. Viss ko var vēlēties novecojošā zvaigznē

     [+] [-]

, 2017-01-28 18:55, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: tas ir jautājums vispār ? NBA viss ir labāks
Ir cilvēki, kas domā, ka Eirolīgā ir labāka saspēle un piespēlētāji.
PM: S.Rodrigezs bija starp labākajiem piespēlētājiem Eirolīgā, bet NBA ir pavisam citā vietā...
Arī ja skatās internacionālos spēlētājus, tad starp labākajiem piespēlētājiem OS bija Huertas, Dellavedova, bet NBA- top10 viņi netiek!

     [+] [-]

, 2017-01-28 19:08, pirms 7 gadiem
Gan jau ar nākamo sezonu no NYK pazudīs gan Carmelo, gan Noā...

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:03, pirms 7 gadiem
Justifiable rakstīja: Ļoti ceru, ka Karmelo tiks aizmainīts. Nereālakajā variantā ceru, ka treids notiks starp NYK-LAC-CHI un NYK iegūs Butleru, LAC iegūs Carmelo, CHI iegūs draft pickus un jaunos vai veterānus ar kontraktiem, kas drīz beigsies un, tad varēs sākt pārbūvi. Vēl tikai, tad Wade vajadzēs aiztreidot.
Nereāli. Tas nenotiks. Clipperi mainīs Riversu, varbūt Reddiku (kaut gan negrib) un Crawfordu, jo šim liels līgums. NYK un LAC tagad meklē trešo komandu kurai nogrūst Crawfordu un dabūt pretī pikus. Batlers pašlaik IR Čikāga un viņš ir vienīgais kurš ir neaizskarams.

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:21, pirms 7 gadiem
teemusalami rakstīja: Nereāli. Tas nenotiks. Clipperi mainīs Riversu, varbūt Reddiku (kaut gan negrib) un Crawfordu, jo šim liels līgums. NYK un LAC tagad meklē trešo komandu kurai nogrūst Crawfordu un dabūt pretī pikus. Batlers pašlaik IR Čikāga un viņš ir vienīgais kurš ir neaizskarams.
Riverss, Rediks un Kravfords pret Melo ? No thanks. Atkal LAC fani varēs raudāt, ka nav beņķa, jo atdos divus labākos rezervistus (Riversu un Kravfordu).

Nedomāju, ka Clipperi paliktu labāki pēc šāda treida, Karmelo ir overrated. Tas varbūt vairāk būtu ar domu, lai noturētu CP3 vasarā (Melo un CP3 tak čomi)

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 20:23, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Ir cilvēki, kas domā, ka Eirolīgā ir labāka saspēle un piespēlētāji.
PM: S.Rodrigezs bija starp labākajiem piespēlētājiem Eirolīgā, bet NBA ir pavisam citā vietā...
Arī ja skatās internacionālos spēlētājus, tad starp labākajiem piespēlētājiem OS bija Huertas, Dellavedova, bet NBA- top10 viņi netiek!
Atceros, ka Vestbruks vēl nepārāk sen teica, ka kombinācijas un izspēles Eiropā ir daudz labākā līmenī nekā NBA, bet uzreiz arī pateica, ka tas tāpēc, ka individuālā meistarība ir daudz zemāka.

Cik tad vispār ir Eiropieši, kas NBA komandās ir vadošās lomas spēlējuši ? Abi Gazoli, Pārkers un Novickis. Pārējie Eirolīgas superstāri nāk no beņķa un spēlē max 20 minūtes spēlē, ar švakiem statiem.

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:33, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Riverss, Rediks un Kravfords pret Melo ? No thanks. Atkal LAC fani varēs raudāt, ka nav beņķa, jo atdos divus labākos rezervistus (Riversu un Kravfordu).

Nedomāju, ka Clipperi paliktu labāki pēc šāda treida, Karmelo ir overrated. Tas varbūt vairāk būtu ar domu, lai noturētu CP3 vasarā (Melo un CP3 tak čomi)
Tādss sīkums, ka LAC jau ar nekas dižs nav sanācis ar šo satsāvu jau cik gadus?
Skaidrs, ka atdodot rezervistus pret ceturto spēlētāju ar lielo līgumu,m komandu var norakstīt, labi, ja play-off...
Bet ja paskatās uz šo darījumu citādāk? Redikam tāpat beidzas līgums un viņš gribēs vairāk, Kraufordam ir ilgetmiņa līgums, kas reļai ir par smagu priekš LAC
Grifins regulāri ir traumēts un viņš noteikti atteiksies no pēdējā gada, lai sānemtu jaunu max līgumu... Ja komandā Būs Entojis (var spēlēt no 3-4, punktu ziņā un pretinieku uzmanības ziņā viņš Grifinu aizstāt var), Pols ar varbūt paliks komandā.
Turklāt LAC vietā, es beidzot no Grifina tiktu vālā, un tas varētu izdoties pirms viņš no līguma atsakās pēc šīs sezonas, ja komandā paliek Entonijs, Pols un Džordans, pret Grifinu varētru dabūt vismaz divus labus rezervistus, komanda būtu ar jaunām sejām, iespējams labākiem rezultātiem.

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:36, pirms 7 gadiem
Protams, mazliet jocīgi gan ir, ja skatās tā pavisam ar reālu skatu, kapēc kaut ko mainīt, ja komanda principā vēl aizvien var cīnīties par titulu... Nav jau tā, ka viņi būtu 8. konferencē vai kas...

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 20:41, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Atceros, ka Vestbruks vēl nepārāk sen teica, ka kombinācijas un izspēles Eiropā ir daudz labākā līmenī nekā NBA, bet uzreiz arī pateica, ka tas tāpēc, ka individuālā meistarība ir daudz zemāka.

Cik tad vispār ir Eiropieši, kas NBA komandās ir vadošās lomas spēlējuši ? Abi Gazoli, Pārkers un Novickis. Pārējie Eirolīgas superstāri nāk no beņķa un spēlē max 20 minūtes spēlē, ar švakiem statiem.
Protams tās kombinācijas, izspēles var izveidot skaistākas, bet cik tādu ir katru spēli? Spurs, Celtics tāpat izveido vairāk šādu kombināciju, jo vienkārši ir labāki izpildītāji..
Spēlētu Džinobili, Pārkers Eirolīgā, tad viņu pārstāvētā komanda- katru gadu uzvarētu un ļoti pārliecinoši, jo var gan individuāli gan komandas basketbolā- pārspēt pretinieku..

Skatīt Rockets un Hārdena video:
https://www.youtube.com/watch?v=9nr...

Gribi teikt, ka Eirolīgas labākās komandas ir priekšā saspēles ziņā?

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:44, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Atceros, ka Vestbruks vēl nepārāk sen teica, ka kombinācijas un izspēles Eiropā ir daudz labākā līmenī nekā NBA, bet uzreiz arī pateica, ka tas tāpēc, ka individuālā meistarība ir daudz zemāka.

Cik tad vispār ir Eiropieši, kas NBA komandās ir vadošās lomas spēlējuši ? Abi Gazoli, Pārkers un Novickis. Pārējie Eirolīgas superstāri nāk no beņķa un spēlē max 20 minūtes spēlē, ar švakiem statiem.
Nu tu dzen...
Francijai visu izlasi vari tā iegrāmatot..
Batums pat tikkio cik 120M dabūja? Un viņš nav pieskaitāms līmenim?
Dragičs šobrīd velk Heat, pirms tam spridzināja Suns.
Tas tā pirmie ienāca galvā,. Džinobli vienatnē visu argentīnu Velk, ar Pridzioni, kurš škiet ar nebija slikts nu nepavisam NBA
Kur vēl vēsturē ja skatās garos it īpaši, Divac, Ilgausks, Turkoglu, Kukočs, Stojakovičs, Sabonis ibitīt.... KP
Nav jau tā, ka Eiropieši galīgi kristu laukā NBA
Spānijas pēdejais zelta satsāvs viss blieza NBA, kam sanāca, kam bet nevarētu teikt, ka švaki...

VAirāk jau tur ir kultūra un dzīvesveids pie problēmas, attieksme, tas, ka pašam jaštrādā ar sevi indivisuāli, jāalgo treneris, lai tiktu uz priekšu, tā ir problēma, ne jau viņu spējas... Eiropas labākais basketbolists JAsikēvbičš arī sēdēja blakus Biedriņam un laukumā knapi tika, jo principā pus gada laikā sevi nolaida tik zemu, ka līdz sportiskai formai tur bija tālu...

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:45, pirms 7 gadiem
ventilators rakstīja: Atceros, ka Vestbruks vēl nepārāk sen teica, ka kombinācijas un izspēles Eiropā ir daudz labākā līmenī nekā NBA, bet uzreiz arī pateica, ka tas tāpēc, ka individuālā meistarība ir daudz zemāka.

Cik tad vispār ir Eiropieši, kas NBA komandās ir vadošās lomas spēlējuši ? Abi Gazoli, Pārkers un Novickis. Pārējie Eirolīgas superstāri nāk no beņķa un spēlē max 20 minūtes spēlē, ar švakiem statiem.
Protams tās kombinācijas, izspēles var izveidot skaistākas, bet cik tādu ir katru spēli? Spurs, Celtics tāpat izveido vairāk šādu kombināciju, jo vienkārši ir labāki izpildītāji..
Spēlētu Džinobili, Pārkers Eirolīgā, tad viņu pārstāvētā komanda- katru gadu uzvarētu un ļoti pārliecinoši, jo var gan individuāli gan komandas basketbolā- pārspēt pretinieku..

Skatīt Rockets un Hārdena video:
https://www.youtube.com/watch?v=9nr...

Gribi teikt, ka Eirolīgas labākās komandas ir priekšā saspēles ziņā?
Piemēram Teodosičs un CSKA?

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:45, pirms 7 gadiem
flipsider rakstīja: Protams tās kombinācijas, izspēles var izveidot skaistākas, bet cik tādu ir katru spēli? Spurs, Celtics tāpat izveido vairāk šādu kombināciju, jo vienkārši ir labāki izpildītāji..
Spēlētu Džinobili, Pārkers Eirolīgā, tad viņu pārstāvētā komanda- katru gadu uzvarētu un ļoti pārliecinoši, jo var gan individuāli gan komandas basketbolā- pārspēt pretinieku..

Skatīt Rockets un Hārdena video:
https://www.youtube.com/watch?v=9nr...

Gribi teikt, ka Eirolīgas labākās komandas ir priekšā saspēles ziņā?
Kombināciju ziņā, komandas spēles ziņā, bumbas kustības ziņā, pilnīgi noteikti. Individuālā atlētisma un skila ziņā? Nop.

     [+] [-]

, 2017-01-28 20:47, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Kombināciju ziņā, komandas spēles ziņā, bumbas kustības ziņā, pilnīgi noteikti. Individuālā atlētisma un skila ziņā? Nop.
Apskaties video: Vai Teodosičs var nospēlēt tādā līmenī punktu gūšanā, piespēles, saspēles ziņā?

  +1 [+] [-]

, 2017-01-28 20:54, pirms 7 gadiem
Teodosičs nevar, jo viņam rakstur nav priekš NBA, tāda tauta
Prasmju ziņā viņš noteikti varētu būt sākumsastāva spēlētājs pusē no NBA komandām... Manuprāt...

  -1 [+] [-]

, 2017-01-28 21:01, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Teodosičs nevar, jo viņam rakstur nav priekš NBA, tāda tauta
Prasmju ziņā viņš noteikti varētu būt sākumsastāva spēlētājs pusē no NBA komandām... Manuprāt...
Šobrīd pēc statistikas un arī Eirolīgas MVP ir De Colo, bet NBA spēlējot Spurs- viņš spēlēja normāli, bet īpaši neatšķīrās no vidējā NBA spēlētāja saspēles, piespēļu ziņā(Tas arī varētu būt max ko Eirolīgas top spēlētāji var sniegt, bet jo sliktāks spēlētājs Eirolīgā, jo sliktāk spēlēs NBA).

     [+] [-]

, 2017-01-28 21:22, pirms 7 gadiem
Katrs strādā pie savām spēcīgākajām pusēm: NBA pie individuālā snieguma, bet Eiropā pie komandas snieguma, jo individuāli nevar izkārtot metienus..
Tomēr ja apskatās komandas saspēli, tad piespēļu tāpat NBA ir vairāk!
NBA no 30 piespēlēm līdz 18, bet Eirolīgā no 24 līdz 17(48min).

     [+] [-]

, 2017-01-28 21:37, pirms 7 gadiem
LittleOsicc rakstīja: Gan jau ar nākamo sezonu no NYK pazudīs gan Carmelo, gan Noā...
Karameli moš aizmains, a kur Tu Noā grasies norakt. To pat kapā neņems.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-01-28 23:20, pirms 7 gadiem
Subaars rakstīja: Atkal kkādu huiņu apspriež. Gribat teikt, ka rezultatīvo piespēļu skaits apliecina saspēles kvalitāti? Galīgi garām, aizmirsāt salīdzināt aizsardzību.
Vēl labs apliecinājums ir Rasela komentārs par eiropas basi.
Nando De Colo ir labākais Eirolīgas spēlētājs. Eiropā viņu nevar apturēt, bet NBA var..

     [+] [-]

, 2017-01-29 11:34, pirms 7 gadiem
KP var iet uz politiku ar tādu gvelšanu