Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" svarīgs panākums cīņā par Eiropas kausa astotdaļfinālu

"Lietuvos Rytas" svarīgs panākums cīņā par Eiropas kausa astotdaļfinālu
Martins Gecevičs
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar ar trim spēlēm sākās ULEB Eiropas kausa izcīņas "Last 32" posma ceturtā kārta. Viļņas "Lietuvos Rytas" ar 87:75 savā laukumā uzveica "CAI Zaragoza" basketbolistus.

Viļņas klubam šodienas panākums ļauj turpināt pretendēt uz vietu Eiropas kausa astotdaļfinālā. Uzvarā pār Saragosas vienību produktīvs bija Martins Gecēvičs ar 22 punktiem, sešām atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm, bet 18 punktus pievienoja Renalds Seibutis.

"Lietuvos Rytas" ar divām uzvarām četrās spēlēs ieņem otro vietu P apakšgrupā, bet atlikušie divi mači Viļņas klubam būs ar grupas līderi "Besiktas" (izbraukumā) un Zagrebas "Cedevita" (savā laukumā).

I apakšgrupas līderu cīņā "Ratiopharm Ulm" ar 86:72 pārspēja "JSF Nanterre" basketbolistus. Abām komandām tagad ir pa trim uzvarām četrās spēlēs. Filips Švethelms uzvarētāju labā guva 21 punktu, bet zaudētājiem produktīvākais ar 13 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām bija kādreizējais VEF uzbrucējs Vils Danielss.

J grupā "Dinamo Sassari" ar 95:94 uzvarēja franču "Gravellines". 22 punktus itāļu kluba labā guva Omārs Tomass, bet zaudētājiem ar 27 punktiem rezultatīvākais bija Jakuba Diavara. Sešus punktus, septiņas atlēkušās bumbas un 10 rezultatīvas piespēles "Gravelines" aizsargam Janikam Bokolo.

"Dinamo Sassari" tika pie otrās uzvaras četros mačos, bet "Gravellines" ir viens panākums četrās spēlēs. J grupā spēlē arī Kristapa Valtera pārstāvētais "Aykon TED Ankara" (2-1), kas rīt cīnīsies ar Bambergas "Brose Baskets".

Izmantotie resursi:
Eurocup - Welcome to Eurocup