Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Vornoks kļuvis par pirmo atlaisto galveno treneri premjerlīgā šosezon

Vornoks kļuvis par pirmo atlaisto galveno treneri premjerlīgā šosezon
Nīls Vornoks
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas kluba "Crystal Palace" galvenais treneris Nīls Vornoks kļuvis par pirmo darbu zaudējušo galveno treneri premjerlīgā šajā sezonā.

66 gadus vecais Nīls Vornkoks otro reizi karjerā pie "Crystal Palace" stūres stājās šī gada augustā, aizstājot Toniju Pulisu, kurš matu pameta vien 48 stundas pirms sezonas sākuma. Galvenā trenera vietu Vornoks zaudējis pēc piektdien piedzīvotā zaudējuma ar 1:3 savās mājās pret "Southampton".

"Crystal Palace" pagaidām ir starp tām trim komandām, kurām nākamsezon būs jāpamet premjerlīga, par vienu punktu atpaliekot no 17. vietā esošā "Hull City". Ar Vornoku galvenā trenera amatā "Crystal Palace" uzvarēja tikai trijās no 16 premjerlīgas spēlēm.

Svētdien gaidāmajā izbraukuma mačā pret "Queens Park Rangers" komandu "Crystal Palace" galvenā trenera pienākumus pildīs Vornoka asistents Kīts Millens.

Pirms tam Vornoks ar "Crystal Palace" bija strādājis no 2007. līdz 2010. gadam, bet pēc tam bija galvenais treneris "Queens Park Rangers" un "Leeds United" komandās.

Izmantotie resursi:
BBC Sport

  +1 [+] [-]

, 2014-12-27 14:13, pirms 9 gadiem
ko ta izņēmāt rakstu par Cavani un Arsenal??
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-27 14:20, pirms 9 gadiem
Autor, pārlasi otro rindkopu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja