Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Top16 ar uzvarām sāk "Real" un "Khimki"

Top16 ar uzvarām sāk "Real" un "Khimki"
Pols Deiviss
Foto: AFP/Scanpix

Šovakar tika aizvadītas pirmās ULEB Eirolīgas otrās fāzes jeb Top16 spēles. Pie uzvaras E grupā tika Madrides "Real", kas pārspēja Berlīnes "Alba" ar 77:63, savukārt F grupā Maskavas apgabala "Khimki" apspēlēja Stambulas "Besiktas JK" - 80:75. Šo maču tiesāja Oļegs Latiševs.

Berlīnes "Alba" - Madrides "Real" 63:77

No mača pirmajām minūtēm laukumā labāk darbojās viesi no Madrides, iegūstot desmit punktu pārsvaru. "Alba" lēnā garā mazināja pretinieku pārsvaru, pirmo reizi izvirzoties vadībā mazliet vairāk nekā divas minūtes pirms pirmā puslaika beigām. Trešo ceturtdaļu "Real" uzsāka ar 12 gūtiem punktiem pēc kārtas, kas deva 13 punktu pārsvaru. Berlīnieši otrā puslaika gaitā prata pietuvoties tikai līdz sešiem punktiem, tādējādi ar uzvaru Top16 turnīru uzsāka "Real".

Rezultatīvākais "Real" komandā ar 15 punktiem bija Seržio Jujs, bet pa 13 punktiem guva Džeisijs Karols, Nikola Mirotičs un Rudijs Fernandezs. Labākais "Alba" komandā ar 14 punktiem bija Alberts Miraless.

Stambulas "Besiktas JK" - Maskavas apgabala "Khimki" 75:80

Pirmajā ceturtdaļā neliels pārsvars piederēja "Besiktas" vienībai. Lai gan otro ceturtdaļu ar diviem precīziem tālmetieniem uzsāka Stambulas komanda, iegūstot 12 punktu pārsvaru, ceturtdaļa pagāja "Khimki" zīmē, kas gan atspēlēja pretinieku pārsvaru, gan izvirzījās dažu punktu vadībā. Kopumā "Khimki" otrās desmit minūtes uzvarēja ar 31:19, puslaika pārtraukumā dodoties ar sešu punktu pārsvaru - 45:39.

Trešās ceturtdaļas gaitā "Besiktas" pietuvojās līdz četriem punktiem, taču krievu komanda neapjuka, īsā laikā atjaunojot deviņu punktu pārsvaru. Turpmākajās minūtēs "Khimki" ieguva divciparu pārsvaru. "Besiktas" ceturtajā ceturtdaļā izdevās gūt septiņus punktus pēc kārtas, kas samazināja viesu pārsvaru līdz trim punktiem. Līdzīgi kā trešajā ceturtdaļā, arī šoreiz "Khimki" guva vairākus punktus pēc kārtas, iegūstot pārsvaru, ko "Besiktas" nespēja atspēlēt.

Vitālijs Fridzons ar 20 gūtiem punktiem bija rezultatīvākais "Khimki" spēlētājs. Ar 17 punktiem piebalsoja Pols Deiviss, bet Zorana Planiniča kontā 13 punkti un deviņas rezultatīvas piespēles. Patriks Kristofers "Besiktas" labā guva 20 punktus.

27. decembra rezultāti

SpēleRezultāts
Unicaja - Brose Baskets 85:82
Alba - Real63:77
Caja Laboral - Olympiacos82:74
Besiktas JK - Khimki75:80
Montepaschi - Maccabi Electra 79:69

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-27 22:45, pirms 12 gadiem
ceru rīt zalgiris ierīs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-28 14:32, pirms 12 gadiem
chr1sT rakstīja: Fridzona steals un 3 troikas peec kaartas nogalinaaja Besiktas planinicha speele loti baudaama, tikai 2-3 kljuudas driblaa! Go khimki, riit CSKA speelee!
manas domas