Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņam 12 atlēkušās bumbas, "Warriors" uzvar Jūtā

Rolands Eliņš

Biedriņam 12 atlēkušās bumbas, "Warriors" uzvar Jūtā
Els Džefersons mēģina atrast veidu, kā apspēlēt Andri Biedriņu
Foto:Ap/Scanpix

Šīs nakts Nacionālās Basketbola asociācijas ietvaros tika aizvadītas veselas 12 spēles. Veiksmīgu dalību vienā no tām ņēma arī latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, kurš izcīnījas 12 atlēkušās bumbas un sekmēja savas vienības uzvaru pār Jūtas "Jazz" (94:83). Tikmēr Losandželosas "Lakers" piecu uzvaru sērija tika pārtraukta Denverā, kur savu pārākumu pierādīja "Nuggets" basketbolisti (126:114).

Goldensteitas „Warriors” šonakt viesojās Jūtā, kur bija paredzēta spēle ar vietējo „Jazz” vienību, kura gan bija spiesta iztikt bez saspēles vadītāja Mo Viljamsa (pirksta savainojums) pakalpojumiem. Taču Jūta jau kopš Džerija Slouna laikiem tiek uzskatīta par vienu no sīkstākajām un nepatīkamajām vietām, kur censties gūt uzvaru NBA spēlē, un nekas nav mainījies arī trenera Tairona Korbina vadībā – šajā sezonā „Jazz” mājas spēļu bilance bija 9-2.

Tiesa, šoreiz Mo Viljamsa prombūtni nekavējās izmantot Stefans Karijs, kurš spēles pirmajās 150 sekundēs guva veselus deviņus punktus. Pašā mača sākumā no rezervistu soliņa laukumā devās arī Andris Biedriņš , kurš jau pirmajā ceturtdaļā savāca septiņas atlēkušās bumbas, vienu no tām uzbrukumā. Otrajā ceturtdaļā Biedriņš, izcīnot trīs atlēkušās bumbas un vienreiz rezultatīvi piespēlējot, palīdzēja „Warriors” pakāpeniski uzbūvēt 12 punktu pārsvaru – 49:37. Komandas treneris Marks Džeksons sev raksturīgi bieži izmantoja zonas aizsardzību, kas sagādāja milzīgas problēmas „Jazz” vienībai.

Otrajā puslaikā „Jazz” turpināja demonstrēt vāju sniegumu uzbrukumā, visu punktu gūšanas nastu nododot savu garo spēlētāju – Milsapa un Džefersona- rokās. Viņu pretinieki grozam uzbruka ar daudz lielāku līdzsvaru un daudz ātrāk (punkti ātrajos uzbrukumos – 21:5), līdz ar to pārsvaru palielinot pat līdz 18 punktiem un trešo ceturtdaļu noslēdzot ar rezultātu 75:57. Andris Biedriņš otrajā puslaikā izdarījas trīs noteikumu pārkāpumus, taču arī diezgan efektīgi bloķēja „Jazz” spēlētāju Džamalu Tinsliju. Tikmēr spēles gaita arī ceturtajā ceturtdaļā ne mirkli neradīja šaubas par mača uzvarētāju. Minūti līdz spēles beigām „Jazz” gan pietuvojās līdz 10 punktu atstatumam, taču šis izrāviens pret „Warriors” rezervistiem bija nācis daudz par vēlu, un goldensteitas komanda svinēja uzvaru ar 94:83.

Statistiski raženākie uzvaras kaldinātāji „Warriors” rindās jau ierasti bija Karijs, Deivids Lī un Klejs Tompsons, kuri guva 23, 19 un 15 punktus attiecīgi. Stefans Karijs gan komandai palīdzēja ne tikai ar bumbas tiešu nogādāšanu grozā, bet arī izcīnījas astoņas atlēkušās bumbas un izdarīja septiņas rezultatīvas piespēles. Tikmēr viņu pretinieku rindās Els Džefersons guva 18 punktus.

Andris Biedriņš laukumā atradās 19 minūtes un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas. Viņam arī bloķēts metiens un rezultatīva piespēle, divas kļūdas un četras personīgās piezīmes. Šajā NBA sezonā Biedriņš vidēji spēlē savācis 2,9 atlēkušās bumbas.

Ar šo spēli Goldensteitas „Warriors” izcīnījusi deviņpadsmito uzvaru sezonā un savu nākošo spēli aizvadīs naktī uz 29. decembri pret Filadelfijas „76ers”.

”Lakers” uzvaru sērija pārtrūkst Denverā

Šobrīd otra spēcīgākā Losandželosas vienība Denverā varēja ierasties diezgan labā garastāvoklī, jo aiz muguras bija piecas pēc kārtas uzvarētas spēles, turklāt sastāvā bija atgriezušies Stīvs Nešs un Po Gazols. Viņu dēļ gan „Lakers” pamatpieciniekā šoreiz neatradās vieta Metam Vorldam Pīsam, kurš spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa.

Abu vienību treneri- Maiks D`Antoni un Džordžs Karls- nekad nav vairījušies no ātras un skatāmas spēles, kas pierādījās arī šonakt, komandām kopā gūstot 240 punktus. Taču pie ātrā spēles stila vairāk tomēr bija pieraduši un uzvarēja (124:116) „Nuggets” basketbolisti, kuri šajā spēlē iemeta 12 tālmetienus, kas parasti nebūt nav Denveras galvenais ierocis (32% sezonā, 28. vieta līgā). Sešus no tiem realizēja Korijs Brūvers (spēlē 27 punkti), taču par galveno zvaigzni laukumā (par spīti Kobes Braienta 40 punktu klātbūtnei) kļuva spēka uzbrucējs Kenets Farīds ar iesauku „Manimal”. Viņš spēlē iesaistījās ļoti aktīvi un enerģiski, sagādājot milzu problēmas „Lakers” garo spēlētāju duetam – Gazolam un Hovardam. Farīds pamanījās izcīnīt veselas deviņas atlēkušās bumbas pie pretinieku groziem un realizēja 69% savu metienu no spēles. Kopā spēlē Farīds guva 21 punktu un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas. Cīņa zem groziem izvērtās par „Lakers” Ahilleja papēdi, jo „Nuggets” izcīnīja par veselām 10 atlēkušajām bumbām vairāk, kā arī 20 (!) no tām uzbrukumā.

„Lakers” nepalīdzēja arī Kobes Braienta aizsāktā pakaļdzīšanās pēdējā ceturtdaļā, kas ļāva Braientam spēli noslēgt ar 40 gūtiem punktiem un sešām rezultatīvām piespēlem. Taču saspēles vadītāju vidū savus pienākumus vissekmīgāk pildīja Tajs Lousons (14 rezultatīvas piespēles), bet viņa tiešajam un panākumiem bagātajam pretiniekam Stīvam Nešam astoņas veiksmīgas piespēles.

”Raptors” bez Valančūna zaudē Sanantonio

Klusi un nemanāmi piecas uzvaras pēc kārtas bija izcīnījusi Toronto „Raptors”, tiesa, šonakt viņu pretiniekos bija varenā Sanantonio „Spurs”. Šajā spēlē nepiedalījās „Raptors” līderi Andrea Barnjāni un Kails Lourijs, kā arī lietuvietis Jons Valančūns, taču „Spurs” treneris Gregs Popovičs savus līderus atpūtināt negrasījās. Spēles gaita gan pierādīja, ka nav nekādas lielas vajadzības arī viņus pārpūlēt, jo „Spurs” sastāvā punktus guva visi mačam pieteiktie spēlētāji, kas ļāva svinēt samērā vieglu uzvaru mājās ar 100:80. Neviens „Raptors” pamatsastāva spēlētājs nespēja gūt vairāk par desmit punktiem.

Hārdens ieslēdz nākamo ātrumu un „Rockets” izcīna uzvaru Minesotā

Līdz pat ceturtās ceturtdaļas sākumam nekas neliecināja, ka šī varētu būt liela spēle „Rockets” jaunajam līderim Džeimsam Hārdenam (pirmajās trīs ceturtdaļās 13 punkti). Viņa metieni nekrita, spēle kopumā bija mazrezultatīva, taču ceturtajā ceturtdaļā Hārdens tikai retu reizi centās uzbrukt grozam no distances, bet gan vienkārši nolieca galvu un devās uz grozu. Ar visu bumbu, protams.

Spēles pēdējās sešās minūtēs Hārdens guva 15 no komandas pēdējiem 18 punktiem un atgrieza vadību savas komandas rokās. „Timberwolves” gan bija iespēja novest spēli pagarinājumā, taču šogad pārsteidzoši labi spēlējošais Aleksejs Šveds nerealizēja pēdējās sekundes tālmetienu, un līdz ar to uzvaru svinēja Hjūstonas „Rockets” ar 87:84.

Hārdenam (30 punkti) kārtīgs palīgs izrādījās Omers Ašiks, kurš savāca 17 atlēkušās bumbas un ir nopietns kandidāts uz sezonas labākā cīnītāja zem groziem lauriem. Minesotas vienībā 18 punkti Hosē Huanam Bareā, bet neveiksmīgi turpina spēlēt Kevins Lavs – tikai trīs precīzi metieni no 14. Šī spēle Minesotā pulcēja 20 340 skatītājus, kas ir trešais visu laiku lielākais rādītājs „Timberwolves” komandas vēsturē.

Īsumā citās spēlēs

Ņujorkas „Knicks” fani jau atkal var dziedāt slavas dziesmas Smita kungam, kurš šosezon jau otro reizi sekmīgi izdarījis pēdējās sekundes uzvaru nesošu metienu. Šoreiz par Ērla Smita jeb Dž. R. Smita upuri krita Fīniksas „Suns” vienība, kas līdz pat mača pēdējai sekundei līdzvērtīgi spēkojās ar „Knicks”. Džeisons Kids, kurš „Suns” sastāvā aizvadīja piecas sezonas gadsimtu mijas laikā, šodien atcerējās savus ziedu gadus un guva 23 puntus, izdarīja astoņas rezultatīvas piespēles un izcīnījas sešas atlēkušās bumbas.

Bet pēc sava lieliskā sezonas sākuma realitātē turpina atgriezties Memfisas „Grizzlies”, kuri šonakt savās mājās piedzīvoja zaudējumu pret Filadelfijas „76ers”. Memfisa līdz ar to ir atkritusi uz ceturto vietu Rietumu konferencē un tikai par pusuzvaras tiesu apsteidz Goldensteitas „Warriors.”

Savukārt, kamēr Miami „Heat” bez jebkādām problēmām atrisināja Šarlotes „Bobcats” uzdevumu, cita Austrumu konferences līdervienība Atlantas „Hawks” tikai otrajā pagarinājumā spēja salauzt Detroitas „Pistons” pretestību (126:119).

26.decembra spēles NBA

KomandasRezultātsRezultatīvākie
Pistons-Hawks119:126 2OTBainums 31` Smits 31`
Raptors-Spurs80:100Džonsons 12` Dankans 15`
Lakers-Nuggets114:126Braients 40` Brūvers 27`
Warriors-Jazz94:83Karijs 25` Džefersons 18`
Knicks-Suns99:97Smits 27` Dadlijs 36`
Kings-Trail Blazers91:109Salmonss 18` Aldridžs 28`
Bulls-Pacers-Spēle pārcelta
Cavaliers-Wizards87:84Ērvings 26` Okafors 17`
Heat-Bobcats105:92Džeimss 29` Valkers 27`
Hornets-Magic97:94Lopess 29` Nelsons 28`
Nets-Bucks93:108Lopess 21 Dženings 25`
76ers-Grizzlies99:89Raits 28` Rendolfs 23`
Rockets-Timberwolves87:84Hārdens 30` Bareā 18`

Izmantotie resursi:
Nba.com
Espn.com

1 2 43 komentāri

  +7 [+] [-]

, 2012-12-27 08:00, pirms 11 gadiem
Malacis!!! Biedriņš parāda, ka pa ātru ir ticis norakstīts, pie šāda spēles laika ļoti produktīvs. Gaidu to brīdi, kad Biedriņš nomainīs klubu, nonāks tādā vietā, kur viņu mācēs izmantot arī uzbrukumā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 08:09, pirms 11 gadiem
Biedriņš sāk iespēlēties....vēl tikai jāmet bumba grozā un būs viss ok.
Slēpts komentārs: dziivnieks

  -1 [+] [-]

, 2012-12-27 08:16, pirms 11 gadiem
Biedriņš kā vienmēr zvērs,ārdās laukumā........
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2012-12-27 08:37, pirms 11 gadiem
David Lee: "Andris played unbelievable tonight. Every time we needed a big rebound, he was there. Really proud of him for staying ready..."

  +7 [+] [-]

, 2012-12-27 08:38, pirms 11 gadiem
Cerams, ka tas nav tikai tā. Bet AB šādu spēli var noturēt jebkurā spēle. Ja dos viņam atkal laiku, varbūt viņš arī sāks domāt par grozu gūšanu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 08:45, pirms 11 gadiem
Diezgan nabadzīgi aprakstīta Lakers spēle. Galvenais varonis noteikti bija nevis Farīds, bet Korijs Brūvers, kurš arī no soliņa vienpersoniski nokārtoja to augsto 3pt % realizējot 6/7 metieniem un izprovicējot pāris piezīmes uzbrukumā pret sevi.

Lavsons ir ideāls ierocis pret šā gada Lakers, jo tieši pret ātriem saspēles vadītājiem LAL ir visgrūtāk aizsargāties. Īsts duelis starp Nešu un Lavsonu nemaz nebija, jo Taju otrajā puslaikā sedza Kobe (nepārāk sekmīgi).

Spēles lūzums, manuprāt, bija kad Hovards nopelnīja tehnisko piezīmi un tika aizsūtīts uz ģērbtuvēm. Gasols aizvadīja labu spēli, bet īstais vilcējs bija Kobe, kurš, spēlējot pret iespējams labāko sedzēju 2. pozīcijā visā līgā (Kobi sedza Iggijs), iegāza 40 punktus un lielāko daļu no tā 2. puslaikā un ar apbrīnojamu precizitāti.

Makgī atkal atdeva bumbu mēģinot atdot debīlu piespēli iesākot uzbrukumu

  +4 [+] [-]

, 2012-12-27 09:00, pirms 11 gadiem
Šis gadījumā nav lielākais speles laiks šosezon? Jebkurā gadījumā ja Andris nekrās tik daudz piezīmju, it īpaši 1. puslaikā, tad Džeksons dos spēles laiku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-12-27 09:28, pirms 11 gadiem
alfredsson11 rakstīja: Šis gadījumā nav lielākais speles laiks šosezon? Jebkurā gadījumā ja Andris nekrās tik daudz piezīmju, it īpaši 1. puslaikā, tad Džeksons dos spēles laiku.
Domāju, ka backup centram par piezīmēm salīdzinoši vienalga. Labāk, lai ar piezīmi aptur vieglu metienu drīzāk.

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 09:28, pirms 11 gadiem
Nešam 8 piespēles, nevis sešas!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 09:43, pirms 11 gadiem
Biedriņš atkal labi nospēle ,bet 3,4 ceturdaļu laukumā netiek!!
Kas vel viņam jaizdara??

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 09:45, pirms 11 gadiem
12 bumbas labakais radītajas starp abām komandā.

  -1 [+] [-]

, 2012-12-27 10:17, pirms 11 gadiem
duum rakstīja: Biedriņš atkal labi nospēle ,bet 3,4 ceturdaļu laukumā netiek!!
Kas vel viņam jaizdara??
Vai Tev un AB faniem spēles 2.puslaikā vēljoprojām nav saprotams, ka viņš ir sūdīgākais soda metienu izpildītājs līgā (varbūt ir kāds vēl sliktāks, bet doma skaidra). NEVIENS, vēlreiz - NEVIENS treneris neliks laukumā spēlētāju kam uzbrukuma arsenālā gandrīz nekā nav un var būt drauds tam, ka speciāli pret viņu tiks sisti sodi (AB pat 40-50% no soda līnijas būtu fantastika). AB nav Hovards vai Shaks, kuru vajag turēt laukumā un pieciest apzinātos sodus.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 10:44, pirms 11 gadiem
Raicha rakstīja: Vai Tev un AB faniem spēles 2.puslaikā vēljoprojām nav saprotams, ka viņš ir sūdīgākais soda metienu izpildītājs līgā (varbūt ir kāds vēl sliktāks, bet doma skaidra). NEVIENS, vēlreiz - NEVIENS treneris neliks laukumā spēlētāju kam uzbrukuma arsenālā gandrīz nekā nav un var būt drauds tam, ka speciāli pret viņu tiks sisti sodi (AB pat 40-50% no soda līnijas būtu fantastika). AB nav Hovards vai Shaks, kuru vajag turēt laukumā un pieciest apzinātos sodus.
Nu taisnība jau tev ir ,bet viņam jau to bumbu tik daudz nedod ka pret vīņu tik nenormāli sistu sodus . Un aizsardzība 3,4 ceturdaļā nav vajadzīga ??

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 10:56, pirms 11 gadiem
Nja LBL ar Kobi pietiktu lai visas spēles vinnētu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 11:06, pirms 11 gadiem
Biedriņam 12 atlēkušās bumbas drāmā

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 11:15, pirms 11 gadiem
Nulle punktu, Goldensteitas Niklass Luceniuss

  +5 [+] [-]

, 2012-12-27 11:19, pirms 11 gadiem
Detlefs rakstīja: Kmr Kobe metīs 30pts,uzvaras būs mazāk,Kobem laiks spēlēt ar komandu+iesaistīt visus .
AB turpina pricēt,vēl pietrūkst pts.
jādod laiks,tad vēl sevi parādīs.
Cik punktus Kobe sameta katrā no 5 uzvarām kuru sēriju pārtrauca tikai šī spēle? Pareizi - 30+ katrā spēlē

Tas domu gājiens par to, ka Kobes rezultativitāte ir apgriezti proporcionāla LAL sniegumam ir aplams. Piemēram, šodien 2. puslaikā Hovards nespēlēja, perimetra spēlētāji meta garām trīņus (Kobe izkārtoja 3 brīvus trīspunktu metienus Duhonam, Mīksam un MWP - visi lidoja garām). Kāpēc, lai Kobe nemestu pats, ja krīt iekšā ar tādu precizitāti?

Nevar tā vienkārši pateikt: "Kad Kobe met, tad Lakers zaudē". Jāskatās uz visi bildi kopumā. Patiesība ir tāda, ka Kobe ir puse no Lakers uzbrukuma un, neatkarīgi no pārējās komandas snieguma, bieži gūs 30+ punktu.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 11:27, pirms 11 gadiem
Raicha rakstīja: Vai Tev un AB faniem spēles 2.puslaikā vēljoprojām nav saprotams, ka viņš ir sūdīgākais soda metienu izpildītājs līgā (varbūt ir kāds vēl sliktāks, bet doma skaidra). NEVIENS, vēlreiz - NEVIENS treneris neliks laukumā spēlētāju kam uzbrukuma arsenālā gandrīz nekā nav un var būt drauds tam, ka speciāli pret viņu tiks sisti sodi (AB pat 40-50% no soda līnijas būtu fantastika). AB nav Hovards vai Shaks, kuru vajag turēt laukumā un pieciest apzinātos sodus.
Cik tad bieži šosezon pret viņu ir uzsisti apzinātie sodi? Pats atceros tikai vienu tādi reizi pret Denveru. Pie kam, kopš drausmīgā air ball, Andris met ar 75% precizitāti

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 11:29, pirms 11 gadiem
varbūt kaut 2 punkti jāiemet.
Būtu uzbrukumā Biedriņam bumbu devuši lai skatītājiem interesantāk- mož sodiņus dabūtu redzēt
duum rakstīja: Biedriņš atkal labi nospēle ,bet 3,4 ceturdaļu laukumā netiek!!
Kas vel viņam jaizdara??

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 11:47, pirms 11 gadiem
Andrītis labi nospēlēja,jāpriecājas.
Kas notiek ar Buļļiem un Ķeltiem,grūta sezona.
Nākamo spēli Hjūstonā apmeklēšu,būs jāpaskatās uz Hārdenu.
Šogad nereāli labs.

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 11:56, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Cik punktus Kobe sameta katrā no 5 uzvarām kuru sēriju pārtrauca tikai šī spēle? Pareizi - 30+ katrā spēlē

Tas domu gājiens par to, ka Kobes rezultativitāte ir apgriezti proporcionāla LAL sniegumam ir aplams. Piemēram, šodien 2. puslaikā Hovards nespēlēja, perimetra spēlētāji meta garām trīņus (Kobe izkārtoja 3 brīvus trīspunktu metienus Duhonam, Mīksam un MWP - visi lidoja garām). Kāpēc, lai Kobe nemestu pats, ja krīt iekšā ar tādu precizitāti?

Nevar tā vienkārši pateikt: "Kad Kobe met, tad Lakers zaudē". Jāskatās uz visi bildi kopumā. Patiesība ir tāda, ka Kobe ir puse no Lakers uzbrukuma un, neatkarīgi no pārējās komandas snieguma, bieži gūs 30+ punktu.
Ok, tagad no tiem 30 punktiem ir jēga, bet sezonas sākumā Lakers bilance spēlēs, kad Kobe sameta 30+ punktus, bija 1-9, bet kopējā spēļu bilance bija daudz labāka. Tātad vismaz sezonas sākumā Kobe spēlēja pārāk individuāli. Iespējams, tagad ir citādāk, neesmu skatījies, tāpēc nevaru komentēt.

P.S. Tie dati par 1-9 (vēlāk 100% bija 1-10 un varbūt pat vēl vairāk) bija no NBA TV

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 12:15, pirms 11 gadiem
Nu malacis tikai jaiemet ar kaut kas

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 12:19, pirms 11 gadiem
duum rakstīja: Biedriņš atkal labi nospēle ,bet 3,4 ceturdaļu laukumā netiek!!
Kas vel viņam jaizdara??
Nav jau tā, kad netiek :
http://www.nba.com/games/20121226/GSWUTA/gameinfo.html?ls=iref:nbahpgt[0021200420]#nbaGIPlay
Paskaties maiņas - trešajā spēlēja un ceturto uzsāka, bet sapelnīja piezīmes, tāpēc likumsakarīgi nomainīja...

  +1 [+] [-]

, 2012-12-27 12:47, pirms 11 gadiem
RayAllen rakstīja: Malacis!!! Biedriņš parāda, ka pa ātru ir ticis norakstīts, pie šāda spēles laika ļoti produktīvs. Gaidu to brīdi, kad Biedriņš nomainīs klubu, nonāks tādā vietā, kur viņu mācēs izmantot arī uzbrukumā...
Tieši tā,bet līdz tam viņam obligāti ir jāuzspēlē izlasē,lai atceras tomēr kā ir būt līderim un gūt punktus.

  +2 [+] [-]

, 2012-12-27 12:48, pirms 11 gadiem
Pumalv rakstīja: Ok, tagad no tiem 30 punktiem ir jēga, bet sezonas sākumā Lakers bilance spēlēs, kad Kobe sameta 30+ punktus, bija 1-9, bet kopējā spēļu bilance bija daudz labāka. Tātad vismaz sezonas sākumā Kobe spēlēja pārāk individuāli. Iespējams, tagad ir citādāk, neesmu skatījies, tāpēc nevaru komentēt.

P.S. Tie dati par 1-9 (vēlāk 100% bija 1-10 un varbūt pat vēl vairāk) bija no NBA TV
Un tiešām no tā automātiski ir jāizsecina, ka Kobes rezultativitāte kaitē LAL?

Atceries kāds bija sezonas sākums, Nešs savainots, Džemisons katru otro spēli tiek pāri 5 punktu robežai, Gasols nespēj pierast pie jaunajām sistēmām un sūdzas presei līdz tiek nosēdināts uz soliņa, Hovards met sodus ar 40% precizitāti... Reāli visa komanda kliboja kā uzbrukumā, tā aizsardzībā. Kas cits Kobem atlika kā mest pašam?

Protams, ka spēlēs, kurās komandai neiet un vienīgais efektīgais punktu vācējs ir Kobe, būs vairāk zaudējumu nekā uzvaru. It sevišķi, ja pretstatā skatās uz spēlēm, kad viss lielais 3ieks, vai 4ieks spēlē labi.

NE REIZI šosezon nav bijis tā, ka Hovardam, Gasolam un pārējiem metieni krīt iekšā, bet Kobe viņiem nedod bumbu un pats puļī savus sarežģītos feiderus pāri 2 sedzējiem. Bet tajās spēlēs, kurās uzbrukumā nav spējīgu palīgu, nekas cits neatliek.

Ja Kobe savā n-tajā sezonā nebūtu spējīgs spēlēt rezultatīvāk kā jebkurš cits, tad būtu vēl krietni, krietni sliktāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2012-12-27 13:45, pirms 11 gadiem
quick rakstīja: Cik tad bieži šosezon pret viņu ir uzsisti apzinātie sodi? Pats atceros tikai vienu tādi reizi pret Denveru. Pie kam, kopš drausmīgā air ball, Andris met ar 75% precizitāti
Komandas maz sit apzinātos sodus 1.puslaikā. Kapēc? Tapēc ka nekad nevar zināt kāda situācija būs 2.puslaikā. Gan kāds rezultāts, gan situāciju ar piezīmēm.

Tieši tas ir galvenais iemesls kapēc AB spēlē daudz vairāk 1.puslaikā, nekā 2.

Lai arī cik viņš būtu vijuvējš/neslikts aizsardzībā, bet Warriors nevar atļauties spēlēt uzbrukumā 4 pret 5. Kā AB dabon bumbu, tā grūž to prom.

AB soda metiena tehnika ir tik šķība cik vien var būt un uz kaut ko labāku par 40% viņam necerēt. Hovards uz līnijas pēc tehnikas izskatās kā Kalderons salīdzinot ar AB.

  +4 [+] [-]

, 2012-12-27 13:49, pirms 11 gadiem
Andris laikam ķer otro vēju! Ar katru spēli labāk! Jācer, ka drīzumā grozā arī sametīs punktus...! Tā turēt, Andri!

  +3 [+] [-]

, 2012-12-27 13:50, pirms 11 gadiem
Andža tev jaiet prom no GSW! Starp citu vinjam ir 3.3 RPG nevis 2.9!
1 2 43 komentāri