Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" septītā uzvara pēc kārtas, SKA vārtos debitē 17 gadus vecs vārtsargs

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Ak Bars" septītā uzvara pēc kārtas, SKA vārtos debitē 17 gadus vecs vārtsargs
Kazaņas "Ak Bars" hokejisti. Foto: Kirill Kukhmar/TASS/Scanpix

Septīto uzvaru pēc kārtas šovakar svinēja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienība Kazaņas "Ak Bars", kas atspēlējās un ar 2:1 pēcspēles bullīšu sērijā pieveica Novosibirskas "Sibir".

Kazaņieši kā pirmie šosezon sasniedza un pārsniedza 50 punktu robežu, ar 51 punktu esot par astoņiem priekšā Austrumu konferences vicelīderei Boba Hārtlija Omskas "Avangard". Savukārt "Sibir" šis bija jau astotais zaudējums pēc kārtas.

Citā mačā Rietumu vecelīderes pozīcijā ar 44 punktiem nostiprinājusies Sanktpēterburgas SKA, kas, pateicoties soma Jarno Koskirāntas diviem vārtu guvumiem un vienai rezultatīvajai piespēlei, ar 4:2 pieveica "Sochi". Pēterburgiešu vārtos debitēja 17 gadus vecais talants Jaroslavs Askarovs, kurš šovakar atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem.

Visbeidzot Podoļskas "Vityaz" vārtsargs Igors Saprikins atvairīja 47 no 48 pa viņa vārtiem izdarītajiem metieniem, palīdzot savai komandai ar 2:1 pagarinājumā salauzt Ņižņekamskas "Neftekhimik" pretestību. Vārti un rezultatīva piespēle Aleksejam Bivaļcevam. "Neftekhimik" pēc desmit uzvaru sērijas nu piedzīvo sešu zaudējumu sēriju.

KHL spēles 27. novembrī

SpēleRez.
Ak Bars - Sibir2:1 PM
Vityaz - Neftekhimik2:1 P
SKA - Sochi4:2