Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

"Rubenei" uzvara Ulbrokā, "Valmiera/ViA" - Stalbē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubenei" uzvara Ulbrokā, "Valmiera/ViA" - Stalbē
Kocēnu "Rubene"
Foto: floorball.lv

Noslēgušās pirmās divas no piecām šodien paredzētajām Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēlēm. Kocēnu "Rubene" viesos ar 9:7 pārspēja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, bet FBK "Valmiera/ViA" pretinieku laukumā ar 10:7 pieveica Stalbes "Pārgauju".

Kocēnu "Rubene" šodien viesojās pie "Ulbroka/FS Masters" florbolistiem. Spēles rezultātu 5.minūtē atklāja ulbrokieši (1:0), bet drīz pēc tam vadības grožus savās rokās pārņēma kocēnieši, kuri pirmā perioda vidū izvirzījās vadībā ar 5:1. Pēc pirmā perioda – 5:2. Otrās trešdaļas vidū ulbrokiešiem rezultāta starpību izdevās samazināt līdz minimumam – 4:5. Pēc otrā perioda "Rubenei" bija divu vārtu pārsvars – 7:5. Pēdējā trešdaļā "Ulbroka/FS Masters" florbolisti vēl divas reizes spēja rezultāta starpību samazināt līdz minimumam (6:7 un 7:8), tomēr mača galotnē veiksmīgāk darbojās "Rubene", kas svinēja uzvaru ar 9:7.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts Ivars Jēkabsons, bet rezultatīvākais ar "hat-trick" bija Ingars Matisons. Labākā spēlētāja gods "Ulbroka/FS Masters" rindās tika Pēterim Freimanim, kuram 3 (2+1) punkti, 3 (1+2) punkti arī Aināram Juškēvičam.

Stalbes sporta zālē notikušajā mačā rezultātu atklāja FBK "Valmiera/ViA", kas jau 4.minūtē bija izvirzījies vadībā ar 2:0. Pēc pirmā perioda valmieriešiem minimāls pārsvars – 2:1. Otrā perioda pirmo pusi rezultatīvi aizvadīja "Pārgauja", ka 31.minūtē izvirzījās vadībā ar 4:3. Pēc otrās trešdaļas uz rezultātu tablo kaujiniecisks neizšķirts – 5:5. Pēdējā periodā nebija pagājušas ne septiņas minūtes, bet "Valmiera/ViA" spēlētāji bija paspējuši gūt jau četrus vārtus, izvirzoties vadībā ar 9:5. Stalbieši vēl mēģināja glābt spēli, tomēr nesekmīgi – FBK "Valmiera/ViA" svinēja uzvaru ar 10:7.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Renārs Arājs, kurš atvairīja 22 no 27 pretinieku metieniem. Rezulatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Mārtiņš Kājiņš, bet Mārcis Mednis izcēlās ar "hat-trick". "Pārgaujas" sastāvā jau atkal rezultatīvākais bija Lauris Ābols, kuram 3 (3+2) punkti, 3 (1+2) punktus savāca Oskars Balodis, bet par labāko tika atzīts Emīls Eglītis, kuram 2 (1+1) punkti.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

  +2 [+] [-]

, 2013-10-27 19:37, pirms 10 gadiem
Aiziet, Rubene! Pēc ilga laika jāatgriežas tronī!!!