Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Zaikovskis: Kārtoju pāreju, lai atgrieztos Lielvārdē

Zaikovskis: Kārtoju pāreju, lai atgrieztos Lielvārdē
Mārtiņš Zaikovskis 2011. gadā kopā ar "Lielvārdi" izcīnīja bronzas godalgas
Foto: Ritvars Raits

Latvijas vīriešu Virslīgas florbolā uzbrucējs Mārtiņš Zaikovskis kārto pāreju, lai jau pēc iespējas drīzāk atstātu „Madonu” un atgrieztos dzimtās Lielvārdes kluba rindās, sarunā ar Sportacentrs.com atklāj spēlētājs.

„Lai spēlētu Virslīgā, nepietiek ar vienu treniņu nedēļā, tāpēc sāku apsvērt iespējas pārcelties. Līdz šim aizvadīju pa vienam treniņam nedēļā - Rīgā, jo nevarēju izbraukāt uz Madonu. Sākumā gribēju uzrunāt kluba vadību, bet tad Arča (Skadiņš) mani pierunāja atnākt uz treniņu. Šobrīd kārtoju pāreju, lai to nodotu tālāk „Lielvārdes” klubā. Īsti nezinu, cik daudz laika tas prasīs, bet ceru, ka jau pavisam drīz varēšu doties laukumā,” stāsta 26 gadus vecais Zaikovskis.

„Madonā uz manu pozīciju starpsezonā tika piesaistīti divi jauni spēlētāji – Kārlis Krastiņš un Mārtiņš Zvidra -, kas ieguva trenera uzticību, tāpēc bija grūti tikt pie lielāka spēles laika. Ar viņu, Lapsiņa, Boroduškas, un Jankovska atnākšanu komanda krietni pastiprinājās, tomēr viņi ir spēcīgi individuālisti, nevis komandas spēlētāji,” aiziešanas iemeslus skaidro kreisās malas uzbrucējs. „Kopumā palicis ļoti labs iespaids par „Madonas” komandu un tās kolektīvu. Gribētos viņiem teikt paldies par kopā piedzīvoto.”

Lielvārdes sporta skolā augušais Mārtiņš Zaikovskis jau pirmdien piedalījās „Lielvārdes” komandas treniņā. „Savās sienās forši vienmēr atgriezties. Man ir paveicies, ka nolēmu pārcelties tieši šobrīd. Lielvārdē nu pat notikusi treneru nomaiņa un Nazarovs vēl nesteidz dalīt spēlētājus virknējumos, tāpēc ir iespēja sevi parādīt no labākās puses un tikt sastāvā.”

„Klāt nākuši jaunie, bet īsti neesmu vēl visus iepazinis. No iepriekšējā sastāva komandas kodols saglabājies, taču interesantākais ir tas, ka manā pēdējā spēlē „Lielvārdes” rindās Nazarovs bija komandas aizsargs, bet tagad vadīs to no augšas,” par izmaiņām sastāvu stāsta Zaikovskis.

Pēdējo spēli „Lielvārdes” kreklā Zaikovskis aizvadīja 2011. gada 10. aprīlī, kad bronzas mačā lielvārdieši ar 14:6 pieveica „Ķekavu”, pašam Mārtiņam mačā 1+1, bet sezonā kopumā 41 punkts (29+12). Aizgājušo gadu Zaikovskis pavadīja 1. līgas klubā „Madona”, kur bija viens no labākajiem punktu guvējiem 21 spēlē izceļoties ar 47 punktiem. Jaunajā sezonā Mārtiņš aizvadījis 5 spēles un ticis pie vieniem vārtiem.

     [+] [-]

, 2013-10-23 16:20, pirms 11 gadiem
Kopš kura laika Nazarovs ir pie Lielvārdes vadības pults? Biju palaidis garām...

     [+] [-]

, 2013-10-23 17:14, pirms 11 gadiem
Ja jau Tev tik ļoti interesē, tad jau būtu zinājis...

Arī vicečempioni atvadās no trenera -...