Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "Forši, ka sapelnīju 2+2, bet tā nav prioritāte"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Indrašis: "Forši, ka sapelnīju 2+2, bet tā nav prioritāte"
Miks Indrašis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Miks Indrašis pēc komandas izcīnītās uzvaras Kontinentālajā hokeja līgā pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" izteicis prieku par saviem rezultativitātes punktiem, taču uzsvēra, ka svarīgākā ir vienības uzvara.

Spēles sākumā ātri izvirzījāties vadībā, bet "Avtomobilist" spēja atgūties.
Jā, iesākām ļoti labi. Kārtīgi uzspiedām, un tas deva rezultātu – iemetām vārtus. Sākums izdevās pēc plāna, kā runāts. Pēc tam... jāatzīst, ka laikam palaidāmies. Kā palaidāmies, tā vairs nespiedām, un viņi izmantoja savas iespējas un izvirzījās vadībā. Veiksmīgi, ka ātri spējām atgūties un iemest vārtus, citādi varēja sanākt ziepes.

Pašam izdevās divas reizes iemest vārtus un tikpat reižu piespēlēt. Līdz "hattrick" nedaudz pietrūka.
Ir forši, ka izdevās sapelnīt to 2+2, bet ne jau tā ir prioritāte. Es varēju arī palikt uz nulles - galvenais, lai komanda beidzot uzvar. Protams, naivi būtu teikt, ka man nepatīk gūt vārtus. Esmu uzbrucējs, un tāds ir mans darbs. Bet šoreiz ar komandu bijām bedrē, uzvara bija vajadzīga vairāk par visu. Bet ne jau viss arī ir tik skaisti – uztaisījām pārāk daudz kļūdu, kuras nedrīkst atkārtoties nākamajās spēlēs.

Tu runā par noraidījumiem pretinieka zonā?
Arī noraidījumi pretinieka zonā, pēc kura arī vienus vārtus ielaidām. Tie noraidījumi rodas, jo mēs tur vienkārši pārcenšamies. Vēlme ir nospēlēt agresīvi, presingot un atņemt ripu, bet diemžēl pārāk daudz mums sanāk to noraidījumu. Gribi kā labāk, bet... Un vēl ir kļūdas viduszonā, arī savā aizsardzības zonā, kuras pret spēcīgāku pretinieku, kurā ir tehniski meistarīgāki spēlētāji, var maksāt daudz dārgāk.

Nākamais izbraukums būs pret ļoti meistarīgiem spēlētājiem – Maskavas "Dinamo" un Sanktpēterburga.
Ja šādas kļūdas mēs pieļautu pret viņiem, es neesmu drošs, vai šodien visi būtu laimīgi. Bet šī uzvara, domāju, dos mums pozitīvu grūdienu. Beidzot iemetām vairāk par divām ripām spēlē. Labo sniegumu laukumā beidzot izdevās arī pārvērst uzvarā un punktos. Pozitīvi raugāmies uz nākamajām spēlēm.

Izmantotie resursi:
Sākums - dinamoriga.lv

  +6 [+] [-]

, 2012-10-27 02:36, pirms 12 gadiem
nu 2+2 arii naakamaas speelees un buus jau labi
un aizsaargaaties bik labaak 3 bankas pret Auto ........

  +1 [+] [-]

, 2012-10-27 07:08, pirms 12 gadiem
Būs labi! Es Esmu optimiste
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: goga papukašvili
Slēpts komentārs: JTerry
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-10-27 13:14, pirms 12 gadiem
Melissa rakstīja: Cik no bijušiem RD spēlētājiem parāda sevi individuāli tajos normālajos klubos? Domā, šie tam nav pievērsuši uzmanību? Mēs jau bļaujam par leģionāru, kurš grašus te saņem. Tad padomā kā ir tur?
Migelis gan jau spēlētu, ja ne trauma, bet lokauta laikā sorry Sprukstiņam, bet CSKA nav ko darit (un arī bez lokauta) un Laurim AK Bars daudz ko sačakarēja savainojumi arī...

Bet nu reāli ja braukt mūsējiem, tad labāk uz kādu stabilu vidusmēra klubu kā Severstaļ vai kādu Barys... Sākumā sevi iemēģināt leģionāra maizē līdzīga līmeņa klubā pirms skriet sisties par vietām KHL izpildījumā NHL līmeņa klubos...

  -2 [+] [-]

, 2012-10-27 13:24, pirms 12 gadiem
Mirastī: "Forši, ka sapelnīju 5+20, bet tā nav prioritāte. Galvenais, ka Malkins tagad divus mēnešus gulēs slimnīcā."
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-10-27 17:50, pirms 11 gadiem
WILDE1 rakstīja: Tu aizmirsti, ka hokejs ir komandu sports, un tajā svarīgākais ir komandas panākumi, nevis individuāli sasniegumi. Protams, uzbrucējam jābūt rezultatīvam, taču pro līgās netiek cienīti tādi, kuri domā tikai par vārtu gūšanu un ir ļoti rezultatīvi, taču ar izteikti negatīvu lietderības koeficientu. Kāda jēga, ja uzbrucējs baigais snaiperis, taču viņa maiņa pārsvarā zaudē savus mikromačus.
Tas laiks, kad par savu vārtu drošību gādāja tikai kīpers un aizsargi, sen ir pagājis- tagad ir cieņā totālais hokejs, kad visa maiņa uzbrūk un aizsargājas.
Nez kāpēc nevienam nav vajadzīgi tādi izcili komandas spēlētāji kā Meija, Sotnieks, Džeriņš vai Cibuļskis. Dārziņu vai Miķeli gan izķēra uz "urrā"- noteikti ne dēļ cerībām uz viņu rezultatīvu spēli.