Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Video: Ozoliņš: "Mūsu līdzjutēji ir apbrīnojami. Tas arī viss šodien par spēli"

Andris Liepa
Andris Liepa
Rīgas "Dinamo" komanda trešdien nespēja pārtraukt ieilgušo zaudējumu sēriju, savā laukumā ar rezultātu 2:5 piekāpjoties Oskara Bārtuļa pārstāvētajai Vladivostokas "Admiral" un piedzīvojot jau 12. neveiksmi pēc kārtas.
Vērtējums:
1 2 42 komentāri

  +1 [+] [-]

, 2017-09-27 23:30, pirms 7 gadiem
Ozo, Tu esi apbrīnojams. Iesākumā iebrauci politikas slazdos. Pēc tam nāca tango ar čekistu. Bet apbrīnojami ir arīdzan tas, ka ļāvi pazemot Rodžeru un Sašku. Par šo esi zaudējis manu cieņu uz mūžiem. Esi vecis, atkāpies! Lai gan, ja Tu tāds būtu, būtu aizgājis kopā ar Laviņu un Ņiživiju. Mīkstais!

  -4 [+] [-]

, 2017-09-27 23:33, pirms 7 gadiem
Ticu mūsu puišiem, trenerim un visam pārējam personālam, fani ar jums.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-27 23:35, pirms 7 gadiem
Jūsu līdzjutēji ir slimi un garā vāji. Pats Ozo arī bez olām un nevar atkāpties. Latvijas hokejs tiek pazemots un drāzts, Kauns un negods.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-27 23:37, pirms 7 gadiem
Aicinu sporta žurnālistus un medijus ignorēt un boikotēt to strutu pūzni, lai pūžņo pats savā sulā. Žēl vienīgi Latvijas hokeja, kas tiek grauts un pazemots.

  -2 [+] [-]

, 2017-09-27 23:38, pirms 7 gadiem
tie kas pirž dīvānā un neko nedara, atkāpieties no dzīves

  -2 [+] [-]

, 2017-09-27 23:39, pirms 7 gadiem
Lielākā kļūda bija ielikt par treneriem šo murmuļu trio, kad bija paņemams Jurzinovs jaunākais. Vismaz kaut kādu spēles rokrakstu būtu izveidojis arī šam nespējnieku baram, tēvs palīdzētu. Par spīti tam, ka khl līmenim tur atbilst tikai daži.

 +19 [+] [-]

, 2017-09-27 23:40, pirms 7 gadiem
Un es nemaz neapbrīnoju šos makšķerniekus, kuri nāk uz Arēnu. Copes sezona ir beigusies, un rižanka ir vienīgais arguments kā aizlavīties no sievas, lai pielietu plūmi ar lētu aliņu apsildāmās telpās. Savi 80% auditorijas nemaz nerubī fišku, kas tur spēlē - Radiotehniķis vai Celtnieks. Priekā!

  +3 [+] [-]

, 2017-09-27 23:47, pirms 7 gadiem
LAIKS rakstīja: Ticu mūsu puišiem, trenerim un visam pārējam personālam, fani ar jums.
Cik Sātanus šovakar paņēmi, draudziņ? Priekā!

  +7 [+] [-]

, 2017-09-27 23:48, pirms 7 gadiem
Tie žurnālistu (ja par tādiem var nosaukt) jautājumi ir tik politkorekti, ka liekas, ka dzīvojam Z-Korejā vai Vateņulandē ... Tak būtu kaut uzjautājuši - vai gatavs atkāpties? - Kas bija iniciators asistentu atlaišanai ? Vai nevajag Sējēju atpakaļ par palīgu vai galveno? Vai redz gaismu tuneļa galā u.t.t.

  +4 [+] [-]

, 2017-09-27 23:59, pirms 7 gadiem
LAIKS rakstīja: Ticu mūsu puišiem, trenerim un visam pārējam personālam, fani ar jums.
Varbūt pārspīlēju, bet manuprāt 90% fani, kas atbalstīja komandu pirmajās sezonās, tagad ir vienaldzīgi pret RD.
Šobrīd projekts galvenokārt vajadzīgs visādiem heiteriem, lai ir uz ko izgāzt savu neapmierinātību ar dzīvi. Smieklīgi reizēm noskatīties uz komentāru sadaļu pie rakstiem, viens ietiepīgs fans un pārdesmit kuriem tas viss riebjas.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 00:12, pirms 7 gadiem
Labi netirzāšu OZO,nu bet nu vins par mikstu ir uz soliņa,Znaroks jau sen butu bļāvis virsu un neauklētos,un Peters nevelk reaāi komandu,bet gremdē,vartusargam ir jāvelk komanda,bet viņš reāli velk uz leju,nu pedējais laiks otram leğionāram teikt ata un tas ir Peters,domāju ka tirgū daudz labu vārtusargu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 00:28, pirms 7 gadiem
Ja sāktu totalizatorā likt pret mūsējiem, pēc mērfija likuma būtu jāsāk uzvarēt!

 +12 [+] [-]

, 2017-09-28 00:31, pirms 7 gadiem
Agris 77 rakstīja: Varbūt pārspīlēju, bet manuprāt 90% fani, kas atbalstīja komandu pirmajās sezonās, tagad ir vienaldzīgi pret RD.
Šobrīd projekts galvenokārt vajadzīgs visādiem heiteriem, lai ir uz ko izgāzt savu neapmierinātību ar dzīvi. Smieklīgi reizēm noskatīties uz komentāru sadaļu pie rakstiem, viens ietiepīgs fans un pārdesmit kuriem tas viss riebjas.
Kad sākās runas par Dinamo projektu biju noskaņots negatīvi,jo uzskatīju, ka tas tiek veidots kā Krievijas maigās varas instruments. Otrajā Drigas sezonā sāku TV skatīties spēles un sekot līdzi Drigai. Pēc notikumiem Ukrainā 2014. gadā šis projekts man ir pie pak@ļas - domāju, ka lielākajai latviešu daļai arī. Tas nevar nepriecēt, jo lienošā okupācija nestrādā.

  +5 [+] [-]

, 2017-09-28 00:33, pirms 7 gadiem
Tik sašutušu Ozo nekad neesmu redzējis!
Sastāvs mums mīksts un ar to viss ir pateikts! Ārzemnieki arī nevelk!
Jā tas jocīgi Ozo varbūt vajadzēja pateikt , ja atlaižat Laviņu un Ņižu, tad mani arī! Ja ir tādā pak..ļ..ā, tad metam visus ārzemniekus ārā un ļaujam mūsu bāleliņiem kapāt un varbū kāds izaugs!
Tas RUS projekts man vairs nesaista, pasekjou mazliet līdzi , nevienu spēli pilni neesmu redzējis kādus divus gadus!
Respekt Ozo: pārtulko Pats!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 00:33, pirms 7 gadiem
Fantotājs rakstīja: Ja sāktu totalizatorā likt pret mūsējiem, pēc mērfija likuma būtu jāsāk uzvarēt!
Man tāda doma jau sen ir - vienīgais, kas atrunā ir doma: "Ja nu sāk uzvarēt?" Kaut gan tam arī ir izeja - ja šie pamanās uzvarēt - tad nākamajā reizē jālek dubultā

  +2 [+] [-]

, 2017-09-28 00:37, pirms 7 gadiem
Apbrīnojami tupi.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 00:41, pirms 7 gadiem
teemu_saxon_121788018329042 rakstīja: te tikai retais komentētājs apzinās tos darba apjomus, kurus veic komanda. Un retais saprot ko nozīmē sezona KHL. Diezgan liela muļķība ir saukt Dinamo par siltumnīcu vai tmldz. Ir pretēji.. Un man šķiet, kaut kur daži netiek līdz, un ir pārrēķinājuši savu spēku. Komanda neizskatās ātra, un neizskatās fiziski spēcīga. Kaut gan, sastāvs ir tāds, kur uz ledus bija jābūt citam skatam. Grūti spriest kas par vainu. Kaut kur , kaut kas nav bijis līdz galam izdarīts, vai nu sagatavošanās posms.. vai tmldz.
Viens gan ir skaidrs.. Šis Dinamo modelis var vnk saplosīt gabalos pretiniekus.. Bet pagaidām nenāk ārā tā spēle! Par sastāvu, treneru korpusu vispār nav pretenziju.. Vajag vnk dažas veiksmīgas epizodes, labu spēli.. Visiem būt labā fiziskā kondīcijā.. Un tad nāks arī uzvaru sērijas..

Faniem gan, vienalga kādas sērijas... savējie ir jāatbalsta ! Neesam tik vāji, nedz hokeja laukumā, nedz tribīnēs.. Latvija ir spēks ! Un LV hoķis var izpogāt Krievus kā ežus !
Būtu pilna arēna, varbūt čaļi vairāk uzvilktos, ja spēle neietu iedotu kādam iekšās !
Nav ko sevi uzskatīt par nabagiem.. Čaļi ies, un izdarīs, un vēl 100x atkārtos.. Tas nenozīmē, ka jāmīž bundžā , kā daudzi te dara
Beidz fantazēt, šī komanda ar katru gadu paliek vājāka, nav neviena letiņa kurš šajā komandā izceltos. Atlasīti no sūdīgākajiem labākie. Hokejs stāv uz vietas šajā valstī, nav pagaidām attīstības. Cilvēki bija atnākuši uz sezonas pirmo spēli, šie džeki, kuri pogā krievus, savu skatītāju priekšā zaudēja Spartakam bez ierunām. Šai komandai nav pašcieņas, ja ļauj sevi drātēt katru spēli ar 3 golu starpību, ja ne vairāk. Šo komandu vajadzētu izsijāt no KHL, nav konkurētspējīga, tups hokejs gar bortiem, neskatāms, ar tādu krievus neģērē naivais latvieti!

  -2 [+] [-]

, 2017-09-28 00:45, pirms 7 gadiem
no twitera : #dinamoriga #hokejs #khl Savicki neprasi vienam mačam naudu par biļetēm būs pilna arēna lai pušiem dod enerģiju un būs pirmā uzvara! Cerams

  +9 [+] [-]

, 2017-09-28 00:56, pirms 7 gadiem
Fluks rakstīja: no twitera : #dinamoriga #hokejs #khl Savicki neprasi vienam mačam naudu par biļetēm būs pilna arēna lai pušiem dod enerģiju un būs pirmā uzvara! Cerams
Kas viņi vēl naudu prasa?!

     [+] [-]

, 2017-09-28 01:10, pirms 7 gadiem
Mēs katru zaudējumu ļoti pārdzīvojam, bet komentāros rakstam, ka mēs jau to gaidījām - lai publiskā telpā izskatītos pārāki (kritizēt ir vieglāk nekā nekā kaut ko veidot.) Ozoliņa kungs- paldies par to, ka Tu centies! Redzot esošo situāciju, piedāvāju iespēju aprunāties ar kluba vadību un noteikt biļešu cenu 1 eiro lai piepildītu Arēnu, jo pie esošās cenu politikas un kluba rezultātiem, tauta nav gatava šķirties no lielas daļas savu ienākumu (nedomāju, ka Jūs varat piepildīt Arēnu tikai ar naudasmakiem), lai izbaudītu savas komandas zaudējumus. Ceru, ka vismaz arēnas piepildīšana ar līdzjutējiem, mainīs spēlētāju un kluba vadītāju motivāciju uz augstāku mērķu sasniegšanu. Es piedāvāju tikai variantu lai motivētu mūsu spēlētājus, un tā ir tikai vīzija.
Mums nav vēlēšanās iet uz pasākumu kur mūs pazemo (par mūsu pašu līdzekļiem!
Varam to visu salīdzināt ar teātri - ja skatītājam nepatiks pirmizrāde, tad publika to neapmeklēs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2017-09-28 07:37, pirms 7 gadiem
Jan4ux73 rakstīja: Mēs katru zaudējumu ļoti pārdzīvojam, bet komentāros rakstam, ka mēs jau to gaidījām - lai publiskā telpā izskatītos pārāki (kritizēt ir vieglāk nekā nekā kaut ko veidot.) Ozoliņa kungs- paldies par to, ka Tu centies! Redzot esošo situāciju, piedāvāju iespēju aprunāties ar kluba vadību un noteikt biļešu cenu 1 eiro lai piepildītu Arēnu, jo pie esošās cenu politikas un kluba rezultātiem, tauta nav gatava šķirties no lielas daļas savu ienākumu (nedomāju, ka Jūs varat piepildīt Arēnu tikai ar naudasmakiem), lai izbaudītu savas komandas zaudējumus. Ceru, ka vismaz arēnas piepildīšana ar līdzjutējiem, mainīs spēlētāju un kluba vadītāju motivāciju uz augstāku mērķu sasniegšanu. Es piedāvāju tikai variantu lai motivētu mūsu spēlētājus, un tā ir tikai vīzija.
Mums nav vēlēšanās iet uz pasākumu kur mūs pazemo (par mūsu pašu līdzekļiem!
Varam to visu salīdzināt ar teātri - ja skatītājam nepatiks pirmizrāde, tad publika to neapmeklēs!
Kādiem mūsu līdzekļiem?
Nu jau KrHuLv ir sasniegusi to līdzjutēju masu, kas neko nemaksā par spēļu apmeklēšanu.
Varbūt kādam ir vairāk info, tad lai mani palabo, bet fanu klubs ''NAMEJS'' ne tikai nemaksā, bet pat kaut ko tur nopelna, un ielūgumi tiek dāļāti masveidā. Jā, protams, ir tādi kā perņaks (ja vien viņš nemelo), kuri nepažēloja uz šo ..........(cenzēts) nopirkt abonementus.

  +3 [+] [-]

, 2017-09-28 08:08, pirms 7 gadiem
IZKĀRTNE! "Viltīgs" dņinamas menedžmenta gājiens - zinoy, ka daudziem Ozoliņš patīk un pseido žurnāisti vispār kūst viņa dēļ - stumt (vilkt) Ozoliņu savam klibajam klubam pa priekšu, lai nodrošinātos pret kritiku. Un tam čalim laikam tas tīri labi patīk...

  +3 [+] [-]

, 2017-09-28 08:28, pirms 7 gadiem
ForceMajor rakstīja: IZKĀRTNE! "Viltīgs" dņinamas menedžmenta gājiens - zinoy, ka daudziem Ozoliņš patīk un pseido žurnāisti vispār kūst viņa dēļ - stumt (vilkt) Ozoliņu savam klibajam klubam pa priekšu, lai nodrošinātos pret kritiku. Un tam čalim laikam tas tīri labi patīk...
Kaut cik domājošam cilvēkam jau no paša sākuma bija skaidrs, ka Ozo Mīkstajam Jurim&Co ir vajadzīgs kā kārums uz kuru tieksies visi tie, kuri uz domāšanu ir slinki. Vienīgi Mīkstais Juris&Co nejūt to ''sarkano līniju'' kurai jau ir pārkāpts, un šis kārums jau pabojājies.
Ozo ne pirmo reizi ļaujas sevis izmantot dažādās politiskās un mārketinga spēlītēs. Sākot ar TB/LNNK vēlēšanas kampaņu un beidzot ar Nr. 8 ''cieti''. Tas nenoliedzami nenotiek par ''skaistām acīm''. Zeme zem Ozo golfa laukuma vien ir liela vērtība.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 09:03, pirms 7 gadiem
Ozo vispirms pabeidz vidusskolu! Tas līmenis tev zemāks nekā kepkam.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 09:18, pirms 7 gadiem
Laviņš un Ņizivijš nav nakādi trenneri, tāpat kā Ankipāns un Ozo. Lūsiņš, kā komentētājs varētu būt tāds pats trenneris .Ozo bija motivators laukumā, bet aiz borta švaks. BET! Pats galvenais, ka spēlētāji nevelk. Un Labākie spēlē citos KHL klubos. Domājams , ka citas komandas sezonām ejot progresē, bet Rīgas Dinamo stāv uz vietas. Jāsaprot jau ir aŗi tas, ka mēs dodam daudz iespēju jaunajiem, bet tie nevelk. Kas ir svarīgāk? Lv hokejs vai Dinamo. Es teiktu, ka LV hokejs ir svarīgāks!

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 09:32, pirms 7 gadiem
metropolis rakstīja: Laviņš un Ņizivijš nav nakādi trenneri, tāpat kā Ankipāns un Ozo. Lūsiņš, kā komentētājs varētu būt tāds pats trenneris .Ozo bija motivators laukumā, bet aiz borta švaks. BET! Pats galvenais, ka spēlētāji nevelk. Un Labākie spēlē citos KHL klubos. Domājams , ka citas komandas sezonām ejot progresē, bet Rīgas Dinamo stāv uz vietas. Jāsaprot jau ir aŗi tas, ka mēs dodam daudz iespēju jaunajiem, bet tie nevelk. Kas ir svarīgāk? Lv hokejs vai Dinamo. Es teiktu, ka LV hokejs ir svarīgāks!
Nē, kino bizness ir svarīgāks, jo KrHuLv seriāls ''Zāgis'' jau ir sasniedzis 12. sēriju.
Holivuda ar savu šausmene ''Zāģis'' blakus nestāv.

     [+] [-]

, 2017-09-28 09:42, pirms 7 gadiem
Agris 77 rakstīja: Varbūt pārspīlēju, bet manuprāt 90% fani, kas atbalstīja komandu pirmajās sezonās, tagad ir vienaldzīgi pret RD.
Šobrīd projekts galvenokārt vajadzīgs visādiem heiteriem, lai ir uz ko izgāzt savu neapmierinātību ar dzīvi. Smieklīgi reizēm noskatīties uz komentāru sadaļu pie rakstiem, viens ietiepīgs fans un pārdesmit kuriem tas viss riebjas.
Es gan to noformulētu savādāk - 1 stulbenis pret 20 itkā citādi domājošiem, bet stulbeņiem. Patiesībā apakšā ir vnk kompleksi. Ja dažs labs sēž un refrešo SC, lai iesmirdētu pirmais kko tilīdz spēle beigusies un parādās raksts, tad tā ir diagnoze.

     [+] [-]

, 2017-09-28 09:56, pirms 7 gadiem
metropolis rakstīja: Laviņš un Ņizivijš nav nakādi trenneri, tāpat kā Ankipāns un Ozo. Lūsiņš, kā komentētājs varētu būt tāds pats trenneris .Ozo bija motivators laukumā, bet aiz borta švaks. BET! Pats galvenais, ka spēlētāji nevelk. Un Labākie spēlē citos KHL klubos. Domājams , ka citas komandas sezonām ejot progresē, bet Rīgas Dinamo stāv uz vietas. Jāsaprot jau ir aŗi tas, ka mēs dodam daudz iespēju jaunajiem, bet tie nevelk. Kas ir svarīgāk? Lv hokejs vai Dinamo. Es teiktu, ka LV hokejs ir svarīgāks!
Ir jau taisnība, bet cik spēlētāju no LV čempja aizbrauc kkur uz normālu klubu? Es tomēr teiktu, ka pašlaik LV hokejisti spēlē daudz labāka līmeņa klubos kā pirms 10 gadiem. Tas, ka dažs labs ir aizsēdējies RD un viena daļa neatbilst tā līmenim, bet aizņem vietu. Patiesībā dotajā brīdī RD spēlē Latvijas 2. ešolona spēlētāji (izņemot Indraši un Galviņu, kurš ir savainots + nākotnē Jevpalovs). Vai tas ir slikti, ka viņiem ir kur spēlēt? Vai būtu labāk, ja šie spēlētāji nespēlētu vispār vai arī spēlētu kādā Ungārijas klubā? Kamēr LHF neizveidos LČ, kas ir balstīts un tendēts tieši uz jaunajiem hokejistiem (tipa, studentu čempi, kur katrā komandā drīkst spēlēt 5 spēlētāji virs 22 gadi) tikmēr šāds RD ir vajadzīgs

  -1 [+] [-]

, 2017-09-28 11:41, pirms 7 gadiem
Tā agonija jau stipri ievilkusies, jo sākās tālajā 2014./15.g. sezonā. Komanda ir pilnībā demoralizēta, pie tam vietējie džeki - divtik - gan no nebaidzamajiem zāģiem, gan arī saprot, ka tauta sen jau par viņiem nestāv un nekrīt, kā tas bija sākumā. Kaut arī kāposts ir svarīgs kopumā, tomēr ir situācijas, kad morālie faktori spēlē svarīgu lomu.

  -4 [+] [-]

, 2017-09-28 12:04, pirms 7 gadiem
Sanča, tu esi īsts vecis! Gan izvilksi arī šo iestigušo vezumu! Neklausies blējējus, kuri paši savās dzīvēs neko nav sasnieguši un no hokeja ne sūda nejēdz.

  +1 [+] [-]

, 2017-09-28 12:07, pirms 7 gadiem
Laikam arēnā sēž cilvēki, kas vispār nesaprot ko viņi skatās, jo hokejs tas nav.

     [+] [-]

, 2017-09-28 12:14, pirms 7 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Kaut cik domājošam cilvēkam jau no paša sākuma bija skaidrs, ka Ozo Mīkstajam Jurim&Co ir vajadzīgs kā kārums uz kuru tieksies visi tie, kuri uz domāšanu ir slinki. Vienīgi Mīkstais Juris&Co nejūt to ''sarkano līniju'' kurai jau ir pārkāpts, un šis kārums jau pabojājies.
Ozo ne pirmo reizi ļaujas sevis izmantot dažādās politiskās un mārketinga spēlītēs. Sākot ar TB/LNNK vēlēšanas kampaņu un beidzot ar Nr. 8 ''cieti''. Tas nenoliedzami nenotiek par ''skaistām acīm''. Zeme zem Ozo golfa laukuma vien ir liela vērtība.
Kā tev pašam ar domāšanu? Visā pasaulē, labiem sportistiem ir reklāmas līgumi, tikai komunisti, tādu praksi sauc par izmantošanu.
1 2 42 komentāri