Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

B grupa: "Trabzonspor" atspēlējas un saglabā līderpozīciju

Gundars Zaburdajevs
Gundars Zaburdajevs

B grupa: "Trabzonspor" atspēlējas un saglabā līderpozīciju
Gustavo Kolmans
Foto: AP/Scanpix

Šovakar UEFA Čempionu līgas B grupas mačā "Trabzonspor", pateicoties 75. minūtē Gustavo Kolmana realizētam 11 metru soda sitienam, izcīnīja punktu mačā pret "Lille" - 1:1. Tas nozīmē, ka turku klubs paliek grupas pirmajā vietā.

B grupas pirmajā kārtā "Trabzonspor" diezgan negaidīti ar 1:0 apspēlēja Milānas "Inter", savukārt "Lille" izlaida divu vārtu pārsvaru un cīnījās neizšķirti ar CSKA. Pēc jau iepriekš notikušās spēles Maskavā bija skaidrs, ka turku klubam jebkāda punktu izcīnīšana ļaus saglabāt pirmo vietu grupā, bet "Lille" šo pozīciju iegūt varēs, izcīnot uzvaru. Trabzonai šovakar nācās iztikt bez diskvalificētā uzbrucēja Buraka Jilmaza, toties franču klubam pamatsastāvā atgriezās iepriekš savainotais Musa Sovs.

Pirmajās minūtēs aktīvāki bija viesi, pāris reizes tiekot "Trabzonspor" soda laukumā un spēlē bija jāiesaistās arī vārtsargam Sevimam. Nedaudz vēlāk turki spēja nedaudz atvirzīt spēli no saviem vārtiem, taču ne uz ilgu. "Lille" bija pārsvars bumbas kontrolē, tomēr vārtu gūšanas iespēju nebija – pievīla uzbrukumu noslēgumi. Puslaika vidū mājinieki atkal uz pāris minūtēm aktivizējās, tiekot pie viena laba soda sitiena. Lilles atbilde šoreiz bija vārtu guvuma vērtībā – pēc Edena Hazāra piespēles Sovs bumbu panāca tikai pēdējā brīdī, tomēr no asa leņķa spēja pārspēt vārtsargu un raidīt bumbu tīklā. Izvirzījušies vadībā, viesi diezgan droši turpināja doties uzbrukumos, veiksmīgi neitralizējot arī "Trabzonspor" centienus. Puslaika beigās Hazārs neizmantoja soda sitienu, un pirmās 45 minūtes arī noslēdzās ar 1:0.

Pēc pārtraukuma mājinieki spēli atsāka aktīvāk un pāris reizes radīja satraukumu Lilles vārtu priekšā, tomēr tad divreiz gandrīz saņēma otro bumbu savos vārtos. Vispirms pretuzbrukumā pie bumbas tika Sovs, kurš iegāja soda laukumā, apspēlēja vairākus aizsargus, tomēr noslēdzošo sitienu izdarīja nepareizi. Brīdi vēlāk uzbrukuma smailē jau bija Džo Kols, bet viņa sitienu atvairīja vārtsargs. Šīs iespējas palika neizmantotas, kas 15 minūtes pirms mača beigām viesiem atspēlējās – Debačī soda laukumā ar roku bloķēja centrējumu, un tiesnesis piešķīra 11 metru soda sitienu. Gustavo Kolmans nekļūdījās, panākot 1:1. Vēlreiz iegūt vadību "Lille" nespēja, atkal spēlējot neizšķirti. Tikmēr Trabzonas klubs saglabā pirmo vietu B grupā.

UEFA Čempionu līga, B grupa

"Trabzonspor" – "Lille" 1:1 (0:1) (Kolmans 75'(11m) – Sovs 30')

VKlubsSUNZV.A.P
1.Trabzonspor21102:14
2.Inter21013:33
3.Lille20203:32
4.CSKA20114:51

     [+] [-]

, 2011-09-28 00:00, pirms 13 gadiem
interesants vienu un punktu sadalījums precīza secība
P.S Autor, palabo.

UEFA Čempionu līga, B grupa

"Trabzonspor" – "Lille" 0:1 (0:1) (Kolmans 75'(11m) – Sovs 30')

1:1