Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Eto'o pievienojas "Everton", "Crystal Palace" atkal vadīs Varnoks

Rolands Eliņš

Eto'o pievienojas "Everton", "Crystal Palace" atkal vadīs Varnoks
"Everton" treneris Roberto Martiness un Samuels Eto`o
Foto:AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Crystal Palace" par savu galveno treneri iecēlis Nīlu Varnoku, kurš komandu trenēja no 2007. līdz 2010. gadam. Ar "Everton" līgumu parakstījis kamerūniešu uzbrucējs Samuels Eto`o, bet AC "Milan" izteikusi oficiālu piedāvāju "Chelsea" par Fernando Toresa izīrēšanu.

"Crystal Palace" bez galvenā trenera palika Premjerlīgas priekšvakarā, kad savas nesaskaņas nespēja atrisināt Tonijs Pulis un kluba vadība, kā rezultātā Pulis iesniedza atlūgumu. Jaunā trenera amata kandidātu vidū tika minēts bijušais MU priekšnieks Deiviss Moizs un rasisma skandālā iekļuvušais Malkijs Makajs, taču "Crystal Palace" tomēr atgriezusies pie pārbaudītām vērtībām.

65 gadus vecais Nīls Varnoks parakstījis divu sezonu līgumu un saņēmis relatīvu brīvību darbībia transfēru periodā, kurš gan noslēgsies jau nākamajā pirmdienā. Varnoks pēc aiziešanas no "Crystal Palace" strādāja ar "Queens Park Rangers", kurā tobrīd spēlēja arī Latvijas izlases futbolists Kaspars Gorkšs. Kopā viņi izkaroja vietu Premjerlīgā, taču Gorkšs šajā līmenī ar QPR neuzspēlēja un pārgāja uz "Reading".

"Crystal Palace" jauno sezonu uzsākusi ne pārāk iespaidīgi, un zaudējumi "Arsenal" (1:2) un "West Ham" (1:3) liek tai atrasties turnīra tabulas beigās, tiesa, sezona vēl tikai sākusies. Varnokam būs iespēja ko mainīt jau sestdienas mačā pret "Newcastle United".

Savukārt "Everton" vakar vakarā apstiprinājusi līguma noslēgšanu ar Kamerūnas uzbrucēju Samuelu Eto'o. Sadarbība noslēgta uz divām sezonām, un jau sestdien Eto`o varētu tikt sūtīts laukumā. Simboliski, ka "Everton" sagaida spēle tieši ar to komandu, kura vasaras sākumā izvēlējās nepagarināt līgumu ar kamerūnieti, proti, "Chelsea". "Everton" sezonu iesākusi ar diviem neizšķirtiem, savukārt "Chelsea" abos mačos uzvarējusi.

"Chelsea" starpsezonā šķīrās arī no Romelu Lukaku, kurš tika pārdots "Everton", un nav tālu, lai vismaz uz laiku atvadītos arī no Fernando Toresa. Par spāņu uzbrucēju interesējas "Milan", kura meklē aizstājēju Mario Baloteli, un izteikusi oficiālu piedāvājumu "Chelsea" par īres līgumu uz vienu sezonu. Šo informāciju apstiprinājis "Milan" viceprezidents Andriano Galjāni, turklāt "Milan" piedāvājusi arī 21 gadu vecā nīderlandieša Marko van Ginkela transfēru. Jaunais pussargs Anglijā ieradās tikai pagājušajā sezonā, taču "Milan" viņu labprāt nopirktu. "Chelsea" atbildi pagaidām nav sniegusi. Jāatgādina, ka "Chelsea" starpsezonā savu uzbrucēju līniju papildināja ar Djego Koštu.

Savukārt pēdējās iespējas iegūt jaunus spēlētājus aktīvi izmanto "Barcelona" (nākamajā transfēru periodā tai stāsies spēkā FIFA aizliegums darboties futbolistu tirgū), kura paziņojusi par brazīliešu aizsarga Duglasa pievienošanos komandai. 24 gadus vecais un augumā nelielais (171cm, 63kg) aizsargs nopirkts no "Sao Paulo" vienības par četriem miljoniem eiro, tiesa, darījuma summa var pieaugt līdz 5,5 miljoniem dažādu bonusu rezultātā. Duglass ir jau piektais aizsardzības bastionu papildinājums, kuru "Barca" nolīgusi šajā vasarā - viņš pievienojas vārtsargiem Klaudio Bravo un Markam Andrē ter Štēgenam un aizsargiem Žeremijam Matjē un Tomasam Vermālenam.

Izmantotie resursi:
Barclays Premier League football news,...
BBC Sport - Fernando Torres: AC Milan make bid...
Douglas, sixth FC Barcelona Brazilian full-back...

  -2 [+] [-]

, 2014-08-27 17:20, pirms 10 gadiem
Izskatās ka Tagad Vidēji stiprie EPL klubi kļūs vēl stiprāki un MU vēl vairāk kritīs uz leju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-08-27 20:08, pirms 10 gadiem
elgars17 rakstīja: Ak dievs... Ceri vien.
Nerunājot par Manchester United kā viena no top klubiem kaut kādu krišanu... kaut kur...

zināma taisnība jau viņam bija... tā, nākotnes perspektīvā...
Padomā... jau tagad BPL sastāv principā no sekojošas (tikai manis nosauktas, kam var nepiekrist) sistēmas: 5 klubi (uz četrām(!!!) vietām ECC) - 2 klubi (Tott un EVE, kuri tomēr iepaliek) - 4 (ilgtermiņā - Soton, NUFC, Aston un Sunder) - un pārējiem.
Līga paliek arvien spēcīgāka un tas, ka nākotnē BPL vispā būs izdzīvošanas spēlīte uz dzīvību un nāvi, jau nav tik nereāli

     [+] [-]

, 2014-08-27 20:28, pirms 10 gadiem
DaMarcus rakstīja: Nerunājot par Manchester United kā viena no top klubiem kaut kādu krišanu... kaut kur...

zināma taisnība jau viņam bija... tā, nākotnes perspektīvā...
Padomā... jau tagad BPL sastāv principā no sekojošas (tikai manis nosauktas, kam var nepiekrist) sistēmas: 5 klubi (uz četrām(!!!) vietām ECC) - 2 klubi (Tott un EVE, kuri tomēr iepaliek) - 4 (ilgtermiņā - Soton, NUFC, Aston un Sunder) - un pārējiem.
Līga paliek arvien spēcīgāka un tas, ka nākotnē BPL vispā būs izdzīvošanas spēlīte uz dzīvību un nāvi, jau nav tik nereāli
To diezgan bremzē strauji augošās spēlētāju cenas, bet kopumā tendence ir novērojama