Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2921, Did:0, useCase: 3

Portugāles krekli Latvijas izlases spēlētāju mugurās satracina sociālo tīklu lietotājus

Emils Ozerinskis

Portugāles krekli Latvijas izlases spēlētāju mugurās satracina sociālo tīklu lietotājus
Krištianu Ronaldu "Skonto" stadionā. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Zināmu sašutumu daļas sociālā tīkla "Twitter" lietotāju vidū izsaukusi fotogrāfija, kurā divi Latvijas izlases spēlētāji redzami "Euro 2020" turnīrā jūtam līdzi Portugāles valstsvienībai tās kreklos. Kamēr dažiem šī darbība šķiet kā savas valstsvienības nodošana, tikmēr citi sociālo tīklu lietotāji neko nosodošu tajā nesaskata.

Portugāles izlases kreklos Eiropas čempionāta spēli klātienē vērojuši Latvijas izlases pamatsastāva spēlētāji Mārcis Ošs un Jānis Ikaunieks, kuri ikdienā pārstāv attiecīgi Šveices Superlīgas klubu "Lugano" un Somijas čempionāta komdndu "KuPS".

Viegli izskaitļojams, ka šos kreklus Ošs un Ikaunieks ieguvuši Pasaules čempionāta kvalifikācijas spēlē 2017. gada 9. jūnijā, kad "Skonto" stadionā Latvijas valstsvienība mērojās spēkiem ar Portugāles izlasi, kuras rindās bija arī Krištianu Ronaldu. Viņš guva divus no trīs tā vakara Portugāles valstsvienības vārtiem. Spēles trešo vārtu autora Andrē Silvas kreklu tradicionālajā kreklu maiņas procesā ieguvis Ikaunieks, bet Ošam mugurā Andrē Gomeša krekls. Abi nosauktie portugāļi spēli iesāka savas izlases pamatsastāvā, kamēr Ikaunieks un Ošs visu maču noraudzījās uz Latvijas izlases rezervistu soliņa, laukumā neizejot.

Vai Latvijas izlases spēlētāju rīcība, velkot mugurā citas izlases kreklus, ir nosodāma?

  • 295

  • 1162

  • 339


1 2 44 komentāri

  +5 [+] [-]

, 2021-06-27 16:10, pirms 3 gadiem
Ko var gribēt? Piezemēti lauku ļaudis ar tādu pašu provinciālu domāšanu.

  -3 [+] [-]

, 2021-06-27 16:39, pirms 3 gadiem
Līme rakstīja: Ko var gribēt? Piezemēti lauku ļaudis ar tādu pašu provinciālu domāšanu.
Šādi laikam būs vispareizāk teikt.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-27 16:45, pirms 3 gadiem
Iedomājaties Daugaviņš un Indrašis uzvilkuši Kanādas kreklus olimpiskajās spēlēs pozē, tas nevienam neliktos normāli, bet tagad Latvijas futbola līmenis ir tādā līmenī kādā viņš ir, tapēc arī neliekas daudziem tas nosodāmi. Sētas līmeņa futbolisti tikai ko tādu varētu izdarīt.

  +2 [+] [-]

, 2021-06-27 17:00, pirms 3 gadiem
Kaut kā pastulbi jau ir.. ja vēl nebūtu aktīvi izlases spēlētāji, bet jau būtu karjeru noslēguši.

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 17:16, pirms 3 gadiem
Foto redzams,ka abi mūsējie izbauda savu spēli klātienē. Uzvilkuši portugāļu kreklus,ja jau sava valsts nepiedalās. Nu,un kas? Normāla cilvēku rīcība. Neba jau okupantu krekliņus uzvilkuši.
Mums jau nosodītāju netrūkst,nekā jauna. Idiotiskākais ir tas,ka viņi(brēcēji) savu viedokli uzskata par vienīgi pareizo,bet tie jau katra paša kompleksi.
Slēpts komentārs: MrMaybe

  -3 [+] [-]

, 2021-06-27 18:07, pirms 3 gadiem
Nožēlojami! Šādiem nabagiem vairs nekad nevajadzētu spēlēt Latvijas izlasē

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 18:08, pirms 3 gadiem
Ja uzvilktu Krievijas kreklus, diez vai viņi kādreiz vēl LV izlasē spēlētu. Ja Portugāles, tad saiģjot.

     [+] [-]

, 2021-06-27 18:34, pirms 3 gadiem
york89 rakstīja: Ja uzvilktu Krievijas kreklus, diez vai viņi kādreiz vēl LV izlasē spēlētu. Ja Portugāles, tad saiģjot.
Domāju,ka Latvijas izlasē spēlētu gan . Es,piemēram,nekad neesmu vilcis okupantu krekliņu,bet tā ir mana pozīcija,kuru nemainu,jo ir par ko. Bet man nav tiesību nosodīt nevienu,kuram ir cits viedoklis,ja vien viņš nepropagandē vardarbību un neiecietību pret citām tautībām. Diemžēl,šajā portālā tas notiek komentāros bieži,kad piereģistrējos,tad,ja arī kaut viena epizode parādījās,tad attiecīgajam autoram pieeja tika liegta.Tā,lūk!

  -4 [+] [-]

, 2021-06-27 19:10, pirms 3 gadiem
Šie abi tik ūdeni var portugāļiem pienest, vai nav po kādas maikas šie divi lašaras velk mugurā?

  +3 [+] [-]

, 2021-06-27 19:21, pirms 3 gadiem
Par ko cepiens? Latvija nespēlē EČ, lai velk formu tai komandai ko atbalsta, ja grib.. Jeb varbūt viņiem jāmācās,no tā kā dara krievi dažādās sacensībās - un jāsēž Latvijas formā un jābļauj Latvija, Latvija?

  +9 [+] [-]

, 2021-06-27 19:31, pirms 3 gadiem
MrMaybe rakstīja: Reizēm patiešām man paliek kauns par Latvijas valsti kā tādu, kauns par to ka esmu latvietis. Vienkārši kauns.
Kāds sakars kādos kreklos viņi ir ielīduši? Mūsu valsts šajā turnīrā netiek pārstāvēta, šie mūsu futbolisti ir tūristi šajā turnīrā. Kāpēc gan viņi nevar atbalstīt kādu komandu un uzvilkt citas komandas kreklus?
Protams, ja būtu uzvilkuši sava saimnieka ASV formas kreklu tad viss būtu OK. Paldies Dievam ka vēl nav uzvilkuši Krievijas tērpu, tad laikam vispār uz tribunālu. Debīlā Latvija. Ar katru dienu arvien vairāk nāk smieklu par šo zemi. Nepavelti pusē tautas aizmukuši..
Tu taču nemaz neesi latvietis, netēlo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2021-06-27 20:11, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Par ko cepiens? Latvija nespēlē EČ, lai velk formu tai komandai ko atbalsta, ja grib.. Jeb varbūt viņiem jāmācās,no tā kā dara krievi dažādās sacensībās - un jāsēž Latvijas formā un jābļauj Latvija, Latvija?
Nu jābļauj gluži nebūtu, bet tā ir plikas ētikas lieta - ja esi aktīvs valstvienības spēlētājs tad apmeklējot tādus pasākumus jābūt savas valsts formā ! Attaisnojums un izskaidrojums varētu būt ka ir kauns par savu valstsvienību un tās parādīto spēli un līmeni un / vai nav nekāda lepnuma par savu komandu un uzlikt mīksto arī uz savu valsti...

     [+] [-]

, 2021-06-27 20:13, pirms 3 gadiem
Tas tāpatās ka laikam tiesneši un prokurori arī bija ierobežoti kādus sūdus var taisīt ārpus sava darba. Ja parastam cilovēkm nekas nebūs, tad šos var mierīgi izmest no darba par nētisku un necienīgu rīcību !

  +7 [+] [-]

, 2021-06-28 00:12, pirms 3 gadiem
Tak ko var ņaudēt. Ja leiši tiks uz OS basketbolā un Porziņģis tur būs skatītājos ar Lietuvas kreklu, tad tak viss būs kārtībā, vai ne? Kādēļ sportistam jābūt lielākam patriotam un ar lielāku ētikas kodeksu kā parastam pilsonim? Tādēļ, ka viņš spēlē izlasē? Tas, ka viņš spēlē izlasē jau ir daudz vairāk, kā dara vidējais tautietis, kuram viss ir slikti un labākajā gadījumā var pakasīt sev olas. Ejiet tak uz poda. Tad arī parastam pilsonim NAV NEKĀDU tiesību prasīt no šī sportista kautkādus sportiskos panākumus.

     [+] [-]

, 2021-06-28 02:51, pirms 3 gadiem
blin kaada starpiiba? lai fano par ko grib. beidzat apskaust alkaani

  -1 [+] [-]

, 2021-06-28 08:28, pirms 3 gadiem
No pārticības jau vairs nav par par ko uztraukties,ka šādi sūdi liekas problēma

  +2 [+] [-]

, 2021-06-28 08:48, pirms 3 gadiem
Ja futbolā jūties kā amatieris, neredzu problēmu šādi darīt. Ja esi profesionālis, tad tā nedrīkst darīt. Tā ir klaja necieņa pret savas valsts izlasi.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-28 09:14, pirms 3 gadiem
MrMaybe rakstīja: Reizēm patiešām man paliek kauns par Latvijas valsti kā tādu, kauns par to ka esmu latvietis. Vienkārši kauns.
Kāds sakars kādos kreklos viņi ir ielīduši? Mūsu valsts šajā turnīrā netiek pārstāvēta, šie mūsu futbolisti ir tūristi šajā turnīrā. Kāpēc gan viņi nevar atbalstīt kādu komandu un uzvilkt citas komandas kreklus?
Protams, ja būtu uzvilkuši sava saimnieka ASV formas kreklu tad viss būtu OK. Paldies Dievam ka vēl nav uzvilkuši Krievijas tērpu, tad laikam vispār uz tribunālu. Debīlā Latvija. Ar katru dienu arvien vairāk nāk smieklu par šo zemi. Nepavelti pusē tautas aizmukuši..
Līdz "tekstam par saimniekiem" bija normāls viedoklis, bet tad "āža kāja izlīda".

Starp citu, kāpēc tev jākaunas par mūsu valsti? Pēc rakstītā tak skaidrs, ka neesi latvietis (teikumu uzbūve un kļūdas nodod).

  +2 [+] [-]

, 2021-06-28 09:32, pirms 3 gadiem
Ir tāds teiciens "vētra ūdens glāzē". Tas kā reiz ir atbilstošs šai situācijai!

  +1 [+] [-]

, 2021-06-28 10:45, pirms 3 gadiem
Ja izlase treniņnometnē gatavoties kaujai ar Portugāli, un jūs bārā sastaptu divus savējos pretinieka kreklos, tā būtu viena lieta. Šajā gadījumā tie puiki ir atvaļinājumā. Var pasmīkņāt - kāds ir paraksts karikatūrai? Čivavas vilku ādās?

     [+] [-]

, 2021-06-28 15:35, pirms 3 gadiem
yankeezulu rakstīja: Ja futbolā jūties kā amatieris, neredzu problēmu šādi darīt. Ja esi profesionālis, tad tā nedrīkst darīt. Tā ir klaja necieņa pret savas valsts izlasi.
Profesionāļi viņi ir tur, kur saņem algu - savos klubos. Būtu normāli, ja viņi kā klubu spēlētāji nestaigātu apkārt savu konkurentu (citu attiecīgā čempionāta klubu) kreklos. Bet, ja cilvēki savā atvaļinājumā aizbrauc just līdzi kādai konkrētai izlasei, tad tas tiešām ir tikt slikti?!

  -3 [+] [-]

, 2021-06-28 16:15, pirms 3 gadiem
andzis rakstīja: Tak ko var ņaudēt. Ja leiši tiks uz OS basketbolā un Porziņģis tur būs skatītājos ar Lietuvas kreklu, tad tak viss būs kārtībā, vai ne? Kādēļ sportistam jābūt lielākam patriotam un ar lielāku ētikas kodeksu kā parastam pilsonim? Tādēļ, ka viņš spēlē izlasē? Tas, ka viņš spēlē izlasē jau ir daudz vairāk, kā dara vidējais tautietis, kuram viss ir slikti un labākajā gadījumā var pakasīt sev olas. Ejiet tak uz poda. Tad arī parastam pilsonim NAV NEKĀDU tiesību prasīt no šī sportista kautkādus sportiskos panākumus.
Tu esi pilnīgs banāns un nejēga. Valsts izlases krekls ir tas ko katrs mazs puika sapņo vilkt mugurā un iziet laukumā pārstāvot savu izlasi, ja tu to kreklu iemaini pret citu, pazūdi no izlases un tu neesi vairs pat cienīgs izlases spēlētājiem bučus sasiet. Ja tev tas ir par grūtu, nemaz nesāc spēlēt izlasē. Šie divi eksemplāri ir pilnīgi klauni.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-28 16:32, pirms 3 gadiem
jēri vilku ādās apspēlējot 11vilku tēmu

     [+] [-]

, 2021-06-28 16:52, pirms 3 gadiem
kasagrande rakstīja: Profesionāļi viņi ir tur, kur saņem algu - savos klubos. Būtu normāli, ja viņi kā klubu spēlētāji nestaigātu apkārt savu konkurentu (citu attiecīgā čempionāta klubu) kreklos. Bet, ja cilvēki savā atvaļinājumā aizbrauc just līdzi kādai konkrētai izlasei, tad tas tiešām ir tikt slikti?!
Portugāles izlase arī ir Latvijas izlases konkurente. Varbūt nākamajā ciklā Latvijai pret Portugāli jāspēlē, vismaz teorētiski cīnoties par iekļūšanu finālturnīrā, bet mūsu pamatsastāva spēlētāji finālturnīros valkā šo kreklus un fano. Tas ir pašu futbolistu pašcieņas jautājums, bet no malas izskatās ļoti lūzerisks un savu izlasi apkaunojošs gājiens.

     [+] [-]

, 2021-06-28 16:55, pirms 3 gadiem
Kārtējais fufelis. Pričom salīdzināt patriotismu ar līdzi jušanu. Lai tak nēsā kādu kreklu grib. Malači, aizbrauca palērēt futeni. Kur problēma.

     [+] [-]

, 2021-06-28 19:17, pirms 3 gadiem
Latvija ir futbola pundurvalsts sodien.

     [+] [-]

, 2021-06-28 19:20, pirms 3 gadiem
andzis rakstīja: Tak ko var ņaudēt. Ja leiši tiks uz OS basketbolā un Porziņģis tur būs skatītājos ar Lietuvas kreklu, tad tak viss būs kārtībā, vai ne? Kādēļ sportistam jābūt lielākam patriotam un ar lielāku ētikas kodeksu kā parastam pilsonim? Tādēļ, ka viņš spēlē izlasē? Tas, ka viņš spēlē izlasē jau ir daudz vairāk, kā dara vidējais tautietis, kuram viss ir slikti un labākajā gadījumā var pakasīt sev olas. Ejiet tak uz poda. Tad arī parastam pilsonim NAV NEKĀDU tiesību prasīt no šī sportista kautkādus sportiskos panākumus.
Interesanti, ka izvēlējies salīdzināt ar Lietuvu, kas ir mūsu brāļu tauta. Kāpēc ne, piemēram, ar Krieviju? Varētu padomāt, ka ir no svara, kas par valsts kreklu tomēr mugurā...

     [+] [-]

, 2021-06-28 21:08, pirms 3 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Par ko cepiens? Latvija nespēlē EČ, lai velk formu tai komandai ko atbalsta, ja grib.. Jeb varbūt viņiem jāmācās,no tā kā dara krievi dažādās sacensībās - un jāsēž Latvijas formā un jābļauj Latvija, Latvija?
la
labrit !!!Vai tiesam Latvija nepiedalijas saja Eiropas cempionata???

     [+] [-]

, 2021-06-28 23:41, pirms 3 gadiem
f*ck rakstīja: Tu esi pilnīgs banāns un nejēga. Valsts izlases krekls ir tas ko katrs mazs puika sapņo vilkt mugurā un iziet laukumā pārstāvot savu izlasi, ja tu to kreklu iemaini pret citu, pazūdi no izlases un tu neesi vairs pat cienīgs izlases spēlētājiem bučus sasiet. Ja tev tas ir par grūtu, nemaz nesāc spēlēt izlasē. Šie divi eksemplāri ir pilnīgi klauni.
Tu banān un nejēga-Ejot laukumā viņi arī velk Latvijas izlases kreklu. Ārpus laukuma atbalstīt citu izlasi turnīrā,kaur paši mēs neiekļuvām ir kauns? Klauns Tu esi.

  -1 [+] [-]

, 2021-06-28 23:41, pirms 3 gadiem
Mixes rakstīja: Interesanti, ka izvēlējies salīdzināt ar Lietuvu, kas ir mūsu brāļu tauta. Kāpēc ne, piemēram, ar Krieviju? Varētu padomāt, ka ir no svara, kas par valsts kreklu tomēr mugurā...
Varbūt Tev viņa ir brāļu tauta. Kādam citam tā ir Krievija un vēl kādam citam Portugāle.

  +1 [+] [-]

, 2021-06-29 03:46, pirms 3 gadiem
ko ņemās...
pastnieki, skolotāji zobārsti no Gibrltāra, SanMarino arī uz spēlēm ierodas savu elku kreklos... ar ko LV amatieri labāki?

  +1 [+] [-]

, 2021-06-29 14:25, pirms 3 gadiem
1 lieta, ja mugurā ir kāda kluba spēlētāja krekls, cita- svešas nacionālās izlases simbolika, treškārt katrs atpūšas un dižojas kā var atļauties

  +1 [+] [-]

, 2021-06-29 16:24, pirms 3 gadiem
KuKluxSpirit rakstīja: Nu jābļauj gluži nebūtu, bet tā ir plikas ētikas lieta - ja esi aktīvs valstvienības spēlētājs tad apmeklējot tādus pasākumus jābūt savas valsts formā ! Attaisnojums un izskaidrojums varētu būt ka ir kauns par savu valstsvienību un tās parādīto spēli un līmeni un / vai nav nekāda lepnuma par savu komandu un uzlikt mīksto arī uz savu valsti...
tā ir tikai tīri tava interpretācija. Es te saskatu, ka čaļi atpūšās brīvajā laikā no sava darba un aiziet uz EURO 2020 spēli... Ja jau iet uz spēli, nu tad jāuzvelk kāds no spēlējošo izlašu krekliem un jāfano kā normālam cilvēkam! Jāiekļaujas bariņā un jāizbauda atmosfēra! Pilnīgi normāla un adekvāta rīcība.
1 2 44 komentāri