Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Janičenoks: "Nešaubos, ka arī Ventspils grib uzvarēt..."

Andrejs Siliņš

Janičenoks: "Nešaubos, ka arī Ventspils grib uzvarēt..."
Kristaps Janičenoks
Foto: Gints Ivuškāns, f64

"Lai arī gados jauna, Ventspils ir meistarīga komanda. Tas, ka viņi nepadosies, ir 100% skaidrs," pirms šovakar paredzētās piektās Latvijas Basketbola līgas (LBL) finālsērijas spēles teic Rīgas VEF kapteinis Kristaps Janičenoks, aicinot līdzjutējus apmeklēt spēli klātienē Arēnā Rīga.

"Spēlēsim Rīgā, kas, cerams, būs kā papildus motivācija. Katrā ziņā uz spēli iesim ar vienu domu – uzvarēt. Nešaubos, ka arī Ventspils grib uzvarēt. Ļoti ceru, ka viss piepildīsies tā, kā iecerēts, un spēsim pielikt punktu sezonai," noskaņojies sēriju pabeigt šoakar Arēnā Rīga ir VEF kapteinis Janičenoks.

"Lai arī gados jauna, Ventspils ir meistarīga komanda. Tas, ka viņi nepadosies, ir 100% skaidrs. Domāju, ka reti kurš gribētu padoties tad, kad vēl notiek cīņa par valsts čempiona titulu. Nav profesionāla sportista, kurš padotos tādā situācijā, tāpēc domāju, ka spēle būs spraiga, un notiks cīņa līdz pat pēdējai minūtei."

Pirmo reizi pret VEF Latvijas galvaspilsētā spēlēs bijušais komandas spēlētājs Sandis Valters, un Janičenoks aicina līdzjutējus Sandi uzņemt ar gavilēm: "Līdzjutējiem Sandis būtu jāuzņem kā spēlētājs, kurš devis lielu ieguldījumu VEF klubam un Latvijas basketbolam. Tātad tikai ar prieku un ovācijām – citu variantu tur nav. Jāizrāda cieņa cilvēkam, kurš daudz darījis šī kluba labā."

"Tā, iespējams, būs sezonas pēdējā spēle, tāpēc ieteiktu ikvienam izmantot šo iespēju un nākt uz Arēnu mūs atbalstīt," VEF kapteinis aicina basketbola interesentus apmeklēt spēli klātienē.

Janičenoks, kurš tieši ar VEF izcīnījis savus divus vienīgos Latvijas čempiontitulus, šajā finālsērijā vidēji guvis 13,5 punktus, izcīnījis 2,3 atlēkušās bumbas un atdevis divas rezultatīvas piespēles. Tāpat izprovocētas 3,5 piezīmes un apliecināts snaipera statuss, realizējot septiņus no 17 tālmetieniem jeb 41,1% precizitāte no trīspunktu līnijas.

Izmantotie resursi:
BASKETBOLA KLUBS | 
VEF RĪGA

Ja sērija beigsies šovakar, kurš būs MVP?

  • 48

  • 26

  • 23

  • 3

  • 5


  +3 [+] [-]

, 2013-05-27 10:27, pirms 11 gadiem
Gribēt nav kaitīgi.

  +3 [+] [-]

, 2013-05-27 10:57, pirms 11 gadiem
Objektīvi skatoties- šodien sērijai ir jābeidzas. Tomēr ļoti ceru uz līdzīgu maču! Lai skatītājiem saldais ēdiens !!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-05-27 11:59, pirms 11 gadiem
ChrisBosh rakstīja: tu i lohs bļe
Pēc teksta ko uzrakstīji pats esi gaišs cilvēks

  +3 [+] [-]

, 2013-05-27 12:44, pirms 11 gadiem
Man kaut kā liekas, ka MVP būtu jādod Danielsam. Kaut vai tā dēļ, ka viņš ievieš bailību piem., Timmam iet zem groza, jo cik bloki vinjam bija?!!
Starp citu, cik maksā biļeti arēnā? t.i. Studentam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja