Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Oskars Virsis pagarina līgumu ar "Jēkabpili"

Oskars Virsis pagarina līgumu ar "Jēkabpili"
Oskars Virsis (pa vidu)
Foto: www.bkjekabpils.lv

Latvijas Basketbola līgas (LBL) aizvadītās sezonas jaunpienācēji BK "Jēkabpils" turpinās sadarbību ar 23 gadus veco aizsargu Oskaru Virsi. Informācija kluba mājas lapā liecina, ka līgums pagarināts uz vēl vienu gadu.

"Daudz nedomājot piekritu Jēkabpils piedāvājumam, jo tas bija labs. Nebija vērts daudz domāt", stāstīja Virsis. Iemesli palikšanai Jēkabpilī bijuši arī citi, tostarp labi nodrošinātie darba apstākļi, par ko aizsargs pasakās galvenajam trenerim Edgaram Teterim un kluba vadībai, kā arī lieliskais līdzjutēju atbalsts.

BK "Jēkabpils" galvenais treneris Edgars Teteris neskopojās ar labiem vārdiem, runājot par Virsi: "Lai gan viņš ir salīdzinoši jauns spēlētājs, Oskars daudziem varētu kalpot par piemēru. Viņš ir augsta līmeņa spēlētājs, kuram ir pareiza attieksme pret spēli un viņam ir spēlētājam nepieciešamais raksturs. Oskars ir cīnītājs!"

Teteris uzteica Virša darba ētikas augsto līmeni un spēles kvalitāti, piebilstot, ka viņš ir viens no komandas emocionālajiem līderiem. "Viņš sapurinās un atbalstīs komandu tad, kad tas ir nepieciešams. Viņš ir viens no līderiem – par to nav šaubu!", piebilda Teteris. "Sarunas ar Oskaru uzsākām sezonas beigās, kad bija norimušas emocijas. Man ir liels prieks, ka viņš izvēlējās palikt pie mums. Mēs uz viņu liekam lielas cerības", atzina BK "Jēkabpils" galvenais treneris.

Oskars Virsis aizvadītajā sezonā Jēkabpils kluba rindās LBL turnīra ietvaros spēlē vidēji guva 8,3 punktus, izcīnīja 3,7 atlēkušās bumbas un veica 1,9 rezultatīvas piespēles. aizsargs savas basketbolista karjeras laikā ir pārstāvējis arī Ventspils Augstskolas komandu, Valmieras U21 komandu un BK "Valmiera".

Jau ziņojām, ka BK "Jēkabpils" ir parakstījuši līgumus ar Rinaldu Sirsniņu un Mārtiņu Kravčenko.

Izmantotais avots:
BKJekabpils.lv

  +5 [+] [-]

, 2013-06-14 12:04, pirms 11 gadiem
BK Jēkabpils simpatizē ar to, ka jau šitik agri sāk vākt sev sastāvu. Protams, nāksies arī meklēt leģionārus, jo tikai ar latviešiem kā Valmiera, nenokomplektēsies. Bet vismaz 3 stabili spēlētāji jau ir.

     [+] [-]

, 2013-06-14 12:30, pirms 11 gadiem
iespaidīga ārēja līnija briest

  -1 [+] [-]

, 2013-06-14 15:39, pirms 11 gadiem
kas ar sito pagarina ligumus nesaprotu. parasts DAL speletajs,kada jega maksat tos 400-600ls tad labak panem jauno kadu pa 100ls

  -3 [+] [-]

, 2013-06-14 18:23, pirms 11 gadiem
elanss rakstīja: kas ar sito pagarina ligumus nesaprotu. parasts DAL speletajs,kada jega maksat tos 400-600ls tad labak panem jauno kadu pa 100ls
Profiņš atradies! Ej labāk tālāk ielas slaucīt, idiot!

  +2 [+] [-]

, 2013-06-15 16:24, pirms 11 gadiem
Nevajag te Osītim gruzīt virsū! Savulaik šitais trio - Dairis Bertāns, Jānis Kaufmanis un Oskars Virsis - bija vieni no vilcējiem Latvijas jaunatnes izlasēs. Osis varbūt nav priekš VEFa vai ventiņiem čalis, taču ir kārtīgs kapātājs, kādu jebkura cita laba Latvijas komanda, Valmieru ieskaitot, var vēlēties savā sastāvā redzēt. Man ļoti žēl, ka Virsis ir prom no Valmieras, bet lai viņam veicas arī Jēkabpilī.