Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG pamatvārtsargs Navass pirms Čempionu līgas pusfināla pagarinājis līgumu

Agris Suveizda

PSG pamatvārtsargs Navass pirms Čempionu līgas pusfināla pagarinājis līgumu
Keilors Navass. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Francijas futbola klubs PSG paziņojis par sadarbības pagarināšanu ar 34 gadus veco kostarikāņu vārtsargu Keiloru Navasu. Viņa līdzšinējais līgums bija spēkā līdz 2023. gada vasarai, bet nu tas pagarināts par vienu gadu.

Iepriekš komandas vārtus sargājot tādiem vārtu vīriem kā Salvatore Sirigu, Kevins Traps, Alfonss Areolā un Džanluidži Bufons, parīzieši savu ilgi gaidīto pasaules klases pirmo numuru beidzot atrada Navasa personā. 2019. gadā Navass par 15 miljoniem eiro tika nopirkts no "Real Madrid".

No Kostarikas uz Spāniju vārtsargs pārcēlās 2010. gadā, vispirms spēlējot Spānijas otrās līgas klubā "Albacete", bet pēc tam trīs sezonas pavadīdams augstākās līgas klubā "Levante" – pirmās divas sezonas otrā numura statusā. 2014. gadā Navasu par desmit miljoniem nopirka "Real Madrid", kā rindās kostarikānis trīsreiz triumfēja Čempionu līgā, vienreiz kļuva par Spānijas čempionu, izcīnīja četrus Pasaules kausus klubiem un trīs UEFA Superkausus. Izlasē Navass aizvadījis 92 mačus.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

PSG rītvakar sāks cīņu Čempionu līgas pusfinālā, uzņemot "Manchester City", bet pagājušajā sezonā parīzieši sasniedza finālu, kurā ar 0:1 piekāpās Minhenes "Bayern" – komandai, kuru šosezon izdevās izslēgt ceturtdaļfinālā (3:2 viesos, 0:1 mājās). Francijas čempionātā PSG četras kārtas līdz sezonas beigām ir otrajā vietā, par punktu atpaliekot no "Lille".

Izmantotie resursi:
https://www.psg.fr/equipes/equipe-p...