Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Čempionu līgā pusfināli sāksies ar ''Real Madrid'' un ''Chelsea'' dueli

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Čempionu līgā pusfināli sāksies ar ''Real Madrid'' un ''Chelsea'' dueli
Foto: EPA/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līga sāksies pusfinālu fāze. Pirmo spēli savā starpā aizvadīs Madrides ''Real'' un Londonas ''Chelsea'', kamēr trešdien cīņu par finālu uzsāks Parīzes ''Saint-Germain'' un ''Manchester City''. Finālā iekļūs komanda, kura uzvarēs divu spēļu summā.

Šodien ar Madrides ''Real'' un Londonas ''Chelsea'' dueli sāksies UEFA Čempionu līgas pusfināli. Otrā pārī savā starpā rīt cīņu par finālu uzsāks ''Manchester City'' un pagājušās sezonas fināliste Parīzes ''Saint-Germain''. ''Real'' ceturtdaļfinālā divu spēļu summā ar 3:1 apspēlēja ''Liverpool'', kamēr ''Chelsea'' ar 2:1 bija pārāka pār ''Porto''. Gan ''Real'', gan ''Chelsea'' sākotnēji bija iesaistītas arī Superlīgas izveidē, esot tās dibinātājām. UEFA piedraudēja, ka ir iespējama to diskvalificēšana no šīs sezonas turnīra, taču vēlāk ''Chelsea'' lēma pamest Superlīgas projektu.

Madrides ''Real'' traumu un slimību dēļ nepalīdzēs četri spēlētāji - Ferlands Mendī, kapteinis Serhio Ramoss, Federiko Valverde un Lukass Vaskess. Nedēļas nogalē komanda iedragāja savas pozīcijas cīņā par ''La Liga'' titulu, nospēlējot neizšķirti 0:0 ar ''Real Betis''. ''Tāpat kā ''Chelsea'', arī mēs esam pelnījuši atrasties pusfinālā. Spēle būs grūta, jo arī ''Chelsea'' ir pieredzējusi komanda. Mums labi jāspēlē aizsardzībā un jāveido vārtu gūšanas iespējas uzbrukumā. Būs jāparāda savs labākais sniegums, lai pārspētu ''Chelsea'','' pirms mača atzina ''Real'' galvenais treneris Zinedins Zidāns. Rafaels Varāns atzina, ka Tibo Kurtuā šogad aizvada lielisku sezonu: ''Mums jāpielāgojas atsevišķām izmaiņām aizsardzībā. Mēs viens otru pazīstam ļoti labi. Kad ir jānospēlē labi aizsardzībā, darām to kopā. Kurtuā arī šosezon aizvada lielisku sezonu.''

Labākā noskaņojumā spēli sagaida Londonas ''Chelsea''. Anglijas Premjerlīgā tā pēdējā cīņā izcīnīja svarīgu uzvaru ar 1:0 pār tuvāko konkurenti ''West Ham''. Pēc Tomasa Tuhela stāšanās galvenā trenera amatā vienības rezultāti krietni uzlabojušies, ieskaitot iekļūšanu Čempionu līgas pusfinālā. ''Mēs savā spēles stilā neko nemainīsim. Jau līdz šim esam aizvadījuši daudz grūtu maču, tāpēc šobrīd atrodamies labā kondīcijā. Vīzija ir spēlēt savu futbolu. Cerams, mēs pārāk daudz par to nedomāsim un nepārcentīsimies.'' Traumas dēļ šovakar ''Chelsea'' nevarēs palīdzēt horvāts Mateo Kovačičs.

TV3 Sport Open - vēl vairāk sporta Tavā TV ekrānā!

UEFA Čempionu līgas pusfināli

Pāris1. spēle2. spēle
Real - Chelsea27.0405.05
PSG - Manchester City28.0404.05

     [+] [-]

, 2021-04-27 20:40, pirms 3 gadiem
Real - City fināls.