Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Leeds" pēc zaudējuma atbrīvo galveno treneri Bjelsu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Leeds" pēc zaudējuma atbrīvo galveno treneri Bjelsu
Marselo Bjelsa. Foto: Reuters/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Leeds United", kas sestdien ar 0:4 piekāpās "Tottenham Hotspur", paziņojis par galvenā trenera Marselo Bjelsas atlaišanu no amata.

Argentīnieša Marselo Bjelsas vadībā "Leeds United" pagājušajā sezonā izcīnīja Anglijas Premjerlīgas devīto vietu. Komandai tā bija atgriešanās spēcīgāko sabiedrībā pēc 16 gadu pārtraukuma.

Tomēr šosezon tik labi nav klājies. Līdsa zaudējusi pēdējās četras spēles pēc kārtas ar kopējo rezultātu 2:17. Sestdien ar 0:4 tika atzīts "Tottenham" pārākums, un tas pielicis punktu Bjelsas darbam klubā. Par "Leeds" galveno treneri viņš kļuva 2018. gada jūnijā.

"Leeds" atrodas 16. vietā, no izkrišanas zonas bēgot par diviem punktiem, taču – tuvākajām aiz muguras esošajām komandām ir par divām spēlēm mazāk.

Bjelsu par pasaulē labāko treneri un piemēru nosaukuši Peps Gvardiola un Maurisio Početino.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2022-02-27 20:15, pirms 2 gadiem
Jāmeklē stiprāks vārtsargs un normālu CB

     [+] [-]

, 2022-02-27 21:17, pirms 2 gadiem
Lai uzrunā MU! Sliktāk noteikti nebūs. Ja jau Peps un arī Početīno, kuri ir augstas klases treneri, pasaka, ka Bjelsa ir labs, tad šobrīd priekš MU viņš varētu būt TOP pick.