Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Gulbis pret Dimitrovu – bukmeikeri nelielu priekšroku dod latvietim

Unibet.com
Unibet.com

Gulbis pret Dimitrovu – bukmeikeri nelielu priekšroku dod latvietim
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisa spilgtākais pārstāvis Ernests Gulbis šonakt aizvadīs Akapulko turnīra ceturtdaļfinālu, kurā viņu sagaida bulgāru pirmais numurs Grigors Dimitrovs. Bukmeikeri abu iespējas vērtē līdzīgi, tiesa, nelielā favorīta lomā tomēr nostādīts Gulbis.

Ernests Gulbis līdz ceturtdaļfinālam ticis jau četros šīs sezonas turnīros un uzvarējis jau sešās spēlēs pēc kārtas, pie reizes sasniedzot jaunu rekordu ATP rangā, proti, 18. vieta. Pavisam nesen (pirms mēneša) savu karjeras rekordu sasniedza arī Grigors Dimitrovs, kurš janvāra beigās ieņēma 19. vietu ATP rangā, bet šobrīd atkāpies uz 22. pozīciju. Šonakt (pēc Latvijas laika) Dimitrovam būs jāspēkojas ar Gulbi un jācenšas izvairīties no izstāšanās, kādu Gulbis viņam sagādāja iepriekšējā turnīrā Roterdamā.

Gulbis toreiz uzvarēja astotdaļfinālā ar 6:4 un 7:6, un tā līdz šim ir bijusi abu tenisistu vienīgā tikšanās reize. Šonakt Gulbja uzvara novērtēta ar koeficentu 1,82, kamēr Dimitrova panākums bukmeikeriem šķitis tikai nedaudz mazāk ticams, proti, koeficents 1,94.

Jāņem arī vērā, ka iepriekšējā kārtā Gulbim vajadzēja trīs setus un ne mazums nervu, lai tiktu galā ar beļģi Davidu Gofānu, kamēr Dimitrovs ar Markosu Bagdati cīņu nobeidza divos setos (6:1 un 6:4). Likme uz to, ka arī šonakt Gulbim uzvarai vajadzēs trīs setus, ir 4:1

Dimitrovs ir trīs gadus jaunāks nekā Gulbis un savā karjerā izcīnījies vienu ATP turnīra titulu, proti, pagājušajā gadā Stokholmā. Gulbis toreiz izstājās pusfinālā pēc zaudējuma Davidam Fereram. Starp citu, Ferers piedalās arī Akapulko turnīrā, kurā izlikts ar pirmo numuru. Viņu ceturtdaļfinālā sagaida mačs pret Kevinu Andersonu, kurš pēdējā ATP rangā ieņem 21. vietu.

Ferera uzvaru bukmeikeri vērtē droši (koeficents 1,32), bet Andersona iespējas izsist turnīra pirmo numuru novērtētas ar koeficentu 3,25. Savukārt Ferera uzvara divos setos ir saņēmusi koeficentu 1,83, tiesa, savu pēdējo turnīru Riodežaneiro spānis noslēdza ar zaudējumu pusfinālā rangā 38. vietā esošajam ukrainim Aleksandram Dolgopolovam.

  +3 [+] [-]

, 2014-02-27 18:36, pirms 10 gadiem
Jes! vēl viens raksts par šo tēmu!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 18:49, pirms 10 gadiem
Ludzu vel kads uzrakstiet par so temu,jo sodien ar 4iem rakdtiem man pa isu..!

  +1 [+] [-]

, 2014-02-27 20:16, pirms 10 gadiem
Gaidu pirms 12 un pirms spēles rakstu

     [+] [-]

, 2014-02-27 22:47, pirms 10 gadiem
nu šo tekstu jālasa tiem kam naudu nav kur likt, bet te vismaz ir pamatotāk izteiktas izredzes
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja