Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Esjēns pievienojas "Milan"

Žanis Timšāns
Žanis Timšāns

Esjēns pievienojas "Milan"
Maikls Esjēns, ierodoties Milānā
Foto:LaPresse/Scanpix

Londonas „Chelsea” šodien oficiāli apstiprināja pussarga Maikla Esjēna pārcelšanos uz Itālijas „AC Milan” vienību, kur viņš jaunā trenera Klarensa Zēdorfa vadībā centīsies palīdzēt komandai izkulties no tabulas vidusdaļas un iespējams arī Čempionu līgā.

Ganas izlases futbolists, kurš pagājušo sezonu pavadīja uz īri Madrides „Real” sastāvā, saskāries ar grūtībām izpelnīties vietu Žuzē Maurinju 11-niekā Anglijas Premjerlīgā, laukumā parādoties vien deviņas reizes šosezon. Situāciju vēl vairāk saasināja Nemaja Matiča ierašanās „Stamford Bridge”, kas nozīmēja, ka Esjēns tiktu nobīdīts vēl tālāk no galvenā 11-nieka. Šāda situācija lika vēl vairāk spekulēt, ka futbolists tiešām varētu atstāt Londonu.

Par Esjēna pāreju uz „Milan” tika baumots jau kopš ziemas transfēru perioda sākuma, un svētdien beidzot tika paziņots, ka pussargs ir veiksmīgi nokārtojis medicīnisko izmeklēšanu, lai gan citi avoti pirms tam apgalvoja pretējo. „Chelsea” par pāreju paziņoja savā mājas lapā, kur Mourinju novēlēja futbolistam veiksmi jaunajā izaicinājumā. „Labākais veids kā izrādīt Maiklam respektu ir ļaut aiziet,” viņš atklāja garā paziņojumā komandas mājaslapā. „Mēs, protams, būtu bijuši laimīgi, ja viņš paliktu, jo viņš ir fantastisks komandas spēlētājs, kas šim klubam ir atdevis visu, bet tagad pie viņa durvīm klauvē iespēja uz citu nākotni. Zinu, ka viņš vēl joprojām spēj spēlēt augstā līmenī un novēlu viņam prieku un veiksmi Itālijā un Pasaules kausā Brazīlijā.”

Kā tiek ziņots komandas mājaslapā, Esjēns tiks prezentēts kā „Milan” spēlētājs prese konferencē otrdien. Pussargs Rossoneri pievienojās par velti un parakstīja līgumu līdz 2015. gada 30. jūnijam un līdz sezonas beigām saņems 1,25 miljonus eiro, bet nākamo sezonu – 2,5 miljonus eiro. 31 gadu vecais futbolists no Francijas „Lyon” pievienojās „Chelsea” 2005. gadā, piedaloties 256 spēlēs un gūstot 25 vārtus.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2014-01-27 16:07, pirms 10 gadiem
Sportacentrs bišk atpalicis

  +3 [+] [-]

, 2014-01-27 16:08, pirms 10 gadiem
Viens spilgtākajiem spēlētājiem Chelsea sastāvā ''jaunajos laikos''

  +2 [+] [-]

, 2014-01-27 16:12, pirms 10 gadiem
Prieks, ka šo lielisko spēlētāju varēšu vērot A sērijā

  +2 [+] [-]

, 2014-01-27 16:13, pirms 10 gadiem
KFC rakstīja: Sportacentrs bišk atpalicis
"Mazliet"
Bet nu šodien tik oficiāli pateica, bet darījums jau noticis kādu laiku iepriekš

Tāpat kā Salaha pāreja no Basel uz Chelsea iekš SC "mazliet" kavēsies

     [+] [-]

, 2014-01-27 16:17, pirms 10 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Prieks, ka šo lielisko spēlētāju varēšu vērot A sērijā
Ko saki par M. Borriello un A. Nocerino pievienošanos līdz sezonas beigām West Ham? Palīdzēs izglābties Hammeriem?

     [+] [-]

, 2014-01-27 16:18, pirms 10 gadiem
Bet prieks par Essien! AC Milan CL būs labs kapātājs!

  -1 [+] [-]

, 2014-01-27 17:08, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Ko saki par M. Borriello un A. Nocerino pievienošanos līdz sezonas beigām West Ham? Palīdzēs izglābties Hammeriem?
Viennozīmīgi. Tas ir ļoti nopietns pastiprinājums.

     [+] [-]

, 2014-01-27 18:04, pirms 10 gadiem
ko gatavojas iegādāties chelsea, Mata ar prom par labu summu.

  +1 [+] [-]

, 2014-01-27 18:09, pirms 10 gadiem
banankoks rakstīja: ko gatavojas iegādāties chelsea, Mata ar prom par labu summu.
Salahs un Matičs, es domāju, būs labi aizstājēji abiem.

     [+] [-]

, 2014-01-27 18:21, pirms 10 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Viennozīmīgi. Tas ir ļoti nopietns pastiprinājums.
Nezinu, bet esmu redzējis 3 hammeru spēles šogad, pēdējo ar WB - diez ko labi tas viss vienveidīgais "iesvied bariņā - pacīnamies" neizskatās. Nebūs tur itāļi glābēji, tikai "nirēji". Šogad WH ārā kopā ar CP un Cardiff - pārējie izķepurosies. Tīri mans prediction.

     [+] [-]

, 2014-01-27 21:19, pirms 10 gadiem
Bolder rakstīja: Nezinu, bet esmu redzējis 3 hammeru spēles šogad, pēdējo ar WB - diez ko labi tas viss vienveidīgais "iesvied bariņā - pacīnamies" neizskatās. Nebūs tur itāļi glābēji, tikai "nirēji". Šogad WH ārā kopā ar CP un Cardiff - pārējie izķepurosies. Tīri mans prediction.
Protams WHU zaudējumi ir bijuši ne viens vien un pie tam kādi
Bet godīgi sakot WHU situācija neizskatās tik slikti, jo vēl pietiekami daudz spēles priekšā un tabulas apakšā komandas atpaliek viena no otras pa pāris punktiem un var jau sākt koncentrēties uz noteiktiem pretiniekiem. Un WHU pastiprinājumi janvārī Borriello, Nocerino, R.Johnson, kas būs komandā līdz sezonas beigām liek cerēt uz palikšanu EPL!
Bet nevar noliegt to, ka sišanās būs ne pa jokam un prognozēt neko netaisos, bet ceru, ka WHU paliks EPL, tas arī viss

     [+] [-]

, 2014-01-27 21:22, pirms 10 gadiem
Un vēl kkas, D. Ngog(spēlējis pat Pool) pievienojas Swansea

     [+] [-]

, 2014-01-28 01:00, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Un vēl kkas, D. Ngog(spēlējis pat Pool) pievienojas Swansea
ja kas,man tev jautaajums,kas par haju sacelts ap sveeto aizsargu Showu, kur vien skatos,tur Chelsea,MU un kas veel vinju negrib?Ir tik labs,kaa maalee?

     [+] [-]

, 2014-01-28 10:36, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: ja kas,man tev jautaajums,kas par haju sacelts ap sveeto aizsargu Showu, kur vien skatos,tur Chelsea,MU un kas veel vinju negrib?Ir tik labs,kaa maalee?
Noteikti! Savā vecumā tikt pie tāda spēles laika ne katrs var. Kārtējais jaunais angļu talants, bet uzskatu, ka MU, Chelsea vai kāda cita ir par ātru priekš viņa, jo tādos klubos pazust var ātri....

  +1 [+] [-]

, 2014-01-28 15:11, pirms 10 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Noteikti! Savā vecumā tikt pie tāda spēles laika ne katrs var. Kārtējais jaunais angļu talants, bet uzskatu, ka MU, Chelsea vai kāda cita ir par ātru priekš viņa, jo tādos klubos pazust var ātri....
Bet nav viņš tik zaļš, lai nebūtu gatavs Chelsea. Kols mums jau ir lieks, Maurs ar viņu nerēkinās nākotnē, skaidrs, ka pēc sezonas pametīs komandu, tāpēc vieta ir vakanta. Lielisks spēlētājs, ātrums un fiziskais priekš viņa vecuma aprbīnojams.

     [+] [-]

, 2014-01-28 15:41, pirms 10 gadiem
chelseachamps rakstīja: Bet nav viņš tik zaļš, lai nebūtu gatavs Chelsea. Kols mums jau ir lieks, Maurs ar viņu nerēkinās nākotnē, skaidrs, ka pēc sezonas pametīs komandu, tāpēc vieta ir vakanta. Lielisks spēlētājs, ātrums un fiziskais priekš viņa vecuma aprbīnojams.
Kā tad! Aspilikueta var spēlēt abās malās un ja neesi pamanījis tad N.Ake nu jau sācis kapāt kā RB! Un Bertrandu nevajag vēl aizmirst! Tātad potenciāli 3 spēlētāji priekšā!
Protams, var gadīties visādi un pieņemu, ka neviens viņam var nestāties ceļā, bet uzskatu, ka nevajag vēl steigties!