Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārklijs: "Porziņģim jāsāk spēles no soliņa"

Andrejs Siliņš

Bārklijs: "Porziņģim jāsāk spēles no soliņa"
Kails O'Kvins un Kristaps Porziņģis
Foto: AP/Scanpix

TNT basketbola apskatnieks, leģendārais spēlētājs Čārlzs Bārklijs pēc pirmās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēles starp Ņujorkas "Knicks" un Klīvlendas "Cavaliers" izteicās, ka ņujorkiešiem vajadzētu Kristapu Porziņģi sūtīt laukumā kā rezervistu, nevis pamata piecinieka spēlētāju.

Bārklijs uzsvēra, ka "Knicks" komandai ir ārkārtīgi neizteiksmīgs rezervistu soliņš, un viņa kolēģis Šakils O'Nīls tam piebalsoja, mēģinot nolasīt no protokola rezervistu vārdus un norādot, ka, izņemot Brendonu Dženingsu, nevienu citu no "Knicks" rezervistiem nezina (Saša Vujačičs 2004. gadā pievienojās Losandželosas "Lakers" pēc tam, kad Šaks no kluba jau bija aizgājis).

"Vienīgais, ko varu iedomāties [lai uzlabotu komandas sniegumu], ir Porziņģa ienākšana spēlē no rezervistu soliņa. Deriks Rouzs un Karmelo [Entonijs] atņems viņam metienus, jo ir uz uzbrukumu tendēti spēlētāji. No soliņa spēlē iesaistījās pieci spēlētāji, par kuriem nekad nebiju dzirdējis," Ņujorkas komandas sniegumu komentēja Bārklijs.

Trešais studijas eksperts Kenijs Smits gan vēlējās būt iecietīgāks, norādot, ka nedrīkst izdarīt tālejošus secinājumus pēc vienas spēles, turklāt pret čempioni un vienu no šīs sezonas galvenajām favorītēm "Cavaliers". "Dženingss un [Kails] O'Kvins atsevišķos karjeras posmos ir spēlējuši augstā līmenī, viņi var būt labi rezervisti. Nevar apgalvot, ka Porziņģa iesaistīšana spēlē no soliņa palīdzēs komandai. Labāk mēģināšu atrast kādu spēlētāju maiņas darījumā, nekā nosēdināšu uz soliņa jaunu uzlecošu zvaigzni bez jebkāda iemesla."

Jāteic gan, ka no starta piecinieka sastāva pat divi spēlētāji maču noslēdza bez gūtiem punktiem - Kortnijs Lī un Žoakims Noā, kurš pat izmeta tikai vienu metienu. Trīs pārējie starta sastāva spēlētāji - Porziņģis, Entonijs un Rouzs - kopā sakrāja 52 punktus, kamēr astoņi no maiņas nākušie kopā guva 36 punktus.

Porziņģis savā līdzšinējā NBA karjerā laukumā devies 73 spēlēs un pilnīgi visās - sākuma pieciniekā.

Izmantotie resursi:
TNT

1 2 44 komentāri

 +18 [+] [-]

, 2016-10-26 12:55, pirms 7 gadiem
Rouzu jāsēdina uz sola, lai atceras ka viņš var arī iedot piespēli

  +7 [+] [-]

, 2016-10-26 13:00, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: Rouzu jāsēdina uz sola, lai atceras ka viņš var arī iedot piespēli
Tieši tā, lai Rouzs nāk no soliņa un Dženings spēlē pamatā! Ar Dženingsu daudz labāk patīk spēle.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 13:01, pirms 7 gadiem
Ko var gribēt, ja Melo un Rouzs tik driblē un paši mēģina ko izstrēpt un kad 6 sekundes palikušas un variantu nav atdod bumbu Kristapam, lai šis glābj. Rouzam 1 piespēle...no comment. Rouzs šitā turpinot vairāk gremdēs, kā izglābs. Vienīgā cerība, ka vienā mirkī viņš sāks bumbu kustināt un dalīt piespēles, bet nu iespēja nav tā lielākā. Un ļoti šaubos, ka Rouzs pieēnems rezervista lomu, lai gan godīgi runājot, pašlaik izskatās, ka tā būtu labākā opcija priekš Knicks, saspēles un enerģijas ar maiņām.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-26 13:07, pirms 7 gadiem
Rouzs galīgi neataisno savas cerības,cerams ka drīzumā saņemsies
Entonijs tas pats

     [+] [-]

, 2016-10-26 13:09, pirms 7 gadiem
rouzs pēc spēles dikti atgādina calderonu... laukumu ķipa redz bet piespēli vispār atdot nejēdz...dribls jau labs bet ja komandā ir rouzs un karamele, tad uzbrukumam nav daudz variantu..

  +2 [+] [-]

, 2016-10-26 13:10, pirms 7 gadiem
eu tad kā ir bārklijs vai bērklijs....ja nebūtu slinkums atrastu rakstu kur bija bērklijs......esmu šokēts

  +9 [+] [-]

, 2016-10-26 13:12, pirms 7 gadiem
Smitam vēl vajadzēja piemetināt": Čarlz, ja tu būtu karjerā nācis no soliņa, tad tev varbūt būtu bijis gredzens!"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +16 [+] [-]

, 2016-10-26 13:16, pirms 7 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: Rouzu jāsēdina uz sola, lai atceras ka viņš var arī iedot piespēli
Rouzs dalās tikai ar padauzām ar bumbu viņš nedalās!

     [+] [-]

, 2016-10-26 13:17, pirms 7 gadiem
Nu kur var tik maldīgus viedokļus izteikt - Bārklijs skatās tikai uz uzbrukumu, KP lai arī iekrīt aizsardzībā, tomēr es viņu redzu, kā vienu no balstiem defā. Patiesībā tas jaunais Holidejs labi sevi parādīja, arī varēja atdot labu piespēli. Par Jennings man liekas, ka nebūs aršana tur, nav viņam tas IQ tik labs. Praktiski, ja Hornačeks piestrādās pie Rouza nesavtīguma, tad nebūs tik traki.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 13:19, pirms 7 gadiem
kur problēma ielikt Rouzu rezervē un sākummaiņā likt Dženingsu? Tad arī rezervistu iespējas būtu augstākas neko nepad**st.

  +7 [+] [-]

, 2016-10-26 13:25, pirms 7 gadiem
Bārklijam ir taisnība, bet tikai attiecībā uz bumbas sadalīšanu, proti, ja Porziņģis nāktu kā rezervists laukumā, spēle vairāk tiktu veidota uz viņu. Bet ir ļoti daudzi argumenti, kas ir par sliktu Bārklija secinājumam: 1) Porziņģis no soliņa nozīmētu, ka aizsargi vairāk laukumā koncentrētos uz viņu un tas samazinātu viņa procentu un arī uzbrukuma iespējas; 2) pārbaudes spēlēs Knicks soliņam absolūti nebija problēmas noturēt rezultātu un no pirmās spēles izdarīt kaut kādus tālejošus secinājumu ir daudz par pāragru; 3) tas, ka rezervistu vidū nav pazīstamu vārdu ir skaidrojams ar divu eiropiešu piesaistīšanu un cap space izmantošanu Čikāgas lazaretē (jāizmēģina lētie “talanti”); 4) pēc pirmās spēles Kristaps nebija Knicks problēma, tā bija Carmelo un Rose savtīgā spēle un Rose spēles izpratne.
Kopumā, manuprāt, kamēr Rose nav iegājis sistēmā un ticis galā ar visu stresu, tieši viņam ir jāiet uz maiņu, jo Dženings varbūt nav pasaulē labākais saspēlnieks, bet viņam vismaz ir arsenālā piespēle. Lai Rose dragā ar otro piecinieku un mēģina noturēt rezultātu, kamēr nopelna startu sākumsastāvā.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 13:29, pirms 7 gadiem
Nav jau grūti, bet tikai vai kāds mūs klausa?))

  +6 [+] [-]

, 2016-10-26 13:30, pirms 7 gadiem
No soliņa varbūt gluži nē. Es drīzāk KP nomainītu ~1.ceturtdaļas vidū (~6min), lai atlikušajā ceturtdaļas laikā Melo un Rouzs spēlē kā viņi grib, un tas atkal laistu laukumā 2.cet sākumā, lai KP iznāktu kādas 4-5min tīri kopā ar rezervistiem un viņš varētu būt uzbrukuma līderis. +/- atkarībā no spēles gaitas, rezultāta utt. kādas 32-35min sanāktu.

  +6 [+] [-]

, 2016-10-26 13:40, pirms 7 gadiem
Atceramies, ka Rouzs ir spēlētājs, kurš pēc šīs sezonas atslogos Knicks budžetu ja ne par 21 mio$, tad vismaz par 10mio$ noteikti, tas pats ir sakāms arī par Noā. Nākošā gadā būs riktīga rezerve līdz salary cap, kas dos iespēju vai nu pacīnīties par labu pamatsastāva spēlētāju, vai nu tad draftā plosīties. Jo varbūt daudziem vajadzēs iemainīt to pašu Rouzu, lai pēc tam viņš citai konadai atbrīvo voetu algu griestos.
Komanda atrodas pārbūves procesā, un šajā laikā varbūt pat ir labi, ka KP netiek pie bumbas vai saņemt to pēdējā brīdī, jo kad KP sāks krāmēt šos pēdējo sekunžu metienus katrā uzbrukumā, tad viņš būs superstārs. Pirmajā sezonas spēlē redzējām, ka metieni ir labi, tikai izripo no groza ārā. Vēlāk ripos grozā iekšā. trīnīšiem precizitāte ir 60%, kas ir ļoti laba. Tas parāda, ka KP rokas netrīc, viņš ir gatavs, lai varētu uzņemties līdera lomu komandā un pārējie var sākt gatavoties pienest viņam ūdeni.
Karameļu antons ir tāds kāds viņš ir, savukārt pārējie ir paņemti, lai palīdzētu antonam un KP nevis lai paši mēģinātu glābt savu karjeru.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-26 13:53, pirms 7 gadiem
Tik daudz negatīvisma ka apd.irsties var. Rouzs un Melo izbojāja spēli? Viņi darija to,ko prot vislabāk. Pirmo pusi Knicks pretī turējās ļoti labi, ļoti. Kurš te atļaujas muldēt,ka Rouza arsenālā nav piespēles. Un kā vel ir, viena spēle to nevar apgāzt. Bija epizode kur smuki Kristapam izmeta, tie TO arī radās ne jau sava savtīguma dēļ, tās bija epizodes kur tulīt tulīt atdos piespēli, izslīdēja bumbas, gadās. Ātrā spēlē Knickiem ir ļoti grūti ko padarīt, pagaidām iezīmējas tas,ka ne Karmelo ne KP īsti netiek līdzi, ja pār laukumu skrien Rouzs vai Dženings, jā Dženings varbūt apstājas un pagaida,jo apzinās,ka vairs nav tas,kas bija pirms sezonām trim. Turpretī Rouzs vēl var aiziet līdz galam, un kā vēl var. Lieta,kas Knickiem reāli sūkā ir tas 3stūra uzbrukums, pozicionālā spēlē viņiem pagaidām ir nerāli grūti. Tam ir jāadaptējas, Starting5 NYK tomēr ir ļoti dažāda tipa spēlētāji. Rouzs deva Karmelo postā, un tagad sakiet kāpēc Karmelo nespēlēt ja viņu sedz 1 uz 1 un spēle postā ir viņa draudīgākais ierocis????

  -1 [+] [-]

, 2016-10-26 14:01, pirms 7 gadiem
Pienāks laiks un Knicks skries vēl ātrāk uzbrukumā, tad arī Rouzs/Dženings varēs saasināt un izmest brīvajiem metējiem. Pagaidām Knickiem ir vienkārši jāspēlē Basketbols, bez nekādām tur shēmām. Talanta ziņā ir TOP komanda. Rouzam ar Porziņģi jaspēlē vairāk pick`n roll situācijas. Mainīt sedzējus tur reti kura komanda var atļauties, NYK rodas tādi missmatchi ka 2 punkti ir tikpat kā garantēti. Karmelo ir jādod mest un spēlēt Postā, kad tiešām prasīsies viņš izmetīs. Noa ir jādarbojas uz soda, viņš ne vienu reizi vien spēlē atradīs mazos(Rouzu,Dženingsu,Lī) kādā backdorā vai kā savādāk skaisti izspēlēs līdz brīvam metienam

  +4 [+] [-]

, 2016-10-26 14:08, pirms 7 gadiem
Nu, tie ir pilnīgi murgi no Bārklija un Šaka puses! Tad jau jebkura komanda savu nākotnes superzvaigzni var nosēdināt uz soliņa un likt kapāt kopā ar rezervistiem, lai tādejādi pastiprinātu soliņu. Tad jau kā rezervistiem vajadzētu sākt arī Townam, Okaforam, Rasselam un visiem pārējiem, jo tas taču pastiprinātu soliņu. Tik pat labi hokejā Krosbiju vai Ovi arī var ielikt 4. maiņā, tā teikt, lai pastiprinātu čekeru virknējumu. Nez, kā reaģētu pats Šaks vai Čārlzs, ja viņu karjeras pirmssākumos viņi paši tiktu nosēdināti uz soliņa, ar domu, ka tas pastiprinās otro ēsalonu.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-26 14:08, pirms 7 gadiem
Ja kāds domāja ka Rouzs un Noa ir pastiprinājuši komandu, tad sezona viņiem atvērs acis. Noa taču ir impotents uzbrukumā, Lopezs vismaz varēja gūt punktus un būt labs aizsardzībā. Un Rouzs vispār pēc traumām nav ne zvaigzne ne pirmā kaluma spēlētājs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-26 14:12, pirms 7 gadiem
Ko jus gribat,Rouzam pagajusa sezona
4.9 piespeles videji spele.

  -1 [+] [-]

, 2016-10-26 14:20, pirms 7 gadiem
Es arī nesaprotu, par ko Melo un Rouzs tiek nolikti - tāda ir viņu spēle un arī lielākā vērtība! Viņi nekad nebūs 2. plāna spēlētāji, baigie piespēļu dalītāji vai tamlīdzīgi, bet gan līderi kas spēli uzņemas uz sevi - to taču visa zina un arī trenerim tas būtu jāzina un jāmāk izmantot kā plusu. Jautājums ir - vai tādiem kā Melo un Rouzs ir jāatrodas reizē laukumā...

     [+] [-]

, 2016-10-26 14:25, pirms 7 gadiem
Es gan īsti nesaprotu, kāpēc šī skaitās kā ziņa? Tas, ka šie čaļi ilgus gadus spēlējuši NBA, nenozīmē, ka viņu viedoklim tagad ir kāda īpaša vērtība. Neviens no viņiem nav labs spēles analītiķis, kura viedoklī vajadzētu ieklausīties. Bārklijs tāpat tikko izteicās, ka Klejs Tompsons esot otrais labākais spēlētājs NBA. Viņi tur ir tīri izklaides dēļ. Nekādu reālu pienesumu spēles analizēšanā ne Bārklijs, ne Šaks, nedod.

  +3 [+] [-]

, 2016-10-26 14:30, pirms 7 gadiem
Emilio rakstīja: Nu, tie ir pilnīgi murgi no Bārklija un Šaka puses! Tad jau jebkura komanda savu nākotnes superzvaigzni var nosēdināt uz soliņa un likt kapāt kopā ar rezervistiem, lai tādejādi pastiprinātu soliņu. Tad jau kā rezervistiem vajadzētu sākt arī Townam, Okaforam, Rasselam un visiem pārējiem, jo tas taču pastiprinātu soliņu. Tik pat labi hokejā Krosbiju vai Ovi arī var ielikt 4. maiņā, tā teikt, lai pastiprinātu čekeru virknējumu. Nez, kā reaģētu pats Šaks vai Čārlzs, ja viņu karjeras pirmssākumos viņi paši tiktu nosēdināti uz soliņa, ar domu, ka tas pastiprinās otro ēsalonu.
Tu vispār viņu domu saprati,viņi to teica ar tādu domu ka KP nav jēgas kopā ar viņiem bezjēgā skraidīt pa laukumu,jo cik metienus viņi viņam iedos izmest,un kur no tā ir jēga,loģika viņu turēt laukumā ja supertalantam nedod bumbu,KP izmeta 5/13 kamēr antuāns de grizmans kopā ar rozmarīnu 15/35 plus porziņģim daži metieni bija no atlēkušajām tā saucamie bakstāmie metieni kurus viņš netrāpīja nevis viņam kāds iedeva piespēli un viņš aizpuļīja garām!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 14:36, pirms 7 gadiem
LeTom rakstīja: Es gan īsti nesaprotu, kāpēc šī skaitās kā ziņa? Tas, ka šie čaļi ilgus gadus spēlējuši NBA, nenozīmē, ka viņu viedoklim tagad ir kāda īpaša vērtība. Neviens no viņiem nav labs spēles analītiķis, kura viedoklī vajadzētu ieklausīties. Bārklijs tāpat tikko izteicās, ka Klejs Tompsons esot otrais labākais spēlētājs NBA. Viņi tur ir tīri izklaides dēļ. Nekādu reālu pienesumu spēles analizēšanā ne Bārklijs, ne Šaks, nedod.
Izlasi visu rakstu un centies iebraukt ar kādu domu viņš to teica - tas nekādā mērā nebija saistītīts ar kaut kādiem pārmetumiem KP virzienā..

     [+] [-]

, 2016-10-26 14:42, pirms 7 gadiem
KillerLoop rakstīja: Izlasi visu rakstu un centies iebraukt ar kādu domu viņš to teica - tas nekādā mērā nebija saistītīts ar kaut kādiem pārmetumiem KP virzienā..
Es jau nesaku, ka viņš kaut ko pārmet Kristapam, bet viņa ieteikums tāpat ir padumjš - nākot no soliņa, tas nozīmē mazāk minūtes laukumā un iespēja spēlēt pret pārējo komandu beņķiem. To nedara, kad tu mēģini no jauna spēlētāja izaudzināt zvaigzni. KP ir jādod minūtes, daudz un viņam ir jāspēlē pret sākumsastāva spēlētājiem. Lai mācītos. No soliņa jānāk Rouzam - būs kāds kas met otrajam sastāvam.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 14:58, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Pienāks laiks un Knicks skries vēl ātrāk uzbrukumā, tad arī Rouzs/Dženings varēs saasināt un izmest brīvajiem metējiem. Pagaidām Knickiem ir vienkārši jāspēlē Basketbols, bez nekādām tur shēmām. Talanta ziņā ir TOP komanda. Rouzam ar Porziņģi jaspēlē vairāk pick`n roll situācijas. Mainīt sedzējus tur reti kura komanda var atļauties, NYK rodas tādi missmatchi ka 2 punkti ir tikpat kā garantēti. Karmelo ir jādod mest un spēlēt Postā, kad tiešām prasīsies viņš izmetīs. Noa ir jādarbojas uz soda, viņš ne vienu reizi vien spēlē atradīs mazos(Rouzu,Dženingsu,Lī) kādā backdorā vai kā savādāk skaisti izspēlēs līdz brīvam metienam
Kāda tur talanta ziņā TOP komanda? Top10 viņi nav nemaz.

     [+] [-]

, 2016-10-26 15:00, pirms 7 gadiem
lagoss rakstīja: Tu vispār viņu domu saprati,viņi to teica ar tādu domu ka KP nav jēgas kopā ar viņiem bezjēgā skraidīt pa laukumu,jo cik metienus viņi viņam iedos izmest,un kur no tā ir jēga,loģika viņu turēt laukumā ja supertalantam nedod bumbu,KP izmeta 5/13 kamēr antuāns de grizmans kopā ar rozmarīnu 15/35 plus porziņģim daži metieni bija no atlēkušajām tā saucamie bakstāmie metieni kurus viņš netrāpīja nevis viņam kāds iedeva piespēli un viņš aizpuļīja garām!
Es sapratu to domu - lai KP spēlē kopā ar Vujačuču un leiti, kuriem var nedot bumbu un pats lādēt. Taču tas nav risinājums un tā nav normāla prakse. Ja jauno spēlētāju grib pataisīt par superzvaigzni, tad viņam ir jāspēlē kopā ar citām zvaigznēm un pret citām zvaigznēm, nevis mākslīgi kaut kas jāķīmiķo, jālaiž kopā ar rezervistiem un treštaimā spēlēt pret pretinieku pēdējiem rezervistiem. Jaunajai zvaigznei ar savu sniegumu un harizmu pašam ir jāiegūst tāda Karmelo un Rouza cieņa un jāparāda tas, ka viņam ir jādod bumbu. Nešaubos, ka tā arī tuvāko spēļu laikā būs. Tāpat tur ir darbs arī trenerim un, iespējams, Filam - jāpaskaidro vienam otram pamata stāram kā spēlēt, kam dot bumbu atsevišķās situācijās utt.
Jā, kā 6. spēlētājs var nākt tāds Manu vai Kraufords - veterāni, kuri uznāk, pastiprinot spēli - augstā līmenī nokapā savas 20-25 min. Taču ne jau jaunais supertalants, pie tam, tik unikāls kā KP! Tas būtu nonsenss!
p.s. Vot, tāds Karmelo gan pēc 1-2-3 gadiem varētu nākt uz maiņu - tas gan!

  +2 [+] [-]

, 2016-10-26 15:39, pirms 7 gadiem
IR NOSPĒLĒTA VESELA VIENA SPĒLE!

     [+] [-]

, 2016-10-26 15:48, pirms 7 gadiem
Bet par ideju...
Tā nav slikta, ar domu, par KP statistiku, bet ir anomrāli dumja, ja domā par komandas attīstību un aizsardzības pienesumu, ko KP dod komandai ar to vien, ka ir laukumā.
Cik efektīvi ir nosēdināt vienu no zvaigznēm, kurš samet 20+ punktus pret rezevistiem, ko var izdarīt kāds cits spēlētājs, bet tas cits nevar samest tos pašus 20 pret pamata piecienieku?

Un ja KP kāds nedod bumbu, bet treneris grib lai dod, tad ne jau KP ir jārotē, bet jādod pa galvu tiem, kas to bumbu nedod un trenera sadarbības neizpilda...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-10-26 16:21, pirms 7 gadiem
1. Spēlēšana no beņķa neatbilst ambiciozajiem KP nākotnes mērķiem un diez vai veicinātu to sasniegšanu.

2. ''Nepazīst'' Knicks beņķi - ar stulbumu nav jālielās. Tikai tāpēc, ka nepazīsti, nenozīmē, ka viņi ir metami. Paskatoties box score uzreiz ir redzams, ka problēma vsm šajā mačā nebija rezervisti, bet gan starta 5, kuriem lietderībā kārtīgi mīnusi. Šeit ir tikai 1 risinājums - savākt pamatčaļu saspēli un savstarpējo ķīmiju, jo talants tur ir tīri labs.

Gaidīt kko inteliģentu no Čaka un Šaka nav jēgas, abi tur ir tīri izklaides un šova nolūkos. Vienīgi Kenijs var pateikt kko saturīgu un tieši viņa teiktais šajā rakstā izceļams kā vērā ņemams.

  +1 [+] [-]

, 2016-10-26 16:22, pirms 7 gadiem
Visi rauduļi savilkušies..Jesus..Nespēlēja jau pret Phili..GSW ar dabuja pa dirsu,bet nejau tāpēc Durants un pārējie ir jātreido prom,vai jāsēdina malā...

  +2 [+] [-]

, 2016-10-26 16:23, pirms 7 gadiem
Raitcha rakstīja: Bet par ideju...
Tā nav slikta, ar domu, par KP statistiku, bet ir anomrāli dumja, ja domā par komandas attīstību un aizsardzības pienesumu, ko KP dod komandai ar to vien, ka ir laukumā.
Cik efektīvi ir nosēdināt vienu no zvaigznēm, kurš samet 20+ punktus pret rezevistiem, ko var izdarīt kāds cits spēlētājs, bet tas cits nevar samest tos pašus 20 pret pamata piecienieku?

Un ja KP kāds nedod bumbu, bet treneris grib lai dod, tad ne jau KP ir jārotē, bet jādod pa galvu tiem, kas to bumbu nedod un trenera sadarbības neizpilda...
Patiesībā no šī trio vienīgais, kurš reāli runā par tēmu, ir Kenijs. Šaks ir āksts un nedaudz intrigants, savukārt Čārlzs ir vienkārši prātu izkūkojis resnis, kurš ik pa laikam izmet kaut kādas tupas idejas, kuras Šaks attiecīgi "iesaiņo", bet Kenijs noraida.
1 2 44 komentāri