Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Cauņa pret "Inter", Minhenē "Bayern" un "Manchester City" cīņa

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Cauņa pret "Inter", Minhenē "Bayern" un "Manchester City" cīņa
Vai Aleksandrs Cauņa uzspēlēs pret Milānas "Inter"?
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Šodien UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā ar astoņām spēlēm sāksies 2. kārta. A grupā gaidāms varens duelis Minhenē starp „Bayern” un „Manchester City”, toties Maskavā vietējais CSKA ar Aleksandru Cauņu ierindā uzņems Itālijas superklubu „Inter” no Milānas.

Cauņas lielā iespēja

B grupas mačā jau plkst.19:00 Maskavas CSKA uzsāks spēli pret 2009./10. gada sezonas Čempionu līgas uzvarētāju „Inter”. Aleksandrs Cauņa sestdien Krievijas Premjerlīgas mačā nebija pat pieteikts, jo bija apslimis, taču armijnieku galvenais treneris Sluckis atklājis, ka tagad mūsu pussargs jau ir gatavs spēlēt – un, ļoti iespējams, tas arī būs nepieciešams, jo CSKA joprojām ir iespaidīga lazarete. Pret "Volga" (3:1) kreisā pussarga pozīcijā darbojās Dzagojevs, kurš, visticamāk, tiks pārcelts uz centra līniju, bet kreisajā malā spēlēs vai nu Cauņa, vai Tošičs. Abi tikko atguvušies no savainojumiem. Iespējams, ka Tošičs spēlēs labajā malā, bet Cauņa kreisajā, bet nav izslēgta arī Olisē došanās pamatsastāvā.

1. kārtas spēlē CSKA no 0:2 (pamatsastāvā izgājušais Cauņa pie šī rezultāta tika nomainīts) viesos izrāva neizšķirtu 2:2 pret „Lille”, iezīmējot cerīgas perspektīvas turnīra gaitā. Tiesa, haosu šai grupā jau ievadā ieviesis turku „Trabzonspor”, kas sensacionāli izbraukumā pārspēja „Inter” ar 1:0. Milānieši sezonu iesāka katastrofāli – ne tikai zaudējums Turcijas klubam, bet arī smieklīgs viens punkts trīs pirmajās A Sērijas spēlēs. Visa tā rezultātā Gasperini pie trenera stūres nomainījis Ranjeri un 4. mačā Itālijā „Inter” beidzot guva pirmo uzvaru, kaut arī tā nāca smagi (Boloņā 1:1 80. minūtē, beigās 3:1). Ranjēri atgriezies pie četru aizsargu taktikas, kas krietni uzlabojis komandas sniegumu. Laukumā viesu rindās šoreiz nevarēs iziet uzbrucējs Forlans ("Atletico" rindās spēlējis Eiropas līgā), bet savainojumi ir tādiem spēlētājiem kā Sneiders, Ranokija, Stankovičs, Kordoba, Mota un Maikons. Lai cik vāji „Inter” nespēlētu sezonas ievadā, tas ir un paliek Eiropas mēroga superklubs – lieliska iespēja Cauņam sevi apliecināt!

Otrajā grupas spēlē pārsteiguma autore „Trabzonspor” uzņems „Lille”. Turcijas vicečempione sezonu iesākusi viduvēji (1-2-1 četrās kārtās, vieta tabulas vidū), toties vienīgā uzvara (līdzīgi kā „Inter”) gūta tieši pēdējā nedēļas nogalē – 3:1 pār „Karabukspor”, pie tam hattrick Jilmazam. „Lille” Francijas čempionātu iesākusi apmierinoši – astoņās kārtās tikai viens zaudējums, un kaut arī uzvaru nav daudz (trīs), līdere PSG atrodas vien četru punktu attālumā. Lillei ļoti daudz neizšķirtu – Čempionu līgā viens, četri Francijas čempionātā, arī pēdējā kārtā, uzvaru pret „Lorient” izlaižot pēdējā minūtē... Tagad Lilles treneris atzīst, ka jāaizmirst izlaistās uzvaras (arī pret CSKA) un Turcijā jāuzvar. Viņa kolēģis pretējā nometnē savukārt uzsver faktu, ka Trabzonā šovakar Čempionu līgas grupu turnīra spēle notiks pirmo reizi - futbola svētki garantēti!

Minhenē „Bayern” pret „Manchester City”

"Bayern" atstāj spēcīgu iespaidu Bundeslīgā (pēc zaudējuma 1. kārtā jau sešas uzvaras pēc kārtas un līderpozīcijas turnīrā) un arī Čempionu līgā 1. kārtā panākums viesos pār spēcīgo "Villarreal" (2:0). Otrais eksāmens, kaut arī savu skatītāju priekšā, varētu būt vēl grūtāks, jo pretī stāsies "Manchester City", kas pagaidām rāda ļoti labu futbolu - "Napoli" savā laukumā gan neizdevās vinnēt, toties Anglijā sešās spēlēs piecas uzvaras un neizšķirts, no līderes "Manchester United" atpaliekot tikai sliktākas vārtu attiecības dēļ. To uzsver arī "Bayern" treneris - sak, "City" ir vienā līmenī ar "United", un ar to viss ir pateikts. Viņš arī piebilst, ka, neskatoties uz itāļu treneri (Mančini), "City" spēlējot uzbrukuma futbolu. Ar komplimentiem "Bayern" virzienā neskopojas arī Mančini, par sava sastāva izvēli vien bilstot, ka ir grūti izvēlēties starp lieliskiem četriem uzbrucējiem (Džeko, Aguero, Tevess, Balotelli).

Otrajā mačā "Napoli" uzņems "Villarreal" - domājams, spāņu klubam jau pēc šīs kārtas lielā mērā viss var beigties - mājas zaudējums pret "Bayern" jau daudz ko sabojāja, bet vēl divreiz jāspēlē ar "City"... Tā ka noteikti vajadzīgi punkti, kas nebūs viegls uzdevums - "Napoli" pēc neizšķirta Anglijā pilnīgi noteikti vēlēsies turpināt veiksmīgi iesākto. Itālijas kluba treneris gan spēlē paslēpes, apgalvojot, ka "Napoli" noteikti nebūs favorīte. "Villarreal" nometnē ir lielas bažas par uzbrukuma līderi Džuzepi Rosi - viņš visdrīzāk nespēlēs.

 +10 [+] [-]

, 2011-09-27 09:14, pirms 13 gadiem
nu ko, šovakar tad beidzot redzēsim kā city izskatīsies pret nopietnāku pretinieku !!

  +5 [+] [-]

, 2011-09-27 09:43, pirms 13 gadiem
Kambis7 rakstīja: nu ko, šovakar tad beidzot redzēsim kā city izskatīsies pret nopietnāku pretinieku !!
ideali,ka speli raada TV6 bus bauda skatiities,solaas but labs ma4s

  +7 [+] [-]

, 2011-09-27 09:48, pirms 13 gadiem
to pašu var teikt arī par Bayern
Kambis7 rakstīja: nu ko, šovakar tad beidzot redzēsim kā city izskatīsies pret nopietnāku pretinieku !!

     [+] [-]

, 2011-09-27 09:58, pirms 13 gadiem
šodien būs fantastiski interesanta spēle, divas no šobrīd karstākajām komandām Eiropā. kad izlozēja Bayern no pirmā groza, es par to priecājos, tobrīd komandā bija krīze un tajās pašās ČL kvalifikācijas spēlēs komanda izsūkstījās švaka. Tomēr šobrīd Bayern ir pamatīgi ieskrējies un rāda ļoti pārliecinošu spēli, sastāvs jau sen viņiem bija labs, turklāt vēl Gomez sācis sist iekšā. šobrīd faktiski tikai Barsa un Real būtu sliktāks variants no pirmā groza. Turklāt, ja atceras, ka grupā ir Napoli, ko daži jau nosaukuši par Itālijas šī brīža labāko komandu, skaidrs, ka būs grūti, bet tas ir tieši tas, ko visi City gaidīja jau ilgus gadus, spēles pret Eiropas top komandām, tā kā nav nemazākā iemesla žēloties.

jā vēl tikai piebildīšu, ka Boatengs varēja izmantot iespēju paklusēt, biju l;abākās domās par viņu

  -3 [+] [-]

, 2011-09-27 10:12, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Totaliz. kantori nenovērtē City spēku.....

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 10:12, pirms 13 gadiem
No chance for City

     [+] [-]

, 2011-09-27 10:48, pirms 13 gadiem
mani vairāk pārsteidz likme uz Inter spēli, lai gan neteiktu, ka likme uz City spēli mani īpaši pārsteidz, Bayern lielisks sezonas sākums un mājas spēle, City tikai otrā spēle ČL
emx325emx325 rakstīja: Izskatās, ka Totaliz. kantori nenovērtē City spēku.....

  -2 [+] [-]

, 2011-09-27 11:27, pirms 13 gadiem
emx325emx325 rakstīja: Izskatās, ka Totaliz. kantori nenovērtē City spēku.....
Nu, tad vari likt uz city un priecājies

Lai cik sūdīgi milāna pēdējās spēles ir spēlējusi, domāju, ka šodien uzvara vai niča šon garantēta.

     [+] [-]

, 2011-09-27 11:42, pirms 13 gadiem
Ļoti smieklīgi! It kā "Napoli" būtu kaut kāda sētas komanda. Protams, ka "City" šīs nebūs pirmā nopietnā spēle. Ļoti ceru uz "Bayern" aizsardzības stabilitāti, jo pieļauju, ka "City" cerēs tieši uz pretuzbrukumiem. Tāpēc jau Tevess būs sastāvā. Ja "Bayern" realizēs visu savu potenciālu un arī realizācija būs līmenī, tad "City" būs ļoti grūti kaut ko likt pretī Bundeslīgas buldozeram

P.S.- Bet visādi var gadīties, jo abās komandās ir spēlētāji, kuru individuālā meistarība var izšķirt spēles likteni.

  +2 [+] [-]

, 2011-09-27 12:00, pirms 13 gadiem
Spurs arī nevarētu saukt par nenopietnu pretinieku, turklāt mājās
Hose Girtinho rakstīja: Ļoti smieklīgi! It kā "Napoli" būtu kaut kāda sētas komanda. Protams, ka "City" šīs nebūs pirmā nopietnā spēle.

  +3 [+] [-]

, 2011-09-27 12:44, pirms 13 gadiem
Bayern, domājams, izcīnīs pārliecinošu uzvaru. Citās spēlēs intriga ir daudz lielāka.

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 13:40, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: Spurs arī nevarētu saukt par nenopietnu pretinieku, turklāt mājās
Tieši manas domas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 14:19, pirms 13 gadiem
Viennnozīmīgi labākais mačs no šīs kārtas pa tv6.
Manas prognozes - ja City izliks aizsardziibas tipa sastaavu , tad Bayernam būs ļoti grūti kko izdarīt un spēle varētu beigties 1 - 0 vai 0 - 1
Bet ja City izliek tādu sastāvu kā pret Everton tad domaju ka Bayern uzvarēs pārliecinoši.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 14:48, pirms 13 gadiem
Vāu, Zidāns arī Sportacentrā reģistrējies.

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 15:02, pirms 13 gadiem
labdien rakstīja: Vāu, Zidāns arī Sportacentrā reģistrējies.
varēji jau atstāt savu Arshavina bildi , tā taviem stulbajiem komentāriem labāk piestāvēja
un būtu labāk vispaar sācis par savu Arsenal satraukties , lai atkal nesanāk 8 - 2...

  +3 [+] [-]

, 2011-09-27 15:41, pirms 13 gadiem
Izmisums rakstīja: Nezinu vai tur būs kāda bauda.
"Bayern" šosezon izskatās tik pārliecinoši, ka uz intrigu būtu naivi cerēt.
Prognozēju 3:1 vai 2:0, friči uzvarēs !
nolaisji man domas,bet lai nu kā par labu futbolu!

     [+] [-]

, 2011-09-27 17:00, pirms 13 gadiem
varbūt kādam ir kāds links ?

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 17:56, pirms 13 gadiem
nedaudz off topic, bet sasmējos, kad pirms spēles prese konferencē Džeko un Mančīnī kāda žurnāliste pajautāja vai RVP labi iekļausies City sastāvā, Džeko bija tik apmulsis, ka nevarēja pateikt ne vārda, katrā ziņā viņu abu sejas izteiksmes bija vērts redzēt. žurnāliste acīmredzot gribēja uzražot kārtējo "sensāciju", bet nesanāca
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-09-27 18:09, pirms 13 gadiem
ceresim ka bayers ierisss, kautkaa cali biskin ieskrejusies, jaierada sava vieta lai nespregaaa

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 18:12, pirms 13 gadiem
septembris rakstīja: nedaudz off topic, bet sasmējos, kad pirms spēles prese konferencē Džeko un Mančīnī kāda žurnāliste pajautāja vai RVP labi iekļausies City sastāvā, Džeko bija tik apmulsis, ka nevarēja pateikt ne vārda, katrā ziņā viņu abu sejas izteiksmes bija vērts redzēt. žurnāliste acīmredzot gribēja uzražot kārtējo "sensāciju", bet nesanāca
Žurnāliste vienkārši paņirgājās par City spēlētāju pirkšanu saistībā ar to, ka RVP palicis mazāk par 2 līguma gadiem ar Arsenal un viņš tā izvairīgi izteicās par jauna līguma parakstīšanu! Nu kam tad citam jāprasa par RVP (Arsenal spēlētāja) iekļaušanu sastāvā ja ne City?

  -1 [+] [-]

, 2011-09-27 19:00, pirms 13 gadiem
ABa rakstīja: Žurnāliste vienkārši paņirgājās par City spēlētāju pirkšanu saistībā ar to, ka RVP palicis mazāk par 2 līguma gadiem ar Arsenal un viņš tā izvairīgi izteicās par jauna līguma parakstīšanu! Nu kam tad citam jāprasa par RVP (Arsenal spēlētāja) iekļaušanu sastāvā ja ne City?
nē tu muļķi, laikam tomēr tev neaizgāja un tu neko nesaproti no žurnālistu darba...

Ja Džeko būtu pateicis žurnālistei - yes he is a great player', i would love to see him in our team vai kko taadu , tad viņai būtu iemesls cept augšā kārtējo transferu sāgu. + ja interesejies par Arsenal tad tev vajadzēja zināt ka Arsenal var būt spiests pārdot vanpersiju jo viņš pagaidām atsakās parakstīt jaunu līgumu.

     [+] [-]

, 2011-09-27 19:11, pirms 13 gadiem
ZinedinZidane rakstīja: nē tu muļķi, laikam tomēr tev neaizgāja un tu neko nesaproti no žurnālistu darba...

Ja Džeko būtu pateicis žurnālistei - yes he is a great player', i would love to see him in our team vai kko taadu , tad viņai būtu iemesls cept augšā kārtējo transferu sāgu. + ja interesejies par Arsenal tad tev vajadzēja zināt ka Arsenal var būt spiests pārdot vanpersiju jo viņš pagaidām atsakās parakstīt jaunu līgumu.
Nē tu muļķi ne tikai neko nesaproti no žurnālistu darba, bet pat neko nesaprati no tā ko es uzrakstiju

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 19:45, pirms 13 gadiem
ZinedinZidane rakstīja: nē tu muļķi, laikam tomēr tev neaizgāja un tu neko nesaproti no žurnālistu darba...
Iesaku Tev nomainīt niku uz Justin Bieber

  +1 [+] [-]

, 2011-09-27 19:47, pirms 13 gadiem
juvetorino rakstīja: ceresim ka bayers ierisss, kautkaa cali biskin ieskrejusies, jaierada sava vieta lai nespregaaa
Leverkūzene ("Bayer") šodien nespēlē

     [+] [-]

, 2011-09-27 22:12, pirms 13 gadiem
kas tas par antiņu komentē to spēli?