Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas labākais snaiperis Miloševičs pirmoreiz izsaukts uz Melnkalnes izlasi

Agris Suveizda

Virslīgas labākais snaiperis Miloševičs pirmoreiz izsaukts uz Melnkalnes izlasi
Stefans Miloševičs tika atzīts par marta un aprīļa labāko spēlētāju Virslīgā. Foto: Zigismunds Zālmanis/rigafc.lv

Melnkalnes futbola izlases galvenais treneris Miodrags Radulovičs šodien paziņojis 26 spēlētāju sarakstu pārbaudes spēlēm pret Bosniju un Hercegovinu (2. jūnijā Sarajevā) un Izraēlu (5. jūnijā Podgoricā).

Melnkalnes sastāvā iekļauti arī divi Latvijas čempionāta pārstāvji – ja "Liepājas" centra aizsargs Marko Simičs ir stabils valstsvienības spēlētājs, tad "Riga" centra uzbrucējs Stefans Miloševičs līdz šim ir spēlējis tikai Melnkalnes jaunatnes izlasēs. 24 gadus vecais uzbrucējs šosezon Virslīgā 12 spēlēs ir izcēlies ar 13 precīziem sitieniem. Miloševičs Rīgā atrodas īrē no Beļģijas kluba "Waasland-Beveren" līdz jūnija beigām, bet Latvijas klubam ir arī līguma izpirkšanas tiesības.

Lai arī ierindā būs gan Spānijas čempions Stefans Savičs, gan arī viens no uzbrukuma līderiem Seads Hakšabanovičs, Melnkalnes izlase jūnija nometnē būs tālu no optimālā sastāva. Savainojumu, nogurumu vai ceļošanas problēmu dēļ ierindā nebūs deviņu spēlētāju – kapteiņa Stevana Jovetiča ("Monaco"), aizsargu Adama Marušiča ("Lazio"), Momčilo Raspopoviča ("Astra Giurgiu") un Risto Radunoviča (FCSB), pussargu Nikolas Vukčeviča ("Levante"), Aleksandara Boļeviča ("Eupen"), Marko Bakiča ("Mouscron") un uzbrucēju Dino Islamoviča ("Rosenborg") un Stefana Mugošas ("Incheon United"). Tāpat jūnija spēles ies secen vienam no diviem izsauktajiem spēlētājiem no Spānijas 2. līgas, jo pēdējo ceļazīmi uz pārspēlēm iegūs vai nu centra aizsarga Estevana Saveļiča pārstāvētā "Rayo Vallecano", vai arī uzbrucēja Uroša Džurdževiča Hihonas "Sporting.

Melnkalnes izlase martā 2022. gada Pasaules kausa atlasi sāka ar uzvaru Rīgā pār Latviju (2:1), pēc tam pārspēja arī Gibraltāru (4:1), bet trešajā mačā piekāpās Norvēģijai (0:1).

Izmantotie resursi:
https://fscg.me/vijesti/8142/radulo...