Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Vismanei neveiksme karjeras lielākajā finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vismanei neveiksme karjeras lielākajā finālā
Daniela Vismane un Džoudija Anna Beridža

Latvijas ceturtā rakete Daniela Vismane (WTA 649.) Jeruzalemes ITF W25 turnīra finālā ar 6:2, 2:6, 3:6 zaudēja Lielbritānijas sportistei Džoudijai Annai Beridžai (WTA 277.).

18 gadus vecā Vismane līdz šim W25 turnīros ar lieliem panākumiem nebija izcēlusies, vienreiz sasniedzot ceturtdaļfinālu. Viņai Izraēlā izdevās izmantot vāju zaru – visas līdz finālam uzvarētās pretinieces ir rangā ārpus Top 400, bet nedēļas spēcīgāko sāncensi uzvarēt neizdevās pat ar breika pārsvaru izšķirošajā setā. Vismane bija priekšā ar 2:0, turpinājumā zaudējot piecos geimos pēc kārtas.

Beridža ar titula izcīnīšanu sev pasniedza dāvanu parīt gaidāmajā 20. dzimšanas dienā. Viņa ar trešo mēģinājumu uzvarēja W25 turnīra finālā, pirmos divus zaudējumus piedzīvojot šosezon. Viņas kontā ir arī divi W15 tituli.

Vismanei pēc zaudējuma Izraēlā ir 1-2 bilance ITF finālos. Viņai šodien bija ne tikai pirmais W25 fināls, bet arī pirmais uz "hard" seguma. Daniela pirmos divus finālus spēlēja sev ērtākā māla seguma W15 turnīros. Viņa pagājušā gada jūlijā kļuva par čempioni Pērnavā, bet šogad februārī nespēja iegūt galveno balvu Antaljā.

Fināla sasniegšana Jeruzalemē Vismanei ļāva nopelnīt 30 reitinga punktus un 2107 ASV dolāru prēmiju.

  +1 [+] [-]

, 2019-05-26 18:24, pirms 5 gadiem
Lieliska nedēļa Danielai! Fināla sasniegšana ļāva ne tikai iegūt jaunu karjeras rekordu rangā, bet arī palīdzēja izvairīties no kvalifikācijas spēlēšanas nākamnedēļ Spānijas W25 turnīrā

  +1 [+] [-]

, 2019-05-26 19:12, pirms 5 gadiem
Sākas!
.....Viņai Izraēlā izdevās izmantot vāju zaru – visas līdz finālam uzvarētās pretinieces ir rangā ārpus Top 400....

Zinu, zinu, LV tikai 1 māk spēlēt
Burrage tai zarā bija stiprākā, Daniela - savā. Kāpēc vajag nolikt spēlētāju par labi izdarītu darbu?