Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins būs vārtos pret "Wild", Balceram spēle pret Anaheimu

Rolands Eliņš

Merzļikins būs vārtos pret "Wild", Balceram spēle pret Anaheimu
Elvis Merzļikins darbībā (centrā). Foto: USA Sports Today/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā Elvis Merzļikins stāsies Kolumbusas "Blue Jackets" vārtos, 2:00 aizvadot spēli pret Minesotas "Wild", savukārt Rūdolfam Balceram un "Sharks" būs spēle 5:30 pret Anaheimas "Ducks".

Elvis Merzļikins stājās "Blue Jackets" vārtos arī vakardienas spēlē, kurā viņa komanda ar 3:4 papildlaikā piekāpās Vinipegai. Merzļikins atvairīja 29 no 33 metieniem, aizvadot savu pirmo maču nedēļas laikā.

• Merzļikins pēc nelielās traumas izārstēšanas tagad aizvadīs otro spēli divās dienās, apstiprinājis Kolumbusas treneru štābs. Merzļikins šonakt dosies sākumsastāvā, darot to 42. reizi šosezon un 96. reizi NHL karjerā.

• Merzļikinam un Kolumbusai uzvaru gūt būs sarežģīti, jo pretim stāsies Minesotas "Wild", viena no Rietumu konferences vadošajām komandām, kas tagad guvusi četras uzvaras pēc kārtas.

• Abas komandas sacentās iepriekš 12. martā, toreiz Kolumbusai gūstot uzvaru pēcspēles metienos ar 3:2. "Blue Jackets" vārtos toreiz bija Merzļikins, kurš atvairīja 36 no 38 metieniem.

• Vārtsargu sakarā jāatzīmē, ka Minesotas "Wild" vārtos pirmoreiz gaidāma Marka Andrē Flerī došanās. Iepriekš Čikāgā spēlējušais vārtsargs tika aizmainīts, un šonakt pirmoreiz izies Minesotas sākumsastāvā.

• Savukārt Rūdolfs Balcers kopā ar "Sharks" no agra rīta uzņems Anaheimas "Ducks", kas aizvada pavisam neveiksmīgu mēnesi un zaudējusi astoņās spēlēs pēc kārtas.

• Anaheima noslīdējusi līdz 12. vietai Rietumu konferencē un ar šo zaudējumu sēriju praktiski zaudējusi izredzes nopietni pacīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs (līdz "play-off" zonai ir desmit punktu starpība).

• Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

NHL spēles šonakt

KomandasSākumsKomandasSākums
Stars-Canucks1:00Canadiens-Maple Leafs1:00
Senators-Panthers1:00Capitals-Devils1:00
Wild-Blue Jackets2:00Blues-Hurricanes2:00
Flames-Oilers5:00Kings-Kraken5:30
Sharks-Ducks5:30

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-03-26 19:49, pirms 2 gadiem
Situācija tabulā žaketēm tāda, ka Elvi nav jāliek vārtos divus vakarus pēc kārtas. Nogurdinās Elvi, un tad trauma var piemeklēt kādā epizodē. Mierīgi varēja kastē likt Berubē.

     [+] [-]

, 2022-03-26 21:50, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Situācija tabulā žaketēm tāda, ka Elvi nav jāliek vārtos divus vakarus pēc kārtas. Nogurdinās Elvi, un tad trauma var piemeklēt kādā epizodē. Mierīgi varēja kastē likt Berubē.
varbūt Tevi ielikt kastē? Piemēram, smilšu