Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģim 12 punkti, "Spurs" nepieļauj Ņujorkas atspēlēšanos

Rolands Eliņš

Porziņģim 12 punkti, "Spurs" nepieļauj Ņujorkas atspēlēšanos
Kristaps Porziņģis spēlē pret "Spurs"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis, neskatoties uz piezīmēm un neveiksmīgu pirmo puslaiku, guva 12 punktus spēlē pret "Spurs". Dāvis Bertāns laukumā devās tikai pašās beigās, viņa komandai uzvarot ar 106:98, lai gan otrajā puslaikā "Knicks" spēja gandrīz pilnībā dzēst 22 punktu deficītu un pārvērst bezcerīgu spēli pēdējo minūšu cīņā par uzvaru.

Kristaps Porziņģis laukumā pavadīja 26 minūtes, kuru laikā guva 12 punktus (1p. 6/6, 2p. 3/7, 3p. 0/1) un savāca piecas atlēkušās bumbas. Kristapam arī divas piespēles, viena pārtverta bumba un viens bloks, taču arī piecas kļūdas un piecas piezīmes, kā arī +/- rādītājs mīnus četri. Savukārt Dāvis Bertāns šoreiz nospēlēja tikai pusotru minūti, metienus pa grozu neizdarīja un arī ar citiem statistikas rādītājiem neatzīmējās.

"Knicks" sastāvā arī šodien nebija Karmelo Entonija un Lensa Tomasa, kamēr "Spurs" nolēma sniegt atpūtu pamatsastāva aizsargam Denijam Grīnam. Toties laukumā izgāja "Knicks" saspēles vadītājs Deriks Rouzs, kurš bija izlaidis iepriekšējo maču.

Spēles sākums ļoti veiksmīgs padevās Mindaugam Kuzminskam, kurš "Knicks" rindās guva 13 no komandas pirmajiem 25 punktiem. Pārējiem ņujorkiešiem klājās krietni sliktāk, ieskaitot arī Porziņģi. Viņš pirmajā ceturtdaļā netrāpīja nevienu no trim metieniem (tiesa, pēc tālmetiena bumba ļoti neveiksmīgi izgriezās no stīpas), bet nopelnīja trīs piezīmes.

"Knicks" nokļuva 15-20 punktu iedzinējos, un "Spurs" varēja atļauties burtiski spēlēties ar pretiniekiem, cenšoties izspēlēt līdz pavisam brīviem metieniem. Porziņģis atgriezās laukumā otrās ceturtdaļas otrajā pusē un ar diviem soda metieniem pēc Lamarkusa Oldridža pārkāpuma tika pie saviem pirmajiem punktiem. Taču pēc tam Porziņģis kļūdījās piespēlēs uzbrukuma ievadā, turklāt nopelnīja arī savu ceturto piezīmi, cenšoties neļaut Pau Gazolam noslēgt ātro uzbrukumu.

"Knicks" pirmajā puslaikā zaudēja ar 43:61, turklāt piezīmju dēļ otrā puslaika sākumā malā palika Porziņģis. Taču "Knicks" izdevās ievērojami uzlabot savu situāciju, rezultatīvi spēlējot Rouzam un Villijam Ernangomesam. Ernangomess ar aktivitātes palīdzību vairākkārt divcīņās pārspēja Gazolu un Oldridžu, un "Knicks" pievilka līdz 74:78.

Porziņģis atgriezās laukumā trešās ceturtdaļas beigās un metienus pa grozu neizdarīja, bet ceturtās ceturtdaļas sākumā saņēma jau savu piekto piezīmi, taču tika atstāts laukumā. Nākamajā uzbrukumā pie diviem soda metieniem pēc Deivida Lī piezīmes tika jau Porziņģis, abus trāpot. Porziņģis pēc tam pieļāva savu piekto kļūdu, neprecīzi cenšoties piespēlēt Kuzminskam, taču nākamajā ātrajā uzbrukumā tika pie diviem soda metieniem, kuros atkal bija precīzs.

Četras minūtes pirms beigām Porziņģis trāpīja savu pirmo metienu no spēles, bet "Spurs" ar vairākiem precīziem Milza un Gazola tālmetieniem pēc kārtas bija atrāvusies atkal 13 punktu attālumā. Pēdējā pusotrā minūtē laukumā devās arī Bertāns, taču savu iespēju mest gandrīz brīvu tālmetienu neizmantoja, piespēlējot vēl labākā pozīcijā esošam partnerim.

Spēle beidzās ar "Spurs" uzvaru 106:98, kas ļāva Bertāna komandai revanšēties par februārī piedzīvoto zaudējumu Ņujorkā. "Knicks" tikmēr šis jau ir piektais zaudējums pēc kārtas, kurā gan kā pozitīvie aspekti jāizceļ Ernangomesa un Kuzminska kopā gūtie 43 punkti, kā arī komandas nepadošanās pie nonākšanas 22 punktu iedzinējos. Savukārt "Spurs" rindās Gazols un Oldridžs savāca pa "double-double", bet Lenards spēli pabeidza ar 29 punktiem.

"Spurs" (56-16) - "Knicks" (27-46) 106:98

(33:23, 28:20, 17:31, 28:24)
Spurs: Lenards 29, Gazols 19 (10 atl.b.), Oldridžs 19 (10 atl.b.), Milzs 10, Pārkers 10, Simonss 6, Dedmons 5 (13 atl.b.), Džinobili 4, Lī 2, Andersons 2, Bertāns, Forbss, Entonijs.
Knicks: Rouzs 24, Ernangomess 24 (13 atl.b.), Kuzminsks 19, Porziņģis 12, Lī 6, O`Kvins 6, Ndūrs 3, Holidejs 2, Beikers 2, Rendls, Plamlī.

Statistika

Met. %Tālm. %Soda m.%Atl.b.Rez.p.Kļūdas
Spurs45/99 (46%)10/25 (40%)6/8 (75%)502814
Knicks41/87 (47%)3/10 (30%)13/15 (87%)452416

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +8 [+] [-]

, 2017-03-26 06:00, pirms 8 gadiem
Kaut ko tādu es no Kristapa negaidīju. Liela vilšanās. Ja viņš parādītu savu vidējo sniegumu laukumā NY visticamākais uzvarētu. Bet te 1.puslaikā bija 2 punkti un 4 piezīmes. Viņam ir jāizvērtē uzbrukuma opcijas. Pirmajam jābūt caurgājienam pēc partneru piespēlēm,kad viņš ir kustībā. Pēc tam caurgājiens apspēlējot savu sedzamo. Tad tālmetiens,ja ir brīvs. Un tikai tad spēlējot 1 pret 1 metiens pāri sedzējam.
Es nezinu kā bija ar Hornačeku,bet mani ļoti saniknoja viņa metiens pāri Pārkeram 1.puslaikā,kurš nebija precīzs. Nu tā nevar spēlēt pret mazo spēlētāju.
Kuzminskas šodien aizvadīja labāko spēli NBA karjerā un Ernandgomess arī bija labs. Rouzs šodien nedaudz atgādināju to Rouzu pirms traumas.

  +6 [+] [-]

, 2017-03-26 06:01, pirms 8 gadiem
KP smagi klajas pret Spurs garajiem. Atri savaktas piezimes izsita no ritma, ko ari isti neizdevas atgut. Pamaniju vina neapmierinatibu ar komandas biedriem, jo bija klasiska piespelu "marinesana". Prieks, ka leitis labi nospeleja. P.S. Rose nevar saukt par saspeles vaditaju, bet drizak urbi jeb lauzni

  +3 [+] [-]

, 2017-03-26 06:04, pirms 8 gadiem
Labi vien bija, ka B4S nosačkoja. Tāpat nekas redzams nav bijis. Žēl.

     [+] [-]

, 2017-03-26 06:12, pirms 8 gadiem
Da labi, no mīnus 20 pievilkt...., nu žēl, ka nesanāca kas vairāk...

     [+] [-]

, 2017-03-26 06:13, pirms 8 gadiem
Eh.....

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 07:07, pirms 8 gadiem
Plamlī ir tik tizls spēlētājs Es nesaprotu,kā viņš nokļuva NBA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-26 08:51, pirms 8 gadiem
Vismaz sodi 6/6
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-26 09:03, pirms 8 gadiem
KP šonakt nodemonstrēja savas labākās īpašības -iemeta visus sodiņus -gandrīz visas piezīmes ar dabūja --un viss ! Labi ka šāda komanda bij pretiniekos -nenožēloju, ka negulēju --bauda paskatīt to spēli ko rāda SA.
Bet protams otrā gada spēlētāju KP visas komandas jau pazīst un tā pēdējā laika spēle no viņa puses nepārliecina . Kā centrs neko nevar apspēlēt -šā veida spēlē darbojas kā Entonijs ( ilgs dribls un uzbrukuma dinamika nekāda ) .Loti maz pēdējā laikā uzbrukuma atlēcošās bumbas savāc pēc ieskriešanas no savas mīļotās trīspunktu līnijas . Pagājušās sezonas atlēkušās bumbas savākšana un sekojošie danki bij tiešām skatāmi ko nu jau vairs nevaru sagaidīt . Un nav visgudrā R.Ošenieka ( LTV sporta sejas )skaidrojumi un pētījumi par šo . Viegli jau intervēt un veidot filmas , kad ir pirmā gada panākumi . Ceru , ka vasaras laikā , kad KP iebrauks Latvijā , šo jautājumu ( kas notiek ar KP -vai ir sportiskās formas kritums -vai daudzo spēļu apnikums -vai treneri pie vaina ar NY komandas uzbūvi ) R.Ošenieks izrunās . Nu ja -uz to laiku jau būs citi jautājumi ko apspriest -kāpēc KP neredzam Eiropas čempī .

     [+] [-]

, 2017-03-26 09:12, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Plamlī ir tik tizls spēlētājs Es nesaprotu,kā viņš nokļuva NBA
Paprasi nesavtīgo ekspertam chubakam
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-03-26 09:22, pirms 8 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Paprasi nesavtīgo ekspertam chubakam
Šis Plamlī,kas knicks ir klauns.

     [+] [-]

, 2017-03-26 09:26, pirms 8 gadiem
HMB-PAVASARIS4 rakstīja: Cik saprotu CAVS joprojam taupas
Šodien Wall piesmēja Irvingu un wizards spēlēja bez Bogdanovicha. Un stabila uzvara. Sezonas sākumā Knicks un Wizards bija mainītās lomās, wizards pēdējā laikā izskatās ļoti labi.

     [+] [-]

, 2017-03-26 10:17, pirms 8 gadiem
Ko cepās ---- KP visu laiku mazie ar rokām grūž , elkoņus vēderā u.t.t to pret viņu pieļauj tiesneši ne tā kā piezime butu pret L.DZ. vai K.L u.c . NY vajag zaudēt tāpēc tas viss biznesa vārdā-- lai KP nebūtu mega līgums un NY ieņemtu zemāku vietu.Paskatījos tos Bucker 70 p --- tur būtu tikai max 20 p ja atļautu spēlēt kā pret KP

  +1 [+] [-]

, 2017-03-26 10:59, pirms 8 gadiem
Jā brīžiem gribējās bļaut-kā var nekrist?.
Vēlāk objektīvi pavērtējot nemaz nebija tik traki Kp.Jā sodi kļūdas,bet paskataties statistiku.Ja komanda iemet tikai 3 3 punktniekus u tos pašus Mindaugs,rodas jautājums kur ir Lee,Holidejs,Beikers un citi ''metēji''?
SAS iemeta 10 metienus skaisti izspēlējot brīvu spēlētāju
Tāpat,ja skatījāties ,kā viņu grūsta,tad daudz ko var saprast,plus neiespēlētās piespēles.To ka viņu segs šogad speciāli bija sagaidāms.
Tāpēc jāstrādā pārējai komandai,bet ja nevar trāpīt no groza apakšas,nav ko raudāt;]

  +2 [+] [-]

, 2017-03-26 12:02, pirms 8 gadiem
Ferrari Nr.1 in my heart rakstīja: Kaut ko tādu es no Kristapa negaidīju. Liela vilšanās. Ja viņš parādītu savu vidējo sniegumu laukumā NY visticamākais uzvarētu. Bet te 1.puslaikā bija 2 punkti un 4 piezīmes. Viņam ir jāizvērtē uzbrukuma opcijas. Pirmajam jābūt caurgājienam pēc partneru piespēlēm,kad viņš ir kustībā. Pēc tam caurgājiens apspēlējot savu sedzamo. Tad tālmetiens,ja ir brīvs. Un tikai tad spēlējot 1 pret 1 metiens pāri sedzējam.
Es nezinu kā bija ar Hornačeku,bet mani ļoti saniknoja viņa metiens pāri Pārkeram 1.puslaikā,kurš nebija precīzs. Nu tā nevar spēlēt pret mazo spēlētāju.
Kuzminskas šodien aizvadīja labāko spēli NBA karjerā un Ernandgomess arī bija labs. Rouzs šodien nedaudz atgādināju to Rouzu pirms traumas.
Par Kristapu piekrītu, viena no sliktākajām spēlēm karjerā, bet tādas visiem gadās. Par Ernandgomesu arī- laba spēle. Rouzs savu sameta, bet aizsarga funkcijas pildīja slikti...SA spēles pirmajā pusē realizēja 16 ātros pretuzbrukumus, kamēr NY tikai 2. Tāda statistika jebkuram aizsargam ir katastrofāla (pat uzbrūkošajam).
NY ir "jāpārlej asinis"- tā komanda nedrīkst spēlēt.

     [+] [-]

, 2017-03-26 13:47, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Šodien Wall piesmēja Irvingu un wizards spēlēja bez Bogdanovicha. Un stabila uzvara. Sezonas sākumā Knicks un Wizards bija mainītās lomās, wizards pēdējā laikā izskatās ļoti labi.
Wizard ir ļoti labs pamata piecinieks!! Un komanda pēc būtības ļoti labi spēlē abas laukuma pusēs! Ja viņiem kritīs tā kā krita pret klīvlendu ....tad nav ko brīnīties par uzvarām pret līderiem!

     [+] [-]

, 2017-03-26 13:56, pirms 8 gadiem
ko juus vispaar gribat, vinjam ir TIKAI 21 gads. TIKAI. vins ir jaunaakais komandaa un no vinja jau grib liidera sniegumu. Camooon. vins tikai maacaas vel. redzeesit, Kristaps savu padariis un panaaks, bet tam ir vajadziigs laiks. plus vel kaadi sautiigi speeleetaaji ir apkaart. labi, vins ir nospridzinaajis, bet tad arii bija emocijas. sobriid tajaa komandaa nevienam nau nekaadu emociju. zinu, ka tas nau attaisnojums, bet kaads sekojaat vinam ACB liidz??? redzeejaat speeles??? vins jau ir paarlecis savai dirs....ssai, tiiri deel taa, ka pagaassezon neviens vinju nezinaaja. atkaartosos, Kristaps savu naudinju atstraadaas, bet sobriid vinam vismazaak vajadzeetu paarmest.

     [+] [-]

, 2017-03-26 14:42, pirms 8 gadiem
Man nepatīk,ka KP ir sācis spēlēt kā Melo. Pārturot bumbu , metot grūtus metienus. Nja,bet ko iesākt,ja nav PG,kas izbrīvē metienus.

     [+] [-]

, 2017-03-26 15:59, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Man nepatīk,ka KP ir sācis spēlēt kā Melo. Pārturot bumbu , metot grūtus metienus. Nja,bet ko iesākt,ja nav PG,kas izbrīvē metienus.
Viņam ir baigie varianti? Katrs tur vāc savus punktus un spēlē kā grib, komandas saspēle praktiski nav. Ja nemestu tos, tad nemestu neko.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja