Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Seši eiropieši NBA zvaigžņu spēlē: Sabonis nomainīs savainoto Durentu

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Seši eiropieši NBA zvaigžņu spēlē: Sabonis nomainīs savainoto Durentu
Domants Sabonis. Foto: AFP/Scanpix

NBA zvaigžņu spēlē pirmo reizi piedalīsies seši Eiropas basketbola pārstāvji. Bruklinas "Nets" piektdien, 26. februārī, paziņoja, ka Kevins Durents izlaidīs "All Star" nedēļas nogali – viņa vietu ieņems "Indiana Pacers" spēka uzbrucējs Domants Sabonis.

Durents februārī savainoja kreisās kājas augšstilbu un nav piedalījies 9 no pēdējām 10 “Nets” spēlēm. Pirmajās trīs no tām viņš nepiedalījās NBA drošības protokolu dēļ, jo bija kontaktā ar cilvēku, kuram tika reģistrēts pozitīvs PCR tests. Sekoja savainojums 13. februāra uzvarētajā spēlē pret “Golden State Warriors”.

“Nets” basketbolisti izcīnījuši astoņas uzvaras pēc kārtas un sestdienas vakarā tiksies ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas “Mavericks”. Līdz zvaigžņu spēlei brukliniešiem paredzētas vēl divas spēles pret Teksasas komandām – 1. martā Sanantonio pret “Spurs” un 3. martā Hjūstonā pret “Rockets”.

Durents tika nosaukts par vienu no diviem zvaigžņu spēles kapteiņiem. Šī ir pirmā reize pēc formāta maiņas, kad viens no kapteiņiem nevarēs piedalīties spēlē, tāpēc nav zināms, vai viņam tiks atļauts izvēlēties savas vienības sastāvu.

Divkārtējo NBA vērtīgāko spēlētāju zvaigžņu spēlē nomainīs Domants Sabonis. “Pacers” līderis šosezon vidēji 21,5 punktiem pievienojis 11,7 atlēkušās bumbas un 5,7 rezultatīvas piespēles. Neskaitot lietuvieti, zvaigžņu spēlē piedalīsies arī Jannis Adetokunbo, Luka Dončičs, Nikola Jokičs, Rudijs Gobērs un Nikola Vucevičs.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-02-27 01:41, pirms 3 gadiem
Luka, Jokics, Sabonis, Vycevics. Baltie pret melnajiem. Tas tik būs duelis.