Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam trešais lielākais spēles laiks, "Sabres" sakauj Bostonu

Krišs Upenieks

Girgensonam trešais lielākais spēles laiks, "Sabres" sakauj Bostonu
Zemgus Girgensons
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārās sezonas spēlē aizvadītajā naktī Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo ''Sabres'' ar rezultātu 4:1 pieveica Bostonas ''Bruins'', bet Zemgus spēlēja komandas otrajā maiņā.

Latvijas hokejists Zemgus Girgensons otrajā uzbrucēju trijniekā spēlēja kopā ar Kailu Okposo un Evanu Rodrigesu. Zemgus uz ledus pavadīja 17:45 minūtes (3:00 mazākumā), kas bija trešais lielākais spēles laiks starp ''Sabres'' uzbrucējiem. No ''Sabres'' uzbrucējiem Girgensons pārliecinoši visvairāk spēlēja mazākumā.

Šajā spēlē Girgensonam viens spēka paņēmiens, viens bloķēts metiens un neitrāls lietderības koeficients. Šajā sezonā Girgensons piedalījies 57 ''Sabres'' spēlēs, guvis sešus vārtus, atdevis piecas rezultatīvas piespēles, nopelnījis 22 soda minūtes un iekrājis kopējo lietderības koeficientu mīnus seši.

Mača rezultāts tika atklāts spēles 15. minūtē, kad mājinieku sastāvā izcēlās Benuā Pulio, kurš izcēlās īsi pēc tam, kad laukumā atgriezās piektais ''Bruins'' hokejists. Neilgi pēc ''Sabres'' gūtajiem vārtiem Bostona vēlreiz palika mazākumā, un šoreiz Bufalo vārtus guva spēlējot piecatā pret četriem. ''Sabres'' uzvarēja iemetienā, un nedaudz vēlāk no labās malas Kails Okposo izpildīja asu un precīzu metienu (2:0).

24. minūtē 1997. gadā dzimušais Čārlzs Makevojs vienus vārtus ''Bruins'' labā atguva, tomēr jau 28. minūtē pēc Evana Rodrigesa metiena ''Sabres'' atkal bija divu vārtu pārsvars (3:1). Ilgāku laiku rezultāts uz tablo nemainījās, ''Bruins'' pat piederēja pārsvars momentu ziņā, tomēr pēdējie vārti šajā spēlē tika gūti 44. minūtē, kad izcēlās Marko Skandella - 4:1 ''Sabres'' pārliecinoša uzvara.

63 aizvadītajās regulārās sezonas spēlēs ''Sabres'' iekrājusi 49 punktus un atrodas Austrumu konferences pēdējā 16. vietā. Austrumos līdere ar 87 punktiem ir Tampabejas ''Lightning'', bet Rietumu konferencē pirmajā pozīcijā ar 86 punktiem atrodas Vegasas ''Golden Knights''.

Citās NHL spēlēs šajā naktī Detroitas ''Red Wings'' spēles pagarinājumā izmocīja uzvaru (3:2) pret Ņujorkas ''Rangers'', Edmontonas ''Oilers'' rezultatīvā spēlē pēcspēles metienos tika galā (6:5) ar Anaheimas ''Ducks'', Vankūveras ''Canucks'' ar 3:1 uzveica Arizonas ''Coyotes'', bet Minesotas ''Wild'' pagarinājumā pieveica (3:2) Sanhosē ''Sharks''.

NHL, 26. februāris

SpēleRezultāts
Sabres - Bruins4:1
Rangers - Red Wings2:3 P
Ducks - Oilers5:6 PM
Wild - Sharks3:2 P
Coyotes - Canucks1:3
Slēpts komentārs: blondais18

 +12 [+] [-]

, 2018-02-26 09:27, pirms 6 gadiem
Nu un ko tu ar šo garo komentāru gribēji pateikt?Ka viņš nav Krosbijs?Domā, ka viņš to nezin?
Tagad,lūdzu, nosauc 10 labākus hokejistus par viņu,kurus gaidi izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2018-02-26 09:53, pirms 6 gadiem
Kopš kuriem laikiem Bostonai sarkanai formas terpi?

  +2 [+] [-]

, 2018-02-26 10:01, pirms 6 gadiem
punna rakstīja: Kopš kuriem laikiem Bostonai sarkanai formas terpi?
Tā nav Bostona, bet Red Wings...#65 DeKeyser. Varētu būt bilde no 22.februāra spēles, tad Sabres spēlēja ar sarkanajiem spārniem...

  +2 [+] [-]

, 2018-02-26 11:42, pirms 6 gadiem
Girgensons nospēlējot savu 334. spēli NHL regulārajās sezonās ir apsteidzis Ozoliņu, kurš aizvadīja 333 NHL regulārās sezonas spēles Avalanche sastāvā un ir kļuvis par par visvairāk spēļu aizvadījušo Latvijas hokejistu vienā NHL komandā regulārajās sezonās.

P.S. Ozoliņš, Avalanche sastāvā ir aizvadījis arī 82 NHL izslēgšanas spēlēs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja