Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

Ābols: "Starpība rezultātā bija lielāka nekā laukumā"

Agris Suveizda

Ābols: "Starpība rezultātā bija lielāka nekā laukumā"
Artis Ābols
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Rīgas "Dinamo" Kontinentālās hokeja līgas sezonu pēc Soču olimpisko spēļu pārtraukuma atsāka ar pārliecinošu uzvaru pār Zagrebas "Medveščak' (5:1). Pēc mača abu komandu galvenie treneri piekrita, ka spēli izšķīra sīkumi un atsevišķi momenti.

"Vispirms apsveicu pretiniekus ar labu spēli," teica Zagrebas "Medveščak" galvenais treneris Marks Frenčs. "Spēli izšķīra atsevišķi momenti – ielaistie vārti mazākumā, arī vārti pēc zaudēta iemetiena. Šīs divas epizodes bija tās, kas mums iemeta sprunguļus riteņos."

"Varu piekrist Markam, ka spēles likteni izšķīra sīkumi. Pirmajā trešdaļā bijām lēni savos lēmumos un izpildījumā, bet otrajā trešdaļā ar rezultātu biju apmierināts. Starpība rezultātā sanāca lielāka, nekā tā bija laukumā, bet ar otro un trešo trešdaļu esmu apmierināts," sacīja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Artis Ābols.

"Starp šīm spēlēm nav nekādas konsekvences," Ābols noliedzoši atbildēja uz jautājumu, vai tā, ka "Dinamo" abās savstarpējās spēlēs uzvarēja ar 5:1, bija likumsakarība. "Starp šīm spēlēm nebija nekādas sakarības, un tās faktiski šķir visa sezona – gandrīz 50 spēles. Kā jau minēju, šo maču izšķīra mazi, sīki momenti. Divreiz veiksmīgi guvām vārtus otrajā trešdaļā, un tas arī nosvēra svaru kausus mūsu labā."

"Nezinu. Pieļauju," Ābolam tika vaicāts, vai lēnā pirmā trešdaļa bija kaut kā saistīta ar ilgo olimpisko spēļu pauzi. "Noteikti, ka kaut kas no tā bija. Gan tiem, kas spēlēja olimpiskajās spēlēs, gan tiem, kuri tajās nepiedalījās, bija jārestartē baterijas un jāspēlē uz visiem 100%. Nebija tā, ka šodien varētu spēlēt kaut kā vieglāk."

  -1 [+] [-]

, 2014-02-27 07:27, pirms 10 gadiem
Šīs divas epizodes bija tās, kas mums iemeta sprunguļus riteņos."
=====
Frenčs saka: "...put us back on our heels". Pārsteidza mūs, šokēja.

Nevis - put spikes in our wheels