Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL dārgākais aizsargs un Balcera komandas biedrs Kārlsons nespēlēs līdz marta vidum

Agris Suveizda

NHL dārgākais aizsargs un Balcera komandas biedrs Kārlsons nespēlēs līdz marta vidum
Ēriks Kārlsons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas komanda Sanhosē "Sharks", ko pārstāv latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers, pavēstījusi, ka zviedru aizsargam Ērikam Kārlsonam ir veikta operācija.

31 gadu vecajam aizsargam veikta medicīniska iejaukšanās kreisajā apakšdelmā, lai tiktu galā ar nelielu muskuļa plīsumu. Sanhosē "Sharks" savā paziņojumā norādījusi, ka šādiem savainojumiem atlabšanas periods var būt ļoti svārstīgs, taču paredzams, ka atkārtotas medicīniskās pārbaudes Kārlsonam tiks veiktas marta vidū. Tādējādi viņam visdrīzāk nāksies izlaist vairāk nekā 15 spēles.

Kārlsons šosezon aizvadījis 33 spēles, sakrājot 26 (8+18) punktus, 14 soda minūtes un negatīvu lietderību -4. Zviedru aizsargam rit trešā sezona astoņu gadu līgumā par 92 miljoniem ASV dolāru, un Kārlsons ar vidēji 11,5 miljoniem ir vislabāk atalgotais spēlētājs komandā, kā arī dārgākais aizsargs visā līgā. Kārlsons apsteidz Losandželosas "Kings" aizsargu Drū Dautiju (11,0) un Romānu Jozi no Nešvilas "Predators" (9,1), bet saņem mazāk par uzbrucējiem Konoru Makdeividu (12,5), Artemiju Panarinu (11,6) un Ostonu Metjūzu (11,6).

Iepriekšējos piecos mačos izcīnījusi tikai vienu uzvaru, Sanhosē "Sharks" ar 44 punktiem 42 spēlēs ieņem piekto vietu Klusā okeāna divīzijā. Vietu augstāk ar tikpat punktiem ir Kalgari "Flames", kas gan aizvadījusi par piecām spēlēm mazāk. Šonakt "Sharks" pret Vašingtonas "Capitals" uzsāks četru spēļu izbraukuma sēriju.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sharks/news/sha...

     [+] [-]

, 2022-01-26 14:16, pirms 2 gadiem
Kāšūns molodčiks! Teicami izspruka no Kobas Jasa taisnīgā soda!

     [+] [-]

, 2022-01-26 17:16, pirms 2 gadiem
Kārlšjons vispār saprot, ka ir Kārlsons..