Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vienam no "Sabres" vadošajiem aizsargiem Bogosjanam sezona jau noslēgusies

Agris Suveizda

Vienam no "Sabres" vadošajiem aizsargiem Bogosjanam sezona jau noslēgusies
Zeks Bogosjans
Foto:

Nacionālās hokeja līgas komanda Bufalo "Sabres" savā mājaslapā paziņoja, ka 27 gadus vecajam aizsargam Zekam Bogosjanam būs nepieciešama gurna operācija, kuras dēļ armēņu izcelsmes spēlētājs izlaidīs no četriem līdz sešiem mēnešiem. Tādējādi šī sezona viņam nu ir galā, taču tiek cerēts, ka viņš būs gatavs ierasties uz pirmo pirmssezonas nometni.

"Ziņas par Zeka savainojumu nav patīkamas," sacīja "Sabres" ģenerālmenedžeris Džeisons Boterils. "Viņš ar šo savainojumu cīnījies jau kopš sezonas sākuma. Pēc konsultēšanās ar mūsu medicīnas štābu jutām, ka ir svarīgi, lai savainojums tiktu sadziedēts pilnībā un viņš ierindā varētu atgriezties jau nākamās sezonas sākumā."

Bogosjans savainojuma dēļ pirmo spēli sezonā aizvadīja tikai 1. decembrī, taču pēc 9. janvāra cīņas pret savu bijušo komandu Vinipegas "Jets" (4:7), kurā nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -3, atkal izkrita no ierindas. Šosezon Bogosjans aizvadījis vien 18 spēles, izdarījis vienu rezultatīvu piespēli un sakrājis 20 soda minūtes un negatīvu lietderību -9. Bogosjanam starp "Sabres" aizsargiem ir otrā lielākā alga (5,1 miljons ASV dolāru), atpaliekot vienīgi no soma Rasmusa Ristolainena (5,4 miljoni).

Bufalo "Sabres" ir uzvarējusi iepriekšējās trīs spēlēs, taču ar 37 punktiem 49 mačos joprojām ieņem pēdējo vietu Austrumu konferencē. 24 gadus vecais Zemgus Girgensons šosezon 44 spēlēs sakrājis astoņus (4+4) punktus, 18 soda minūtes un negatīvu lietderību -6.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/sabres/news/zac...