Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Sabres" otro maču pēc kārtas uzvar sausā, Girgensons bez punktiem

"Sabres" otro maču pēc kārtas uzvar sausā, Girgensons bez punktiem
Zemgus Girgensons cīņā par ripu
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Bufalo “Sabres” pirmo reizi šosezon izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas Nacionālajā hokeja līgā, pārspējot Vankūveras “Canucks” ar 4:0, taču latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons arī šodien neatzīmējās ar rezultativitāti.

Naktī uz 21. janvāri komanda piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu mājās pret Dalasas “Stars” ar 1:7 un devās izbraukumā, kurā izdevās pārspēt Kalgari “Flames” (2:1 papildlaikā) un Edmontonas “Oilers” (4:0). Šodien pretiniekos bija “Canucks” – viena no Rietumu konferences pastarītēm. Lai gan mājinieki izdarīja par četriem metieniem vairāk, viņi nespēja pārspēt “Sabres” vārtsargu Robinu Lehneru, kamēr paši ielaida četras ripas.

Jau piektajā minūtē Sems Reinharts atklāja rezultātu – 1:0. Otrajā periodā Nikolass Baptiste savā sestajā spēlē šosezon guva pirmos vārtus – 2:0. Trīsarpus minūtes pirms mača beigām Kails Okposo panāca 3:0, bet vēl minūti vēlāk Johans Larsons iemeta ripu jau tukšos “Canucks” vārtos – 4:0.

Zemgus Girgensons uz ledus pavadīja 15:46 minūtes, kuru laikā pielietoja divus spēka paņēmienus, bet pa vārtiem uzbrucējs šoreiz nemeta. Pēc 44 aizvadītajām spēlēm Girgensona kontā ir astoņi (4+4) punkti un negatīva lietderība -6
.
“Sabres” joprojām ieņem pēdējo vietu NHL Austrumu konferencē ar 37 punktiem 49 mačos. No “play-off” zonas komandu šķir 19 punkti, kamēr no priekšpēdējā pozīcijā esošās “Senators” – divi punkti, taču Otavas komanda aizvadījusi par divām spēlēm mazāk. Nākamo maču “Sabres” aizvadīs naktī uz 31. janvāri pret Ņudžersijas “Devils”

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 08:56, pirms 6 gadiem
Ģinaaaaaaamoooo, ģinaaamooo! Lai jau pierod 😌

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 09:02, pirms 6 gadiem
Vai tiesam Buffalo butu uztaustijusi savu speli? Vai pretinieki ( Edmontona, Vankuvera) ne tie stiprakie? Gribetos jau vairak ceret, ka pirmais variants. Kas attiecas uz Zemgu, ja, punktu nav, bet tas jau nenozime, ka slikti speleja, drizak, tiesi preteji - savu speju un limena robezas jeb isak sakot - pietiekami labi.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 09:02, pirms 6 gadiem
Girgensons atkal pa vārtiem nemeta!

     [+] [-]

, 2018-01-26 11:00, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Vai tiesam Buffalo butu uztaustijusi savu speli? Vai pretinieki ( Edmontona, Vankuvera) ne tie stiprakie? Gribetos jau vairak ceret, ka pirmais variants. Kas attiecas uz Zemgu, ja, punktu nav, bet tas jau nenozime, ka slikti speleja, drizak, tiesi preteji - savu speju un limena robezas jeb isak sakot - pietiekami labi.
Ģinamas faniem laikam raksturīgas problēmas ar informācijas uztveršanu (vai sameklēšanu). Rakstā tak rakstīts - spēlēja pret vienu no Rietumu pastarītēm. Nu ja nemāk izlasīt, var tak googles tantei paprasīt vai nhl lapu atvērt un standings apskatīties.

  -2 [+] [-]

, 2018-01-26 11:01, pirms 6 gadiem
oxa rakstīja: Girgensons atkal pa vārtiem nemeta!
ko nu?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 11:14, pirms 6 gadiem
Ulrihs rakstīja: Ģinamas faniem laikam raksturīgas problēmas ar informācijas uztveršanu (vai sameklēšanu). Rakstā tak rakstīts - spēlēja pret vienu no Rietumu pastarītēm. Nu ja nemāk izlasīt, var tak googles tantei paprasīt vai nhl lapu atvērt un standings apskatīties.
Kāpēc tu domā, ka esmu Dinamo fans?
Redzi, es baigi nesekoju līdzi NHL, tāpēc nepārzinu, kas tur un kā tur. Bet es jau teicu, ka ceru vairāk uz pirmo variantu, proti, ka Bufalo ir atradusi savu spēli, jo 5:0 un 4:0 divos mačos pēc kārtas runā paši par sevi.
Bet nu ok, ņemšu vērā tavu padomu - jāmācās meklēt informāciju. Tev savukārt jāmācās izlasīt kārtīgi, ko es esmu rakstījis.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 11:22, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Bet es jau teicu, ka ceru vairāk uz pirmo variantu, proti, ka Bufalo ir atradusi savu spēli, jo 5:0 un 4:0 divos mačos pēc kārtas runā paši par sevi.
Kāda tam vairs nozīme?! Šī sezona jau labu laiku kā norakstīta, savukārt nākamajā būs pavisam cita komanda pilnīgi cits sastāvs un, ļoti ticams, reneris. Kas šoziem vēl raisa interesi, ir kuru un kurp aizmainīs līdz marta sākumam.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 11:33, pirms 6 gadiem
antuuns rakstīja: Kāda tam vairs nozīme?! Šī sezona jau labu laiku kā norakstīta, savukārt nākamajā būs pavisam cita komanda pilnīgi cits sastāvs un, ļoti ticams, reneris. Kas šoziem vēl raisa interesi, ir kuru un kurp aizmainīs līdz marta sākumam.
Jā, starp citu, kad tad ir trade deadline?

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 11:40, pirms 6 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Jā, starp citu, kad tad ir trade deadline?
ja nemaldos, 26. februāris

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 11:44, pirms 6 gadiem
Abrags rakstīja: ja nemaldos, 26. februāris
Ok, paldies!

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 12:30, pirms 6 gadiem
antuuns rakstīja: savukārt nākamajā būs pavisam cita komanda pilnīgi cits sastāvs un, ļoti ticams, reneris.
nu jau, nu jau. Ko tu domā ar "pavisam cita komanda". Lielās figūras būs tās pašas. ATKAL mainīt treneri būtu absurdi no vadības puses. Aizmainīs Keinu(jautājums vai pretī dabūs ko gribēs), varbūt Lēneru vai Pouliot, kurš ir neierobežoti brīvais aģents pēc šīs sezonas. Vēl šur tur Reinhārta vārds izskanējis, bet diez vai.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 14:00, pirms 6 gadiem
Sabres sausā = Girgensons bez mīnusiem!