Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lebrons pēc savainojuma: “Būšu gatavs spēlēt Ziemassvētku dienā”

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

Lebrons pēc savainojuma: “Būšu gatavs spēlēt Ziemassvētku dienā”
Lebrons Džeimss. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas čempionvienības Losandželosas ''Lakers'' zvaigzne Lebrons Džeimss sarunā ar ESPN atklāja, ka būs gatavs palīdzēt savai komandai Ziemassvētku spēlē pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas “Mavericks” naktī uz sestdienu par spīti pirmajā spēlē gūtajam potītes savainojumam.

“Es būšu gatavs spēlēt Ziemassvētku dienā. Nekad neesmu izlaidis šīs spēles, un neplānoju tā darīt arī šoreiz”, atklāja Džeimss. Pēdējās astoņas minūtes “Lakers” zaudējumā pret principiālo sāncensi Losandželosas “Clippers” Džeimss pavadīja uz rezervistu soliņa. Mačā pret ''Clippers'' 28 minūšu laikā Džeimss sakrāja 22 punktus, piecas atlēkušās bumbas un tikpat rezultatīvās piespēles. Viņu nomainīja pie rezultāta 92:99, taču “Lakers” arī bez savas superzvaigznes nespēja mainīt mača gaitu, uzsākot jauno sezonu ar neveiksmi - 109:116.

Džeimss paturpināja par pieredzi, spēlējot Ziemassvētku dienā: “Cilvēki ir atvēruši dāvanas, visi ir sajūsmā. Tā ir došanas diena daudziem. Man ir bijusi iespēja spēlēt ''Staples Center'' Ziemassvētkos gan kā “Lakers”, gan kā pretinieku spēlētājam. Tā ir vienkārši skaista sajūta šeit atrasties.”

“Bez “Lakers” atbalstītājiem, slavenību rindām, spožajām gaismām spēle nebūs tā pati, kas ierasts. Strikti runājot, būs tikai basketbols, kas arī nav slikti. Mūsu spēle ir vairāk domāta izklaidei. Kad esi uz laukuma, tu ceri izklaidēt arī cilvēkus, kas ieradušies klātienē. Ceru, zinām, ka atstājam iespaidu uz cilvēkiem, kas skatīsies spēli,'' turpināja četrkārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions.

Jau šovakar un naktī uz sestdienu tiks aizvadītas katru gadu vienas no gaidītākajām NBA regulārās sezonas spēlēm. Bez Kristapa Porziņģa Dalasas ''Mavericks'' mačs ieplānots arī Rodiona Kuruca Bruklinas ''Nets'', kas viesosies Bostonā pie ''Celtics''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2020-12-25 10:18, pirms 3 gadiem
nebija / nav savainojuma, jāskatās pašam spēles. (tad katram spēlētājam var atrast "savainojumu")

Ziemassvētku brīnums.

     [+] [-]

, 2020-12-26 01:42, pirms 3 gadiem
labāk viņš šonakt ietu .irst