Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Metta" pirms otrās pārspēles pussoļa attālumā no vietas saglabāšanas Virslīgā

"Metta" pirms otrās pārspēles pussoļa attālumā no vietas saglabāšanas Virslīgā
Foto: FS Metta

LETA. "Skanste" un "Metta" šodien Rīgā aizvadīs izšķirošo pārspēli par vietu 2024.gada "Optibet" Virslīgas turnīrā. Mačs Rīgas Hanzas vidusskolas futbola laukumā sāksies plkst.13, tiešraide TV4 un portālā Sportacentrs.com.

Pirmajā spēlē "Metta" ar 6:1 (2:1) sagrāva "Skansti". Divus vārtus "Metta" labā guva Artjoms Puzirevskis un Moamets Korreā, bet pa vieniem - Lūkass Vapne un Bruno Melnis. "Skanstei" vārtus guva Markuss Ivulāns.

Uzvarētāji divu spēļu summā nodrošinās vietu nākamās sezonas Virslīgas turnīrā.

"Metta" komanda aizvadītajā sezonā Virslīgā ieņēma devīto vietu desmit komandu konkurencē, bet "Skanste" bija trešā Nākotnes līgā.

"Metta" pārspēlēs piedalās devīto reizi, iepriekšējās astoņās uzvarot un nodrošinot spēlēšanu Virslīgā.

Lielākā daļa "Skanstes" futbolistu ir "Mettas" audzēkņi, un komandas treneru korpusā ir "Mettas" sistēmā strādājošie speciālisti.


, 2023-11-25 11:25, pirms pusgada
Nenoliedzami
, 2023-11-25 11:29, pirms pusgada
kas notiek, ja:
1. Metta neierodas uz otro spēli? Mettai tehniskais zaudējums un salabā vietu virslīgā?
2. ja Metta 5 minūšu laikā nopelna 4 sarkanās kartiņas un spēle pārtrauktam Mettai tehniskais zaudējums un virslīgā paliek Metta?
, 2023-11-25 12:24, pirms pusgada
rihterēni cerams sniegu būs nošķūrējuši , lai var balt bumb ieraudzīt vismaz ceiss binoklī . lai iet par bijušās top -5 kvalitatīvu un jaudīgu zāģi , skanste , es tev ticu
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.