Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Salavat Yulaev" 50. jubilejā uzvar "Avangard"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Salavat Yulaev" 50. jubilejā uzvar "Avangard"
Aleksandrs Radulovs
Foto: Aleksandrs Kručiņins, championat.ru

Šodien Kontinentālās hokeja līgas regulārās sezonas spēlē pie uzvaras tika Ufas "Salavat Yulaev", kas kluba 50. dzimšanas dienā atspēlējās un ar 4:2 pārspēja Omskas "Avangard".

Aleksandra Frolova 9. un 10. vārti sezonā neglāba Austrumu konferences 3. vietas īpašnieci Omskas "Avangard" no zaudējuma viesos pret pašreizējo Gagarina kausa ieguvēju Ufas "Salavat Yulaev" – 2:4.

Tieši Frolovs 21. minūtē atklāja spēles rezultātu, bet otrās trešdaļas beigās panāca izlīdzinājumu – 2:2. Tomēr noslēdzošajās 20 minūtēs meistarīgāki bija mājinieki – vispirms Igors Mirnovs bez problēmām realizēja izgājienu vienatnē pret sāncenšu vārtsargu, bet pārsvaru 55. minūtē pēc izcilas pauzes nostiprināja Sergejs Zinovjevs – uzvara ar 4:2.

Tādējādi "Salavat Yulaev" izdevies pārtraukt divu zaudējumu sēriju, savukārt "Avangard" tā bija otrā neveiksme pēc kārtas. Jāatzīmē, ka tieši šodien Ufas klubs atzīmē 50. jubileju. Skaista dāvana.

Tikmēr uzvaru sērija pārtrūkusi Magņitogorskas "Metallurg", kas pēc četriem panākumiem pēc kārtas šovakar palika sausā pret nepārliecinošo Kazaņas "Ak Bars" – 2:0. Mājinieku labā vārtus guva uzbrucēji Maksims Spiridonovs un Daniss Zaripovs, savukārt Petri Vehanens atvairīja visus 27 sāncenšu raidījumus.

Izmantotie resursi:
Континентальная Хоккейная Лига - KHL.RU -...

  -1 [+] [-]

, 2011-11-25 19:20, pirms 12 gadiem
Vehanens laikam beidzot zirgā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja