Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indraša pārstāvētā "Dynamo" pēc kārtējā zaudējuma atvadās no Boida

Rolands Eliņš

Indraša pārstāvētā "Dynamo" pēc kārtējā zaudējuma atvadās no Boida
Dastins Boids. Foto: Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

KHL klubs Maskavas „Dynamo” paziņojis, ka pēc abpusējas vienošanās pārtraukta sadarbība ar Kazahstānu pārstāvošo kanādieti Dastinu Boidu. Līguma pārtraukšanas iemesli netiek minēti.

Maskavas „Dynamo”, kurai starpsezonā pievienojās arī latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, sezonas sākums izvērties pieticīgs. Desmit spēlēs gūtas tikai trīs uzvaras un astoņi punkti, kas ļauj ieņemt tikai devīto vietu Rietumu konferencē. Maskavas komanda tikko kā noslēdza savu mājas spēļu sēriju, vakar ciešot zaudējumu papildlaikā pret „Barys”.

Šodienas „Dynamo” paziņojusi, ka pārtraukts līgums ar Dastinu Boidu. Tas noticis pēc abpusējas vienošanās, un Maskavas klubs pateicies Boidam par spēlēšanu tā sastāvā un novēlējis veiksmi turpmākajā karjerā.

Iemesli līguma pārtraukšanai oficiālajā relīzē netiek paskaidroti, taču Boidam sezonas sākums nav izdevies. Piecās spēlēs viņš nebija guvis nevienu punktu un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu mīnus trīs. Iepriekšējā sezonā 32 gadus vecais kanādiešu uzbrucējs, kurš aizvadījis vairāk nekā 200 spēles NHL, Maskavas komandas sastāvā 48 KHL spēlēs guva 19 punktus. Pirms tam Boids vairākas sezonas aizvadīja „Barys” rindās un pārstāvēja Kazahstānas izlasi divos pasaules čempionātos.

„Dynamo” sastāvā sezonas sākumā rezultatīvākie bijuši krievu uzbrucēji Vadims Šipačovs (11 punkti) un Dmitrijs Kagarlickis (desmit punkti), taču viņi lielāko daļu punktu iekrājuši ar piespēlēm, kopā gūstot tikai trīs vārtus. Tikmēr Indrašis sezonas pirmajās desmit spēlēs ticis pie trim vārtiem un vienas rezultatīvas piespēles. Vismaz trīs vārtus „Dynamo” sastāvā pagaidām guvuši tikai pieci spēlētāji.

Izmantotie resursi:
https://dynamo.ru/news/75395-dastin...

     [+] [-]

, 2018-09-25 20:58, pirms 6 gadiem
Mikam jāsaņemas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-09-25 21:45, pirms 6 gadiem
Sen bija treners jaatlaiz.nespej motivèt labus spēlētajus.

     [+] [-]

, 2018-09-26 11:21, pirms 6 gadiem
nauris_noviks_1597536250362113 rakstīja: Sen bija treners jaatlaiz.nespej motivèt labus spēlētajus.
Cik sen,augusta?