Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņam piespēle, "Spartak" gūst trešo uzvaru pēc kārtas

Rolands Eliņš

Daugaviņam piespēle, "Spartak" gūst trešo uzvaru pēc kārtas
Kasaprs Daugaviņš. Foto: Spartak.ru

Kontinentālajā hokeja līgā Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā komanda Maskavas „Spartak” viesos ar 4:1 apspēlēja „Slovan”, kamēr Artūrs Kulda un „Severstal” ar 1:2 zaudēja „Metallurg”.

Maskavas „Spartak” pēc aizvakardienas uzvaras Rīgā ar 3:1 šodien ar gandrīz tādu pašu rezultātu (4:1) tika galā arī ar Bratislavas „Slovan”, aizvadot spēli izbraukumā. „Slovan” vienīgos vārtus guva otrā perioda pašā izskaņā, tobrīd panākot 1:2, bet 44. minūtē Maskavas komandas pārsvaru atkal palielināja Bens Maksvels. Ceturto ripu „Slovan” vārtos „Spartak” jau raidīja pusotru minūti pirms beigām, kad pretinieku vārti bija tukši, un šajā vārtu guvumā rezultatīvu piespēli nopelnīja Daugaviņš. Šī bija „Spartak” trešā uzara pēc kārtas un sestā šosezon.

Daugaviņš nospēlēja 17:48 minūtes, kurās papildus rezultatīvai piespēlei (šosezon viņam 2+4) izcēlās arī ar vienu metienu pa vārtiem. Karsums tikmēr spēlēja mazāk (12:26 minūtes), izdarīja četrus metienus pa vārtiem un bloķēja vienu pretinieku metienu.

Artūra Kuldas pārstāvētā „Severstal” viesos Magņitogorskā piedzīvoja minimālu zaudējumu ar 1:2. Visi trīs vārti tika gūti jau mača pirmajā pusē. Kulda laukumā pavadīja 23:24 minūtes, kas bija otrs ilgākais spēles komandā. Šajā laikā viņam divi metieni vārtiem, viens pielietots spēka paņēmiens un viens bloķēts metiens. Kulda šoreiz palika ar neitrālu lietderības koeficientu. Viņa komandai šis bija ceturtais zaudējums pēdējās piecās spēlēs.

Jāpiemin arī spēle Jekaterinburgā, kur „Avtomobilist” bija ļoti tuvu savam pirmajam zaudējumam šosezon, trešā perioda sākumu sagaidot iedzinējos 1:4 pret „Lokomotiv”. Taču „Avtomobilist” apliecināja savu noturību un ar Frensisa Parē 2+1 palīdzību līdz 55. minūtei panāca neizšķirtu 4:4, bet papildlaikā „Avtomobilist” desmito uzvaru šosezon nokārtoja amerikānis Dens Sekstons. Jekaterinburgas komanda ir palikusi vienīgā komanda līgā, kas vēl ne reizi nav zaudējusi.

KHL spēļu rezultāti, 25. septembris

KomandasRez.KomandasRez.
Avtomobil-Lokomotiv5:4 PMetallurg-Severstal2:1
CSKA-Sochi2:1PMDinamo R-Jokerit2:1P
Slovan-Spartak1:4

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2018-09-25 22:18, pirms 6 gadiem
LABIIII!