Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

M.Rēdliha "Lokomotiv" uzdevums ir iekļūšana Gagarina kausa finālā

Agris Suveizda

M.Rēdliha "Lokomotiv" uzdevums ir iekļūšana Gagarina kausa finālā
Miķelis Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

Kontinentālās hokeja līgas kluba Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Toms Rouvs sacīja, ka uzdevums šosezon būs iekļūšana Gagarina kausa finālā. Savukārt Mitišču "Atlant" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs sacīja, ka kluba budžets paliks iepriekšējās sezonas līmenī - ap miljarda rubļu jeb ap 16 miljonu latu apmērā.

"Ar iekļūšanu izslēgšanas spēlēs mums būs par maz. Esam noskaņoti tikt tālu. Mūsu uzdevums ir iekļūšana Gagarina kausa finālā. Tieši šim uzdevumam arī būvējam komandu," pēc uzvaras pārbaudes spēlē pret Maskavas "Spartak" (3:2) teica Jaroslavļas "Lokomotiv" galvenais treneris Toms Rouvs. Tagad "Lokomotiv" piedalīsies Dzelzceļa kausa izcīņā Rīgā, kur jau rītvakar plkst. 19:30 tiksies ar Rīgas "Dinamo".

"Rīgā spēlēsim bez sešiem pamatsastāva hokejistiem, kas ir izsaukti uz izlasēm. Taču tā nav liela problēma. Viņu vietu aizņems citi spēlētāji - tagad mūsu rīcībā ir praktiski seši pilnvērtīgi peicinieki. "Lokomotiv" sastāvs šosezon būs daudz dziļāks nekā pagajušajā gadā," amerikānis turpināja. Pagājušajā sezonā "Lokomotiv" Rietumu konferencē ieņēma ceturto vietu, taču, sešos mačos zaudējot Čerepovecas 'Severstal", izstājās jau pirmajā Gagarina kausa kārtā. Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs regulārajā sezonā 35 spēlēs tika pie septiņiem (3+4) punktiem un negatīva lietderības koeficienta -7, bet Gagarina kausā piecās spēlēs izcēlās ar vienu vārtu guvumu un koeficientu -1.

"Uz Nikolaja Žerdeva un vēl virknes hokejistu aiziešanas rēķina, ar kuriem šķīrāmies pagājušajā sezonā, esam nopietni atslogojuši bilanci. Citādi mums bija spēlētāji ar milzīgām algām, kuri netika sastāvā. Uz tā rēķina esam ieguvuši virkni pieklājīgu hokejistu," teica "Atlant" ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs. "Kopumā finansiālajā ziņā nekādas atšķirības nav - budžets ir palicis tādā pašā līmenī, kādā tas bija iepriekš - ap vienu miljardu rubļu. Kā saprotu, šosezon vienīgā atšķirība būs tā, ka budžetu uz pusēm dalīs Maskavas apgabals un Antons Zingarevičs."

Pagājušajā sezonā Mitišču "Atlant" Rietumu konferencē ierindojās astotajā vietā un Gagarina kausa pirmajā kārtā piecās spēlēs atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu. "Atlant" rindās spēlēja arī Sandis Ozoliņš, kurš regulārajā sezonā aizvadīja 42 mačus, guva divus vārtus, izdarīja 18 rezultatīvas piespēles un tika pie pozitīva lietderības koeficienta +6. Izslēgšanas spēlēs Ozoliņam pieci mači, viena rezultatīva piespēle un negatīvs lietderības koeficients -7.

Izmantotie resursi:
Р-Спорт. Все главные новости спорта

     [+] [-]

, 2013-08-25 11:25, pirms 11 gadiem
Ir uzdevums!

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:26, pirms 11 gadiem
2. kaarta maksimums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:37, pirms 11 gadiem
Ja jau tik tāls uzdevums, tik Gagarina kausa finālā, nafig nevar uzreiz būt uzdevums pacelt Gagarinu?

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:38, pirms 11 gadiem
Pašam Miķelim uzdevums-regulāri tikt laukumā.
Vai Loko ir pa spēkam tikt Gagarina kausa finālā stipri šaubos. Visticamāk,ka uz ko tādu viņi varēs pretendēt vel pēc 2-3 sezonām,kad šī no nulles izveidotā komanda būs nostabilizējusi savu komandas kodolu.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:46, pirms 11 gadiem
Kā saprotu, šosezon vienīgā atšķirība būs tā, ka budžetu uz pusēm dalīs Maskavas apgabals un Antons Zingarevičs."
-------------------------------------------


Ziemeļamerikāņiem šitādu ziņu tik padod, viņi ar sirdi aizies Sakarā ar biznesa modeļiem u.t.t.

Ja es būtu Antons, tad tas, kas izpļāpājās par to, ko es kam došu jau gulētu mežā zem lapām aprakts... Krievijā par naudu nav pieņemts runāt, sevišķi šādā veidā, ka ''nu antoša mums tur iemetīs PUSMILJARDU rubļu''....

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:50, pirms 11 gadiem
Varētu palūgt Antona Zingareviča numuru, mož man ar var iemest kaut ko... ar 1 miljonu USD pietiktu dzīvei, es domāju. Uzliktu uz procentēm un dzīvotu cepuri kuldams.

  +1 [+] [-]

, 2013-08-25 11:55, pirms 11 gadiem
lol

  +2 [+] [-]

, 2013-08-25 12:29, pirms 11 gadiem
Ikrnpk rakstīja: Varētu palūgt Antona Zingareviča numuru, mož man ar var iemest kaut ko... ar 1 miljonu USD pietiktu dzīvei, es domāju. Uzliktu uz procentēm un dzīvotu cepuri kuldams.
Zaharovs pārpirks tavu banku, savāks tavu piķi un aizklapēs bodi

  +2 [+] [-]

, 2013-08-25 12:33, pirms 11 gadiem
fall in love rakstīja: Zaharovs pārpirks tavu banku, savāks tavu piķi un aizklapēs bodi
es tādās bankās, kuras Zaharovi pērk naudu nelieku...

  -1 [+] [-]

, 2013-08-25 13:37, pirms 11 gadiem
Es pasijāju komandas,man gan sanāca ,ka Loko netiks plejofos nemaz ...Vnk bija starp tām 6ām kas netiks,arī DR netiks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-08-26 14:05, pirms 11 gadiem
Nadješdas kausa finālā negrib uzspēlēt? Lūk tā ir štelle.... Pajautājiet Rīgas Dināmo, par emocijām, par uzvaras garšu.