Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Arī "Avalanche" treneris pēc zaudējuma vēršas pie tiesnešiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Arī "Avalanche" treneris pēc zaudējuma vēršas pie tiesnešiem
Džereds Bednars. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa fināls turpinās – aizvadītajā naktī Tampabejas "Lightning" viesos ar 3:2 pieveica Kolorado "Avalanche" un izvairījās no zaudējuma sērijā (2-3). Mājinieku treneris Džereds Bednars nebija priecīgs par tiesnešu lēmumu, kas noveda pie zaudētiem vārtiem.

Otrās trešdaļas vidū Kolorado "Avalanche" panāca izlīdzinājumu 1:1, bet tikai divas minūtes vēlāk palika mazākumā trīs pret četriem un zaudēja vārtus. Noteikumus pārkāpa laukuma saimnieku aizsardzības līderis Keils Makārs, un galvenais treneris Džereds Bednars pēc neveiksmes nebija priecīgs.

"Man nepatika viņu lēmums, jo neuzskatu, ka tur bija nodoms pārkāpt noteikumus. Liekas, ka viņš pat neko negribēja izdarīt tam otram spēlētājam [Ondržejam Palātam]. Man izskatījās, ka viņš paklupa pats aiz savas nūjas. Tieši šajā situācijā viņi guva savus vienīgos vairākuma vārtus. Tas bija sāpīgi, taču – kā ir, tā ir. Jādodas tālāk," pauda Bednars, kura komanda atrodas vienas uzvaras attālumā no Stenlija kausa.

Pats Makārs sacīja, ka nav redzējis atkārtojumu, tāpēc negrib komentēt pārkāpumu. "Neatrodos šeit, lai runātu par tiesnešiem. Jāspēj tikt pāri – šeit ir playoff. Šādus pārkāpumus nesvilpj pārāk bieži, taču – mums jākoncentrējas nākamajai spēlei." Citā situācijā Makārs gan nekautrējās paust savas domas par tiesnešiem.

Jāpiezīmē, ka pēc "Lightning" iepriekšējā zaudējuma komandas galvenais treneris Džons Kūpers bija sadusmots par nenosvilpto sodu, kam sekoja vārti pagarinājumā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nhl/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-06-25 22:07, pirms 2 gadiem
Varēja jau Bednārs mācīties no Makāra un, jo īpaši Landeskoga un nevis no čīkstuļa Kūpera.

     [+] [-]

, 2022-06-26 17:00, pirms 2 gadiem
Lieta tāda ka Coopers pačiksteja un nākamajā spēlē Pret Avs svilpa pilnīgu visu, katrs mazākais kontakts bija noraidījums, kamēr pret tampu nenosvilpa vismaz 10 pārkāpumus.
Kretine ka tiesneši vispār ietekmējas no tā ko treneri tur zvankst.