Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" vadītājs: "Fetela un Hamiltona duets būtu interesants"

Andrejs Siliņš

"Red Bull" vadītājs: "Fetela un Hamiltona duets būtu interesants"
Luiss Hamiltons
Foto: AFP/Scanpix

Pirmās formulas čempionvienības "Red Bull" komandas vadītājs Kristians Horners britu medijiem noliedzis iespēju pārvilināt "McLaren" pilotu Luisu Hamiltonu uz savu komandu, taču izteicies, ka Hamiltona un Sebastiena Fetela duets vienā komandā būtu interesants.

Pirms divām nedēļām Kanādas Grand Prix laikā Hamiltons aivadīja tikšanos ar Horneru un kopš tā laika baumas bijušas visdažādākās, taču nu Horners beidzot pārtraucis klusēšanu, norādot, ka negrasās pārvilināt Hamiltonu uz "Red Bull". "Luiss ir lielisks braucējs. Viņš ir "McLaren" pilots, tapēc mēs par to [pārvilināšanu uz savu komandu] pat nedomājam," briti citē Horneru.

Tai pašā laikā "Red Bull" šefs tomēr izmet mazu āķīti: "Domāju, ka viņu duets būtu interesants. Viņi abi ir vieni no labākajiem džekiem pasaulē, bet dažreiz kā komandai ir jāskatās dziļāk, nekā uz to, kā tas izskatās uz papīra. Visam pamatā ir saskaņa un komandas darbs."

Hamiltonam ar "McLaren" ir spēkā līgums līdz 2012. gada sezonas beigām, taču braucējam ir vienpersoniska iespēja pārtraukt līgumu. Fetelam ar "Red Bull" ir spēkā esošs līgums līdz 2014. gadam, kamēr komandas otrā pilota Marka Vēbera kontrakts noslēgsies pēc šīs sezonas.

Imantotie resursi:
BBC - Homepage

  -1 [+] [-]

, 2011-06-25 14:51, pirms 13 gadiem
"Red Bull" vadītājs: "Fetela un Hamiltona duets būtu interesants........, jo Hamiltons būtu kā radīts,lai piesegtu Fetelu"

  -1 [+] [-]

, 2011-06-25 15:28, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: "Red Bull" vadītājs: "Fetela un Hamiltona duets būtu interesants........, jo Hamiltons būtu kā radīts,lai piesegtu Fetelu"
tu tacu saproti, ka pat ja Hamiltons butu lenaks par Fettelu, vins drizak pats savam rokam Fettelu trase iznicinatu neka klutu par Fettela ierocu neseju?

  +2 [+] [-]

, 2011-06-25 16:21, pirms 13 gadiem
playthegame rakstīja: tu tacu saproti, ka pat ja Hamiltons butu lenaks par Fettelu, vins drizak pats savam rokam Fettelu trase iznicinatu neka klutu par Fettela ierocu neseju?
Jā,ja Fetelu noķertu.

     [+] [-]

, 2011-06-27 00:27, pirms 13 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Jā,ja Fetelu noķertu.
ar vienādām formulām vēl varētu pastrīdēties kurš kuru ķertu