Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" amerikāņu aizsargam Destam sezona visdrīzāk beigusies

Agris Suveizda

"Barcelona" amerikāņu aizsargam Destam sezona visdrīzāk beigusies
Seržinjo Dests. Foto: imago/Pressinphoto/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" apstiprinājis, ka amerikāņu malējais aizsargs Seržinjo Dests ir ārpus ierindas muskuļa savainojuma dēļ.

"Barcelona" vakar atzina Madrides "Rayo Vallecano" pārākumu (0:1) un savā laukumā piedzīvoja jau trešo zaudējumu pēc kārtas, bet pēc pirmā puslaika spēle priekšlaicīgi beidzās 21 gadu vecajam Destam. Medicīniskajās pārbaudēs viņam apstiprināts puscīpslainā muskuļa savainojums labās kājas paceles cīpslā.

Klubs atlabšanas termiņu neprecizē, taču laikraksts Sport lēš, ka amerikānim varētu nākties izlaist no četrām līdz sešām nedēļām. Tādējādi Destam sezona jau varētu būt galā – pēdējo spēli šosezon Katalonijas grands aizvadīs 22. maijā. Dests nesen jau atguvās no cita savainojuma, izlaidis gandrīz četras nedēļas, un šosezon Spānijas čempionātā ir sācis 17 no savas 21 spēles. Pirms diviem gadiem "Barcelona" viņu no Amsterdamas "Ajax" nopirka par 21 miljonu eiro.

"Barcelona" līdz sezonas beigām atlikušas mājas spēles pret "Mallorca", "Celta" un "Villarreal", kā arī izbraukuma spēles pret "Real Betis" un "Getafe". Ar 63 punktiem 33 spēlēs "Barcelona" Spānijas čempionātā ieņem otro vietu, par 15 punktiem atpaliekot no "Real Madrid" un apsteidzot "Sevilla" (63) un Madrides "Atletico" (61). Pret visiem trim nosauktajiem klubiem "Barcelona" ir savstarpējo spēļu priekšrocība.

Izmantotie resursi:
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://www.sport.es/es/noticias/ba...

     [+] [-]

, 2022-04-25 21:41, pirms 2 gadiem
Negribu būt nejauks, bet, manuprāt, neiederējās ne Ajax, ne Barselonā.

     [+] [-]

, 2022-04-26 09:10, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Negribu būt nejauks, bet, manuprāt, neiederējās ne Ajax, ne Barselonā.
atliek tikai piekrist. jaacer, ka kuuminsh Laporta ietirgos vinju kaadaa dariijumaa - samazinot Levandovska izmaksas vai tml.
ir taadi speeleetaaji, kas neiederas, piemeeram, Depajs. izlasee vinsh bija fantastisks, aatrs, dribls, kustiiba, bet klubaa kaa sveshkjermenis, pat pie Xavi.