Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Vladimira Kļičko boksa cīņa VSB kanālā

Vladimira Kļičko boksa cīņa VSB kanālā
Vladimirs Kļičko un Alekss Līpai
Foto: AFP/Scanpix

Sestdienas vakarā "Viasat” sporta kanāls "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Pasaules Boksa Asociācijas (WBA), Pasaules Boksa Organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa Federācijas (IBF), Starptautiskās Boksa Organizācijas (IBO) un žurnāla Ring pasaules čempiona smagajā svarā Vladimira Kļičko cīņu ar Aleksu Līpai. Nenokavējiet boksu ekskluzīvi "Viasat Sport Baltic” kanālā!

Vladimirs, jaunākais no brāļiem Kļičko, šobrīd ir otrais ilgāk valdījušais smagsvars pēc amerikāņa Džo Luisa. Žurnāla "Ring" absolūtajā (pound for pound) vērtējumā Vladimirs ir trešais labākais bokseris pasaulē pēc Floida Meivezera un Andrē Vorda. Jaunākais Kļičko savus titulus ir aizstāvējis jau 15 cīņās pēc kārtas. Pēdējās trijās cīņās Vladimirs boksējies ar tobrīd vēl nezaudējušiem pretiniekiem – poli Mariušu Vahu, itāli Frančesko Pjanetu un krievu Aleksandru Povetkinu. Samoa dzimušais austrālietis Alekss Līpai par WBO pretendentu cīņai ar Vladimiru Kļičko kļuva pēc negaidītas uzvaras pagājušā gada novembrī pār krievu Denisu Boicovu. Līpai 37 cīņās ir 30 uzvaras, 4 zaudējumi un 3 neizšķirti.

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Līpai pirms šīs cīņas ir diezgan daudz runājis, bet nedomāju, ka cīņā viņš varētu izdarīt kaut ko nopietnu. Līpai ir spēcīgs, bet viņam nav ātruma. Tas nozīmē, ka viņš nevarēs tikt klāt Kļičko. Ukrainis ir 15 cm garāks un boksēsies kā ierasts – turēs distanci un, ja Līpai pienāks tuvāk, ies klinčā. Cīņa nebūs īpaši aizraujoša. Kļičko krās punktus un, ja noķers Līpai, nokautēs. Pēdējā laikā Vladimiram ir tendence izvēlēties pretiniekus, kurus var uzvarēt bez lielām problēmām. Līpai bija pretendents Nr.26 – tas arī tomēr kaut ko nozīmē.”

Bokss kanālā VSB:
• Svētdien, 27.aprīlī 00:05 WBA, WBO, IBF, IBO titula cīņa smagajā svarā. Vl.Kļičko – A.Līpai

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-25 15:57, pirms 10 gadiem
SC - vabūt izlemjiet kad tad būs - "Sestdienas vakarā..." vai "Svētdien, 27.aprīlī " un cikos?

  -3 [+] [-]

, 2014-04-25 15:58, pirms 10 gadiem
Draudzējos ar galvu rakstīja: SC - vabūt izlemjiet kad tad būs - "Sestdienas vakarā..." vai "Svētdien, 27.aprīlī " un cikos?
pajols
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-25 20:01, pirms 10 gadiem
Līpajs dabūs piepīpēt un viss.. bez pārsteigumiem!

  -1 [+] [-]

, 2014-04-25 20:48, pirms 10 gadiem
Kļičko nav boxeris,bet boxa apkaunojums! box ir degradejies un palicis neskatāms smagsvarā!

  -1 [+] [-]

, 2014-04-25 21:51, pirms 10 gadiem
Nu Tev ir iespēja iet parādīt kā boksējas īsti esporta komentētāji/boksa eksperti

     [+] [-]

, 2014-04-26 10:46, pirms 10 gadiem
Mihaiļenko ir pirmais iemesls, lai neskatītos caur VSB, jo tik atklātu riebumu pret Kļičko un tukšu runāšanu, ka izvēlās mīkstus pretiniekus ir pretīgi klausīties. Visua, kas ir gribējuši viņš ir piesitis, tos kuri gaida, kad viņš novecos, ringā tāpat nedabūt.