Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lev" treneris: "Bija grūti spēlēt KHL"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lev" treneris: "Bija grūti spēlēt KHL"
Radims Rulīks
Foto: hclev.eu

Kontinentālās hokeja līgas komandas Popradas "Lev" galvenais treneris Radims Rulīks pēc priekšpēdējās spēles sezonā atklājis, ka finansiālās grūtībās nonākušais klubs pastāvēs arī nākamajā sezonā.

"Lev" vakar viesos ar 2:5 piekāpās Rīgas "Dinamo" pretinieces Gagarina kausa pirmajā kārtā – Ņižņijnovgorodas "Torpedo" – priekšā. Debijas sezonā komandai atlikusi vēl viena spēle – pret Maskavas "Dynamo".

"Esam jaunpienācēji, tāpēc bija grūti spēlēt šajā līgā. Bieži zaudējām ar vienu vārtu deficītu, bet uzvarējām spēcīgas komandas," teica "Lev" galvenais treneris Rulīks.

Čehu speciālists arī pieskārās sāpīgajam tematam – Popradas kluba grūtībām naudas jautājumos: "Diemžēl problēmas ar finansējumu neļāva sastādīt konkurenci citām komandām."

Atgādināsim, ka februāra vidū tika atlaisti visi "Lev" darbinieki, izņemot hokejistus un ap to saistītos speciālistus. Jau pirms tam vienību pameta vairāki vadošie spēlētāji.

"Kā komentēšu runas par komandas pārcelšanos uz citu pilsētu? [Visbiežāk dzirdētais variants – Prāga - aut.] Zinu tikai to, ka komanda turpinās pastāvēt," zināja teikt čehu speciālists.

"Lev" jau sen zaudēja izredzes kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Komanda sezonu pabeigs 10. vietā Rietumu konferencē, apsteidzot tikai Čehovas "Vityaz". 53 spēlēs iegūti 54 punkti.

Izmantotie resursi:
ХК Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...

 +21 [+] [-]

, 2012-02-25 22:25, pirms 12 gadiem
kas teica ka būs viegli?

  +8 [+] [-]

, 2012-02-25 22:34, pirms 12 gadiem
Darzins45 rakstīja: Nevienam šajā vieglā nav viegli, arī tām augšgala komandām.
Šajā VIEGLĀ nav viegli ?
Bet jā taisnība jau ir,ja vēl ar finansēm problēmas,tad jau īpaši smagi..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2012-02-25 22:35, pirms 12 gadiem
ja viņiem tagad piķis nav..tad kur viņi nākamsezon dabūs naudu?

 +10 [+] [-]

, 2012-02-25 22:36, pirms 12 gadiem
Darzins45 rakstīja: Nevienam šajā vieglā nav viegli, arī tām augšgala komandām.
Es gar zemi

 +52 [+] [-]

, 2012-02-25 22:36, pirms 12 gadiem
Darzins45 rakstīja: Nevienam šajā vieglā nav viegli, arī tām augšgala komandām.
es ielikšu plusiņu, jo zinu , ka tikai pārrakstijies!!!

 +18 [+] [-]

, 2012-02-25 22:40, pirms 12 gadiem
sportforever rakstīja: es ielikšu plusiņu, jo zinu , ka tikai pārrakstijies!!!
es neieliku neko tape ka tapec
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +17 [+] [-]

, 2012-02-25 22:53, pirms 12 gadiem
Nu mums pašreiz veicas, jo tādas problēmas pašreiz nepastāv (naudas ziņā pilnīgi pietiekoši, lai eksistētu). Tomēr, ja kādreiz "krievu lācis" piegriezīs skrūves, tad arī mūsu RD būs pamatīgas grūtības un varētu būt tāds pats variants kā Lev.

  +8 [+] [-]

, 2012-02-25 23:07, pirms 12 gadiem
JSAD rakstīja: Nu mums pašreiz veicas, jo tādas problēmas pašreiz nepastāv (naudas ziņā pilnīgi pietiekoši, lai eksistētu). Tomēr, ja kādreiz "krievu lācis" piegriezīs skrūves, tad arī mūsu RD būs pamatīgas grūtības un varētu būt tāds pats variants kā Lev.
un kas tur slikts?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2012-02-25 23:42, pirms 12 gadiem
Nost ar lev Liepajas Metelurgu KHL!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-25 23:49, pirms 12 gadiem
LAIKS rakstīja: un kas tur slikts?
Vai šobrīd esmu teicis kautko sliktu? Vienkārši tāds variants ir iespējams un tad gan nekas labs nebūs, jo daudziem RD ir labs veids kā atslābināties, izbaudīt kautko patīkamu pēc stresainiem ikdienas darbiem.

  +2 [+] [-]

, 2012-02-25 23:53, pirms 12 gadiem
Prāga varētu būt labs variants. Daudz saistošāk līdzjutējiem nekā vilkties uz kaut kādu Popradu.

  +3 [+] [-]

, 2012-02-25 23:58, pirms 12 gadiem
a cik viniem budzets? ... bet ta jautajums- vai vispar vajadzeja te list?

teiksu ka no 4triem krievijas outsaideriem ekonomiski labak iet tikai Baris-

Minska izgruz nerealako piki lai tiktu play off,
Riga iziet pa sauso, tikai del faniem un Rus naudinas, vismaz ta vini stasta ka neko nenopelna...
Bet Lev stastu pasi redziet... un ja netiek 8nieka, papildu naudinu nesanems...

     [+] [-]

, 2012-02-26 00:40, pirms 12 gadiem
Šajā līgā vajag ne tikai stingrus algu griestus (ko arī godīgi kontrolēs), bet arī zemāko pieļaujamo algu slieksni (resp. minimālais budžets), lai nav tādas nabaga komandas viendienītes. Beigās sanāks ka līgai (vai krusttēvam Putinam) būs jāpumpē nauda iekšā savos ambiciozajos Rietumeiropas projektos, jo paši par sevi viņi nekad nebūs rentabli. (droši vien tāpēc ka R-Eiropā melnās naudas otkatu uztaisīt ir riskantāk)

     [+] [-]

, 2012-02-26 08:40, pirms 12 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Šajā līgā vajag ne tikai stingrus algu griestus (ko arī godīgi kontrolēs), bet arī zemāko pieļaujamo algu slieksni (resp. minimālais budžets), lai nav tādas nabaga komandas viendienītes. Beigās sanāks ka līgai (vai krusttēvam Putinam) būs jāpumpē nauda iekšā savos ambiciozajos Rietumeiropas projektos, jo paši par sevi viņi nekad nebūs rentabli. (droši vien tāpēc ka R-Eiropā melnās naudas otkatu uztaisīt ir riskantāk)
katru sezonu ir minimālais un maksimālais algu limits noteikts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-02-26 11:59, pirms 12 gadiem
Kharlamovs 32 rakstīja: Noteikt jau var,bet kāda jēga ja to neievēro.
NHL šie griesti strādā,jo līgas prestižs,statuss,vēsture. BIZNESS.
KHL strikti ievērot algu griestus ir koks ar diviem galiem.
Jā iespējams strikti algu griesti sabalansētu komandas un tās kļūtu konkurēt spējīgas. No otras puses,cik KHL ir to biezo klubu ? 6 - 7,kuriem naudas pietiktu pat NHL zvaigzni noalgot , pārējie klubi AHL un Eiropas līmeņa zvaigznes var iegādāties labākajā gadījumā.
Biezos klubus interesanti skatīties,jo tur sastāvi tiešām ir iespaidīgi.
Ja ierobežot šos klubus,tad viņi nevarēs iegādāties šos spēlētājus. Tos nevarēs iegādāties arī nabadzīgie klubi. Un šie spēlētāji vienkārši nespēlēs KHL.

KHL lai pietuvoties NHL variantam,pirmkārt jāceļ minimālie griesti. Teiksim līdz NHL līmenim. Un kad tas notiks,var sākt ierobežot maksimālos.
Patreiz tas nav iespējams,jo tad KHL paliktu 7 - 8 klubi labākajā gadījumā. Pa lielam,tie 7 - 8 klubi arī tagad izspēlē Gagarina kausu,tā kā lielas atšķirības nav. Pārējo komandu dalība ir formāla.
Un kur šie spēlētāji spēlēs?
Lai arī, atšķirībā no basketbola, hokeja komandai ir nepieciešams vairāk daudz spēlētāju, augsta līmeņa līgu un klubu nav nemaz tik daudz.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-02-28 02:55, pirms 12 gadiem
redz kur taa lieta tie griesti ir jau arii khl un ja tu tos paarsniedz tev uz liek sodu,bet tas sods ir tik mazs ka to var samaksaat pat cilveeks kurs straadaa simtlatniekos.
un taada ir taa lieta es bij patiikami paarsteigts no krievu puses kad vini lieliija rd un to kaariidzinieki censas izvest klubu uz pelnas nesosu, nevis kaa naftas klubi