Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1392, Did:0, useCase: 3

Galvenā favorīte Bārtija "Australian Open" pusfinālā cīnīsies pret Kīsu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Galvenā favorīte Bārtija "Australian Open" pusfinālā cīnīsies pret Kīsu
Ešlija Bārtija. Foto: USA Today Sports/Scanpix

LETA--AFP. Par Austrālijas atklātā tenisa čempionāta pusfināla otro dalībnieci otrdien kļuva ar pirmo numuru izsētā WTA ranga līdere Ešlija Bārtija.

Ceturtdaļfinālā mājiniece Bārtija ar 6-2, 6-0 sagrāva Džesiku Pegulu (WTA 21.) no ASV.

25 gadus vecā austrāliete sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra pusfinālā iekļuvusi otro reizi. Līdzīgs panākums ranga līderei bija 2020.gadā, kad cīņā par finālu tika atzīts nākamās čempiones Sofijas Keninas no ASV pārākums.

Bārtijas pretiniece pusfinālā būs amerikāniete Medisone Kīsa.

Jau ziņots, ka turnīrā neizsētā Kīsa, kas WTA rangā ieņem vien 51.pozīciju, ceturtdaļfinālā ar 6-3, 6-2 pārliecinoši pārspēja ar ceturto numuru izlikto čehieti Barbora Krejčīkova (WTA 4.)

2021.gadā Kīsa kopumā uzvarēja tikai 11 spēlēs, rangā no pirmā desmitnieka noslīdot līdz 51.vietai.

Kīsa Austrālijas "Grand Slam" pusfinālu sasniedza otro reizi karjerā. 19 gadu vecumā viņai tas izdevās arī 2015.gadā, kad cīņā par iekļūšanu finālā tika zaudēts nākamai čempionei Serēnai Viljamsai no ASV.

     [+] [-]

, 2022-01-25 16:47, pirms 2 gadiem
...nu, bez pārsteiguma...vēl vienīgais faktors, lai Bārtija nepaņemtu šo GS ir tas, ka austrāliete un vietējā Austrālijas prese...nu, kā Osaka nepaņēma Tokijas olimpiādi