Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Nīlanders realizē bullīti papildlaika sākumā un atnes "Maple Leafs" uzvaru

Nīlanders realizē bullīti papildlaika sākumā un atnes "Maple Leafs" uzvaru
Viljams Nīlanders realizē bullīti papildlaikā
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās divas spēles un abas noslēdzās papildlaikā. “Maple Leafs” ar 3:2 uzvarēja “Blackhawks”, bet “Kings” tika galā ar “Flames” – 2:1.

Toronto “Maple Leafs” ar 3:2 apspēlēja Čikāgas “Blackhawks”. Visas trīs trešdaļas noslēdzās neizšķirti, bet papildlaika septītajā sekundē Viljama Nīlandera izgājiens uz “Blackhawks” vārtiem tika apturēts ar neatļauto paņēmienu. Tiesneši nozīmēja soda metienu, ko Nīlanders realizēja un “Maple Leafs” tika pie panākuma – 3:2.

Arī mačā starp Losandželosas “Kings” un Kalgari “Flames” nepietika ar 60 minūtēm, jo rezultāts bija 1:1. Šajā spēlē gan papildlaiks bija ilgāks, un 27 sekundes līdz tā beigām Tamers Pirsons ar metienu no iemetiena apļa izrāva uzvaru “Kings” komandai – 2:1.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 26. janvāri ar 15 spēlēm.

NHL spēles, 25. janvāris

SpēleRezultāts
Maple Leafs – Blackhawks3:2 PL
Kings – Flames2:1 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2018-01-25 09:29, pirms 6 gadiem
Īsāku rakstu laikam ir grūti uztaisīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja